جشنواره ای تا بحال برای 4G ندیدم . ولی امکان خرید چند بسته و رزرو اونها هستنقل قول:
Printable View
جشنواره ای تا بحال برای 4G ندیدم . ولی امکان خرید چند بسته و رزرو اونها هستنقل قول:
بله درسته این قرارداد رو من خیلی وقت پیش دیدم و تست هم کرده ام میری تو پوشش های وب با سیم ایرانسل پیامک رومینگ میاد و بهت اطلاع میده داری از شبکه های وب استفاده میکنی و برعکس این نمیشه و فعال هم نمیکنن و تو قرارداد هم برا این موضوع سیم کارتهای mvno مطرح شده که سیم کارتهای ما 4g روستایی هست نه mvno و تازه تو سایت های وب دارن اینها ثبت نام میکنن و نمیدونم کسی تحویل گرفته یا نه و اینها صوت و پیامک و دیتا دارن و رومینگ هستن رو ایرانسل .نقل قول:
والا شهر ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ کوهی هم تو شهر و روستاها نیست کلا اسم اصلی و تاریخی شهر ما اینه : سولدوز که به زبان آذری میشه سرزمین هموار یا دشت هموار و خیلی هم شهرستان کوچکی هست و تو نقشه های وب هم کلا اشتباه هست پوشش و همه جا قرمز پررنگ نشون داده میشه کل بافت شهری یعنی استفاده با مودم فضای داخلی با خیال راحت که اینطور نیست و من با هزار زحمت یک دکل پیدا و با انتن به اون وصل شدم . الانم چند مدت نقشه های وب رو تست میکنم گویا کلا تعطیل تشریف دارن :دینقل قول:
من تیری تو تاریکی میندازمنقل قول:
روی یکی از سیم کارت بستگان که پوشش نداره و استفاده نمیکنه شکایت ثبت می کنم
اگر رومینگ رو باشکایت فعال کردند چه بهتر
اگر هم فعال نکردند که چیزی رو از دست ندادیم
با شکایت و ... رومینگ فعال نکردند و نمیکنند . درباره سرعت طبق بخش نامه سازمان تنظیم مقررات
اینترنت ثابت حداقل سرعت 1 مگابیت هست که میشه حدود 128 کیلوبایت .
اگر کمتر از این سرعت باشه رسیدگی می کنند .
نقل قول:
اين يك نمونه درخواست تو سامانه 195 هس براي يكي از اقوام انجام دادم يه سال پيش .. اگر مهلت تجديد نظر مونده حتما تجديد نظر فرماييد با متن ي يكم تند و سريع .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیم کارت مال روستاست ، چجوری برای وسط تهران شکایت کردین پیگیری کردن و رومینگشم باز کردن.انگار که خودشون از پروانه و تعهداتشون خبر ندارن.
دقیقانقل قول:
حرفی که به من گفتند و اعلام کردند فقط تو اون کدپستی که اعلام شده فقط تعهد ارائه سرویس با سرعت حداقل 1 مگابیت دارند
دوستان سلام
سیم کارت برای من فعال شده ولی no service میزنه، چون سیم کارت رو داخل گوشی نوت 8 شیامی گذاشتم ولی انتن نداره
یعنی منطقه ای که هستیم جواب نمیده؟؟
پوشش داخل شهر مشکل دارهنقل قول:
روی پشت بام سرچ دستی بزنید ببینید آنتن 43212 رو میاره ؟
apn رو درست تنظیم کردید ؟