-
پرسپوليسيها عباسآباد را به كانادا و كيش ترجيح دادند
----------------------------------------------------------------------
ـتيم فوتبال پرسپوليس اردوي عباس آباد را به سفر كانادا و تورنمنت چهار جانبه كيش ترجيح داد.
تيم فوتبال پرسپوليس كه كمتر از يك ماه است زير نظر مستقيم علي پروين و ناصر ابراهيمي تمريناتش را آغاز كرده است، قرار بود اردوي آمادگي را در شهر تورنتو كانادا برگزار كند، اما با نظر علي پروين اين اردو لغو شد.
پرسپوليسيها پس از لغو اردوي كانادا قرار بود در تورنمنت چهار جانبه كيش شركت كنند اما اين سفر نيز بنا به دلايلي لغو شد و قرار است از روز دوشنبه 24 مرداد ماه اردوي پنج روزهاي را در عباس آباد بر پا كنند.
تيم فوتبال پرسپوليس كه اين روزها صبحها را در آكادمي ملي المپيك و بعد از ظهرها در مجموعه ورزشي كارگران تمرين ميكند در اردوي آمادگي عباس آباد از تمرينات پرفشار خواهد كاست و به تمرينات سبك و كار بيشتر با توپ روي خواهد آورد.
تيم پرسپوليس در زمين چمن شهرداري عباس آباد مستقر خواهد شد و احتمالاً ديداري دوستانه را نيز با منتخب اين شهر برگزار ميكند
-
سه شنبه ديدار نهايي برگزار ميشود
--------------------------------------------------
ـقرعهكشي تورنمنت چهار جانبه كيش صبح ديروز با حضور نمايندگان چهار تيم پاس، ملوان، استقلال كيش و منتخب كيش برگزار شد.
در آيين قرعهكشي تورنمنت كيش كه با حضور نمايندگان چهار تيم، دبير هيأت فوتبال و مشاور فني مؤسسه ورزشي و تفريحات سالم جزيره كيش برگزار شد، ديدارهاي مقدماتي از ديروز شروع و تا سهشنبه هفته جاري ادامه خواهد داشت.
بر اين اساس ديروز در نخستين ديدار تيم منتخب كيش ميزبان ملوان بندر انزلي بود. امروز تيم فوتبال پاس ميهمان استقلال كيش است.
ديدارهاي ردهبندي و نهايي نيز به ترتيب روزهاي دوشنبه و سهشنبه هفته جاري در ورزشگاه المپيك كيش برگزار خواهد شد.
كليه اين رقابتها به صورت زنده از شبكه سوم سيما نيز پخش خواهد شد.
قضاوت اين مسابقات نيز بر عهده مسعود مرادي و نويد مظفري به همراه كمك داورهاي بومي جزيره خواهد بود.
مسعود مرادي هنگام ورود به فرودگاه كيش، گفت: اين تورنمنت به دليل پخش مستقيم در كشورهاي حوزه خليج فارس بازتاب خواهد داشت بنابراين ما تمام سعي خودمان را خواهيم كرد، عادلانهترين قضاوتها را انجام دهيم و تيمها نبايد توقعي از داوران داشته باشند چرا كه تمام سعي خود را خواهيم كرد طبق قوانين بينالمللي اين تورنمنت را داوري كنيم
-
كادر فني سايپا تكميل است
------------------------------------
با پيوستن 3 تا 4 بازيكن جديد به تيم، ليست بازيكنان سايپا به 30 نفر رسيد كه به خاطر قانوني شدن آن حدود 10 نفر را در ليست فروش قرار داده و به عنوان بازيكن آزاد معرفي كرديم.
بيژن ذوالفقار نسب، سرمربي تيم سايپا در اين خصوص افزود: سال گذشته 27 بازيكن در تيم حضور داشتند و با جذب بازيكنان جديد بالطبع بايد چند نفر از سايپا جدا ميشدند.
