اما یه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که مطمئنم همه تعجب میکنن :n19:
حق دارم سرمو بکوبم به همین میز کامپیوتر ؟ :18:کونامیه دیگه کاریش نمیشه کرد :n08:
توضیح : حتما خبر دارید که قبلا کونامی اعلام کرده بود که قرار دموی بازی همراه با خود بازی در یک روز منتشر بشه که همون 22 آبان خودمون بود اما با خبر امروز ورق برگشته گویا قراره 22 آبان
منتشر بشه :ohno:
کلا کونامی هر سال یه شوک به کاربرا نده دست نمیکشه:n09:
---------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن : چیزی که الان داشتم از چند تا منابع معتبر نگاه میکردم همین خبر رو زدن ولی نمیدونم منظور کونامی از این موضوع همون چیزیه که من برداشت کردم { فقط دموی بازی در اون روز منتشر میشه } یا اینکه خواستند اطلاع بدن که دموی بازی در اون روز همراه با بازی منتشر میشه ! این سوالی هست که خیلی از کاربر توی فروم ها و شبکه های مختلف پرسیدن ولی هنوز جواب درست و حسابی داده نشده ! :n13: بعد از دیدن این خبر برداشت خودم این بود که قراره برداشت خودم این بود که قراره