وي از تصميم خود جهت جذب يك مهاجم ديگر خبر داد و گفت: در ابتدا به دنبال سهراب انتظاري بوديم كه پرسپوليس آن را به ما نداد.در حال حاضر هم چند گزينه داخلي و خارجي را مد نظر داريم كه هرچه زودتر بايد نسبت به جذب يكي از آنها اقدام كنيم.
سرمربي سايپا تهران تمرينات اين تيم را مطلوب توصيف كرد و افزود: هنوز در مرحله بدنسازي قرار داريم و شرايط تيم هم مطلوب است.
ذوالفقار نسب اظهار داشت: كادر فني تيم نيز تكميل است و ديگر فردي به ما اضافه نمي شود.
وي در خصوص ديدار تيم ملي برابر ژاپن گفت: اگر قرار است نتيجه خوبي برابر ژاپن بگيريم و حيثيتي بازي كنيم بهتر است لژيونرها نيز در اين ديدار حاضر شوند. ذوالفقارنسب فصل پرفراز و نشيبي را طي كرد تا به سايپا رسيد و حالا قصد دارد با اين تيم در ليگ برتر شگفتي ساز شود. نه شگفتي كه سال گذشته اين تيم در ابتداي فصل داشت اما در پايان با شكستهاي فراوان خطر سقوط را حس ميكرد
-
بيست متعصب به خانه برگشت
-------------------------------------------
«يك سال ديگر ميتوانم بازي كنم، براي پرسپوليس، براي تيمي كه دوستش دارم و آن وقت با خيالي راحت به خداحافظي فكر ميكنم.» اينها حرفهاي بهروز رهبريفرد است. حرفهايي كه قبل از دعوتشدن دوباره به پرسپوليس مطرح كرد. اما شرايطي كه پيش آمد چيز ديگري را نشان ميداد. خيليها معتقد بودند كه او ديگر برنميگردد. بهروز طي اين مدت هيچ مصاحبهاي نكرد.
بدون هيچ حرف و حديثي در مجموعه ورزشي انقلاب تحت نظر كماسي مشغول به تمرين بود. در شرايطي كه ميرفت اطمينان حاصل كند كه قرار نيست به پرسپوليس برگردد، حتي كلامي نگفت و اعتراضي نكرد.
صبر كرد تا با او تماس بگيرند. شجاعانه گفت كه اگر پروين او را نخواهد فوتبال را كنار خواهد گذاشت و اين عاقبتانديشي نبود؛ ديوانگي بود. آخرين بار كه با او صحبت ميكرديم هنوز چند روزي از اظهارنظر تند علي پروين كه گفته بود «حامياني مثل رهبريفرد نميخواهم» نگذشته بود اما بهروز يك مفهوم را مدام تكرار ميكرد «من علي پروين را دوست دارم، من پرسپوليس را دوست دارم.»
بهروز به خانهاش برگشت و حالا اين بازگشت اصلاً مهم نيست. مهم اين است كه او مسؤوليتي به مراتب سنگينتر از سال گذشته دارد.
كاپيتان پرسپوليس فصل گذشته چندان خوب كار نكرد، خود او نيز اين مسأله را قبول دارد. اما ماجراي اين فصل تفاوتهاي زيادي با سال گذشته دارد.
بهروز بازيكن با ارادهاي است. او نزد هواداران دوآتشه پرسپوليس محبوبيت خاصي دارد. بهروز تعصب زيادي دارد و همه اينها فاكتورهايي است كه او دارد و ميتواند با تكيه بر آنها سال خوبي را در پرسپوليس تجربه كند. او بايد به منتقدان خود پاسخ مناسبي بدهد. اينكه ميتواند خيلي خوب باشد. اينكه شايد اگر يك فصل در نشيب بوده، اين اراده را دارد كه به فراز برسد. فراز و سپس خداحافظي.
اگر بهروز رهبريفرد فصل خوبي را امسال سپري كند، اين فرصت را خواهد داشت كه در اوج خداحافظي كند. اما براي رسيدن به اين فرصت او تنهاست و به تنهايي بايد به اين فرصت برسد.
بهروز رهبريفرد بايد مطمئن باشد كه از امروز روزنامهها به شدت بازي و رفتار او را تحت نظر ميگيرند. او كاپيتان پرسپوليس است و اين دليل موجهي است براي زير ذرهبين قرار دادن او.
حالا علي پروين يكبار ديگر به شماره 20 خود فرصت داده است. يك فرصت مغتنم. امروز رهبريفرد به راحتي لبخند نميزند چون ميداند كه چه روزهاي سخت و پرمسؤوليتي را در پيش دارد.
بيست متعصب برگشته است. مدتي تنهايي پيشه كرده بود و حالا قرار است پرسپوليس يك سال ديگر روي خوش نشان دهد. او فقط بايد به اين جمله بينديشد كه بيست ماندن مهم است.
-
فوق العاده بود پسر!
يك گل و يك پاس گل سهم كريمى از پيروزى درخشان بايرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايران ورزشى- يك گل، يك پاس گل. اين آمار على كريمى در بازى با لوركوزن بود. در روزى كه ۲۲۵۰۰ نفر در «باى آره نا» جمع شده بودند على كريمى ۱۱ دقيقه وقت لازم داشت تا با يك پاس ۴۰ مترى توپ را بياندازد زير پاى روى ماكاى.
او با اين حركت باعث شد كه دومين گل بايرن در اين بازى و اولين پاس گل كريمى در بوندس ليگا ثبت شود اما اين پايان كار كريمى نبود. ساعت ورزشگاه دقيقه ۳۵ را نشان مى داد كه روى ماكاى از پشت محوطه جريمه توپ را روى سر دميكليس فرستاد و او هم با ضربه سر، كريمى، دروازه و توپ را تنها گذاشت تا اولين گل جادوگر در بوندس ليگا به تور بچسبد.
بايرن در اين بازى ۲-۵ حريف را برد و روى ماكاى با سه گل با اختلاف زيادى ستاره بازى بود. با وجود اين، كريمى با يك گل و يك پاس گلى كه داد هم در ليست بهترين بازيكنان زمين بود. او حالا با دو امتياز مثبت در جدول گلزنان و گل سازان بوندس ليگا در رده هشتم بازيكنان باارزش است. البته كريمى پس از ۵۹ دقيقه با تابلوى تعويض داور چهارم از زمين بيرون آمد تا جايش را به زى روبرتو بدهد. يك هافبك برزيلى كه با آسيب ديدگى جا را براى كريمى باز كرده بود و حالا ماگات نمى داند بين آنها بايد كدام را انتخاب كند.
كريمى با اين نمايشى كه داشت، احتمالاً از كيكر نمره اى بين ۲ تا ۵/۲ را مى گيرد و اين براى كسى كه دومين بازى خودش را در بوندس ليگا انجام داده عالى است.
بايرن با اين پيروزى، ۱۶ امتيازى شد تا با ۸ گل زده و دو گل خورده، صدرنشين بوندس ليگا شود. در اين هشت گلى كه بايرن مونيخ را صدرنشين كرده، بايد دو گل را به حساب كريمى گذاشت. آمارى كه حتماً بالاتر هم مى رود.
بازيكنان بايرن مونيخ: كان، سانيول، لوسيو، دميكليس، ليزارازو، صالى حميدزيچ (اوتل ۴۶)، بالاك، هارگريوز، كريمى (زى روبرتو ۵۹)، ماكاى، سانتاكروز (دايسلر ۸۰)
گل ها: بالاك (۳ پاس گل صالى حميدزيچ)، ماكاى (۱۱ پاس گل كريمى)، كريمى (۳۵ پاس گل دميكليس)، ماكاى (۵۷ پاس گل سانيول)، ماكاى (۶۰ پاس گل زى روبرتو) براى بايرن مونيخ
برباتف (پنالتى ۳۱) و بابيچ (۸۲ پاس گل برباتف) براى بايرلوركوزن
جادوگر در مصاحبه با پرمير و ARD
على كريمى: از خودم راضى نيستم!
ايران ورزشى- دو شبكه تلويزيونى پرمير و ARD پس از مسابقه بايرن مونيخ- لوركوزن با على كريمى مصاحبه كوتاهى انجام دادند. هافبك تيم ملى كه اين روزها يكى از دوستان مدير برنامه هايش نقش مترجم را برايش بازى مى كند، جلوى دوربين ايستاد. سؤال اول مجرى برنامه اين بود كه در اولين بازى بايرن مونيخ يك نيمه در زمين بودى و جلوى لوركوزن از ابتداى مسابقه، حتماً خوشحالى؟ اما كريمى پاسخ سردى داد: «نه. اينجورى هم نبود. از خودم راضى نيستم.»مجرى تلويزيونى كه از اين جواب شوكه شده بود سؤال كرد ديگر چه مى خواهى و على گفت: «توانايى من بيش از اينها است. من مى توانم بهتر از اين بازى كنم ...» و ادامه داد: «ما تمرينات بدنسازى خوبى انجام داديم. مطمئن باشيد بازيهاى بهترى از من و بايرن خواهيد ديد.»
آره نا كريمى را تشويق كرد
ايران ورزشى- نمايش على كريمى در ديدار لوركوزن- بايرن همه حاضران را در باى آره نا شگفت زده كرد.
او به عنوان هافبك چپ و ميانى بازى مى كرد و در طول بازى با حركات و پاس هايش بارها تماشاگران را وادار به تشويق كرد. جالب اينكه خيلى از تماشاگران حاضر در استاديوم او را نمى شناختند. كريمى با گل اش بار ديگر آنها را مجبور كرد تا با آهنگ خاصى او را تشويق كنند. او در هنگام تعويض هم مورد لطف تماشاگران قرار گرفت.
موفق باشید
فعلا
-
دوستان این هم تیتره روزنامه یه البرزه ورزشی برایه من جالب بود چون تیتره اصلیه این روزنامه در مورده کریمی نبود :!:
-
خرگوش مادريد در آس اسپانيا رونالدو: 35 گل ميزنم
--------------------------------------------------------------
رونالدو نازاريو ستاره برزيلي رئال مادريد در گفت و گو با آس اسپانيا ضمن اطمينان دادن در مورد قهرماني بلامنازع رئال مادريد در لاليگاي 2006-2005 گفت: «در لاليگاي امسال آقاي گل خواهم شد و 35 گل ميزنم.»
اين ستاره برزيلي چنين قولي را براي لاليگاي 2005-2004 نيز داده بود اما به آن عمل نكرد و در رقابت با اتوئو و ديهگو فورلان جهت كسب افتخار pichichi يا همان كفش طلاي اسپانياييها شكست را پذيرا شد.
آيا از تمرينات شديد و اندرلي لوكزمبورگو خسته شدهايد؟
بله! اما اين خستگي را دوست دارم. مثل ساير هم تيميهايم. ما براي خسته شدن و تلاش بيش از حد توانمان در رئال مادريد هستيم نه براي تفريح! تا حدوي از ناحيه ماهيچههاي پا احساس خستگي و گرفتگي ميكنم كه اينها نيز بزودي حل خواهند شد. تور جهاني رئال مادريد خيلي خسته كننده بود اما براي حيات سياسي و اقتصادي باشگاه لازم و ضروري به نظر ميرسيد. اين تورهاي جهاني و بزرگ در تبلغ وجهه ما بسيار مؤثر هستند و بازيكنان معترض بايد بدانند كه ثروت كلان امروز رئال مادريد با همين تبليغات و ارتباطات رقم خورده است.
در كدام كشور سود مالي بيشتري نصيب باشگاه رئال مادريد شد؟
چين؛ حضور در چين براي رئال مادريد بسيار ارزشمند بود. پرس براي تأسيس يك پارك بزرگ و مجهز با چينيها به توافق رسيد و نزديك به 1500 كارت رسمي هواداري در يك روز نخست اقامت ما در پكن به فروش رسيد. پرس مجبور شد باز هم سفارش تيشرت و ليوان منقش به آرم رئال مادريد بدهد چرا كه تمام ذخيره انبار مادريد در اين موارد در پكن به فروش رسيد. اما به نظر من جدا از سود مالي، اتريش تنها كشوري بود كه از لحاظ فني به درد ما خورد. زمين تمرين اتريشيها عالي بود و ما توانستيم تمرينات بسيار فشرده و جدي را در اتريش تجربه كنيم.
در مورد تمرين در شنهاي ساحلي بگوييد.
اين تمرين به دستور لوكزمبورگو صورت گرفت. او هم مثل ما برزيلي است و خيلي خوب ميداند كه تمرين روي شن و ماسه چقدر براي آمادگي جسماني بازيكنان مفيد است. بعضيها اعتراض كردند اما برزيليهاي تيم هيچ مشكلي با اين تمرين نداشتند چرا كه ما از كودكي روي همين ماسههاي داغ فوتبال را آموختهايم.
آيا به نظر تو لوكزمبورگو براي آغاز فصل استرس ندارد؟
نه هرگز اينگونه نيست. من سالهاست كه او را ميشناسم. او يك مربي بزرگ است و در كنار اين لقب يك مدير و روانشناس بزرگ نيز هستند. او تجربه فراواني دارد و هرگز دچار استرس و اضطراب نميگردد.
تست سرعت، روز گذشته برگزار شد و تو نفر نهم شدي، چرا؟!
اين تست هر چند وقت يك بار برگزار ميشود و بسيار مفيد است اما در تست روز گذشته بسيار خسته بودم و اصلاً شرايط لازم جهت شركت در اين تست را نداشتم. بكهام در اين تست سرعت به مقام اول رسيد و من نهم شدم. چندان مهم نيست و به هر حال ما باز هم شبيه اين تست را پيش رو داريم و براي آن تلاش بيشتري خواهم كرد. از طرفي اين تست شرايط استاندارد نداشت چرا كه معمولاً طبق قانون فيفا در 100 متر اين تست برگزار ميشود ولي ما در 2000 متر اين تست را پشت سر گذاشتيم.
آيا قبول داري كه رئال مادريد به يك تيم سراسر برزيلي تبديل شده است؟
بله (با خنده)، لوكزمبورگو، من، روبينيو، باپتيستا، كارلوس و شايد در آيندهاي نزديك، تيچهريا - رئيس حال حاضر سانتوس- به عنوان رياست بخش ورزشي! به هر حال اين نشان دهنده نفوذ برزيليها در مادريد است و من از اين بابت بسيار خوشحالم.
و مثلث طلايي!
بله، اين مثلث تشكيل خواهد شد و من اطمينان دارم كه در كنار روبينيو و باپتيستا مثلثي زهردار و واقعاً طلايي را تشكيل خواهيم داد. رئال مادريد امسال قهرماني قاطعانه و بلامنازعي را جشن خواهد گرفت و من از اين بابت كاملاً مطمئن هستم.
آيا به هواداران رئال مادريد قول خاصي ميدهي؟
بله، صد در صد؛ من با شجاعت كامل ادعاي فصل گذشته خود را تكرار ميكنم و از همين طريق به آنها قول ميدهم كه در لاليگاي فصل جديد، 35 گل بزنم. من مطمئن هستم كه در فصل 2005-2006 خواهم درخشيد و فلورنتينو پرس، رياست باشگاه از اعتمادي كه به من كرده است هرگز پشيمان نخواهد شد. من 35 گل ميزنم و اطمينان دارم كه با كنار زدن تك تك حريفان خود، آقاي گل لاليگا 2006-2005 خواهم شد.
-
سايت بايرن عليه كريمى
ايران ورزشى - قبل از شروع بازى بايرن همه نگران اند. كيكر همچنان كريمى را در تركيب اعلام مى كند ولى در تركيب سايت بايرن خبرى از كريمى نيست. وقتى بازى شروع مى شود و موهاى پريشان اش نصف صفحه تلويزيون را مى گيرد مى فهميم كه كار كيكر درست تر است و سايت بايرن چندان هم قابل اطمينان نيست. يكى مى گويد «دارند توى كار على مى گذارند» بى خيال!
اولين امتياز كريمى
دقيقه ۱۰ پاس گل كريمى باوركردنى نيست. همان جا پشت هجده قدم بايرن يك توپ گيرى و يك ارسال براى ماكاى كافى است تا مهاجم هلندى بايرن تمام ايران را خوشحال كند. فقط ۱۰۰ دقيقه از بوندس ليگا گذشته است و جادوگر با يك امتياز از يك پاس گل وارد جدول ارزشيابى كيكر شده است، هورا.
كريمى اينجا، كريمى اونجا
دقيقه ۳۲ روى ضد حمله لوركوزنى ها اين على كريمى است كه با يك تكل به موقع توپ را جمع مى كند و رو به جلو راه مى افتد. آقا يكى اين كريمى را بگيرد.
كريمى، كريمى، كريمى
دقيقه ۳۵ او كار را تمام مى كند. يك سانتر از دميكليس و يك ضربه تمام كننده از جادوگر. بايرن ۳ _ لوركوزن يك.او فوق العاده است.
اصلاً مهم نيست كه مى گويند توپ خوب به پايش نگرفته. هيچ اهميتى ندارد كه براى اولين گل بوندس ليگايى اش ذوق كردن بلد نيست. او حالا يك ستاره اروپايى است.
كريمى مؤدب
دعوا سر اينكه چرا كريمى خوشحالى نكرده، ادامه دارد. يكى از دوستان كه شرايط اينگونه مسابقات را تجربه كرده (!) مى گويد به خاطر اينكه بازى در خانه حريف يعنى لوركوزن است او نخواست طرفداران تيم ميزبان را ناراحت كند.
گلزنى هاى بى پايان كريمى
بيست دقيقه از گل على گذشته و تلويزيون تا حالا ۲۰ بار گل او را نشان داده. همه اش هم از يك زاويه، همه اش هم با دقيقه ۳۵! خوب شد على يك گل زد اگر نه، مجبور بوديم بيست بار پاس گل اش را ببينيم، آن هم لابد به انتخاب كارگردان آلمانى.
كريمى بيچاره مى كند
دقيقه ۵۷ يكى از همان حركات ديدنى كريمى از مركز زمين كافى است تا راملو كاپيتان حريف مجبور به خطاى پنالتى شود. با يك گل، يك پاس گل و يك كارت زرد كه داور به راملو مى دهد، مى شود گفت او پدر لوركوزنى ها را درآورده.
تعويض كريمى
هنوز كريمى درست و حسابى از زمين بلند نشده كه تابلوى تعويض بالا مى رود و معلوم مى شود كه على بايد بيايد بيرون. معلوم بود. او به رسم قديمى در چند دقيقه اخير داشت توى زمين راه مى رفت و اين از آن كارهايى نيست كه ماگات خوشش بيايد، حتى اگر تيم اش سه گل جلو باشد.
آينده كريمى
كريمى تعويض شده و گلزنى هاى بايرن و ماكاى ادامه دارد. جاى خوشحالى است كه او شصت دقيقه درخشان بوده و جاى نگرانى است كه با بازى خوب زى روبرتو نكند كريمى تبديل به يك بازيكن تعويضى براى باقى بازيها شود.
-
آبراموويچ: سايهاي كه بر ليگ برتر سنگيني ميكند
--------------------------------------------------------------
ـفصل جديد رقابتهاي ليگ برتر انگلستان در حالي شروع شده است كه به نظر ميرسد مردان آبيپوش استمفوردبريج، قصد دارند همچون فصل گذشته با اختلاف امتياز زياد نسبت به دو رقيب اصلي خود، يعني آرسنال و منيونايتد تنها يكهتاز قهرمان ميدان باشند. قهرماني چلسي با چنين فاصلهاي شباهت بسيار زيادي به مسابقه سواركاري داشت كه يك اسب بينظير فاصله خود را با ساير اسبان اصيل ميدان زياد كرد و كار را براي آنهايي كه پيش از بازي بر روي او سرمايهگذاري كرده بودند، يكسره كرد!
چلسي تصميم گرفته است با تمام توان بتازد و بار ديگر مسابقهاي دهد كه تنها قهرمانش خودش باشد. پتانسيل قهرماني نيروهاي اين تيم به قدري شگفتانگيز است كه مدعيان قديمي را براي عرضاندام دچار ترديد كرده است.
جاهطلبي انگليسي
پيش از قهرماني چلسي و گام بلندي كه مورينيو با ثبت رويدادي بياد ماندني در تاريخ افتخارات اين باشگاه برداشت، بسياري جدال براي فتح ليگ برتر را تنها در حيطه توانمنديهاي دو تيم ميديدند اما امروز با جان گرفتن حس جاهطلبيهاي انگليسي در ميان ساير تيمها نه تنها انگيزه پيروز شدن در دل مربيان ليگ برتر تقويت شده است بلكه ميدان رقابت اصلي ميان چند تيم بزرگتر تقسيم شده و از انحصار در آمده است. اما نبايد فراموش كرد كه هنوز هم سايه بزرگي چلسي بر سر ديگر رقيبان حاضر در ليگ سنگيني ميكند.
به دنبال افتخارات از دست رفته
اكثر تيمها، با شروع فصل جديد به شدت خود را گرم كردهاند تا قبل از اينكه فرصت از دست برود، نتيجه و پيامد برنامهريزيها و سرمايهگذاريهايي را كه در طول تعطيلات كردهاند، برداشت كنند.
چشم همه به دنبال كسب افتخارات فراموش ناشدني و رسيدن به جايگاهي است كه ساير رقيبان با حسرت به دنبال آن هستند.
آرسنال و منچستر يونايتد هم سعي خواهند كرد تا قبل از اينكه كار از كار بگذرد و بار ديگر اختلاف امتيازهاي بسيار با صدرنشين جدول، فرصت جبران را از آنها بگيرد، جاي پاي خود را براي تصاحب افتخاراتي كه از دست دادهاند، سفت و محكم كنند.
آبراموويچ عامل دشمني
چگونه جاهطلبي بر رقابتهاي سنتي متداول در انگلستان غلبه كرد، در كمتر از يك سال از يك تيم قهرمان دشمن ساخت؟
اين سؤالي است كه هر يك از مربيان حاضر در ليگ به سبك و شيوه خاص خود پاسخ آن را خواهند داد اما جالبترين نكته اين است كه جواب تمام پرسشها در نهايت به يك مرد ميلياردر روس به نام رومان آبراموويچ و پوندهاي بيحساب و كتابي كه در چلسي براي قهرماني در ليگ برتر و حتي جام باشگاههاي اروپا خرج ميكند، باز ميگردد.
برخي معتقدند كه مشكلات من يونايتدي هم ريشه در ورود آبراموويچ به انگلستان دارد.
معادله دو سويه
مالك روس استمفوردبريج با چنان زيركي و ترفندي اقدام به خريد ستارههاي بزرگ فوتبال كرده است كه هيچ يك از رقيبانش به اين سادگي جرأت نزديك شدن به گزينههاي منتخب او را به خود نميدهند.
با اينكه كلكسيون بازيكنان فوق حرفهاي مورينيو تقريباً كامل شده است اما هنور تا بستن اين مجموعه چند گام ديگر باقيمانده است. اين مربي پرتغالي با مديريت كاملاً حساب شده خود ظرف پانزده ماه چنان به تيم آشفته كلوديو رانيهري سامان داد كه امروز به عنوان يكي از بهترينهاي انگلستان و اروپا به خود ميبالد. معادله دو سويه رومان آبراموويچ و خوسه مورينيو موجب شده است تا آبراموويچ با ارضاي خواستههاي مورينيو تمام نقشهها و رؤياهاي زيبايش را عملي شده و به حقيقت پيوسته ببيند.
امنيت نامحسوس
شيوه شخصي مورينيو براي قهرمان كردن چلسي نه تنها با سياستهاي راينهري متفاوت و كاملاً بيگانه بود بلكه هيچ شباهتي به افتخاراتي كه 12 ماه پيش از آن آرسن وانژه براي آرسناليها به ارمغان آورده بود، هم نداشت.
مورينيو قبل از هر اقدامي به طرز كاملاً غير محسوسي امنيت را به بازيكنانش هديه داد و پس از آن از اين دستاوير خارجي به نفع خود و براي قهرماني در ليگ برتر سود جست.
او حواس 5 گانه مردانش را به خدمت خود در آورد و از آنها خواست تا فوتبال را با گوشت و خون خود بازي كنند اما از لحاظ روحي نيز همه آنان را تأمين كرد تا جايي كه هيچ يك از شاگردانش برخلاف ميل او عمل نكرده و همگي نحوه مديريت و مربيگرياش را ميستايند. همكاري جو كول، جان تري و فرانك لمپارد براي تحقق برنامههاي مورينيو و رسيدن به جايگاه بالا در فوتبال دنيا نيز ريشه در همين سياست دارد.
حمايت پنهان
بازگشت هرنان كرسپو به چلسي آن هم پس از 12 ماه بازي قرضي در ميلان نشان داد كه مورينيو همه چيز را تحت كنترل دارد و هرنان هم ميتواند بار ديگر به عنوان يكي از مردان آبيپوش استمفوردبريج خودنمايي كند. او كه در سياستهاي چرخشي رانيهري بدون حامي مجبور به ترك لندن شد اينك با اطمينان از شيوه مربيگري مورينيو آن هم در حالي كه كمتر از يك سال به شروع جام جهاني 2006 آلمان باقي مانده است، به انگلستان بازگشته تا هر زمان كه او مناسب بداند، نيمكت ذخيرهها را ترك كند و وارد زمين شود. چرا كه مطمئن است مربي پرتغالي چلسي بهتر از هر كس ديگري از بازيكنانش حمايت ميكند.
اصيلترين اسب ميدان
آنچه اين روزها از استمفوردبريج به گوش ميرسد نشان ميدهد كه چلسي به هيچ وجه قصد ندارد ميدان را براي آرسن وانژه يا الكس فرگوسن خالي كند. حتي پيتر كيفون، مدير اجرايي چلسي كه پيش از اين تجربه حضور در كادر اجرايي اولترافورد را داشته است هم معتقد است اين تيم با تمام تيمهايي كه او تاكنون ديده، تفاوت دارد، آنها يك تيم واقعي هستند و به عنوان بهترين اسب اصيل ميدان دوباره از ساير اصيلزادهها پيشي خواهند گرفت و قهرمان خواهند شد. به نظر كيفون مبارزه چلسي با خودش است، آنها با خودشان كورس گذاشتهاند و ميخواهند از خودشان جلو بزنند
-
بچه ها تیتره بالا خیلی برایه من جالب بود برایه شما چه طور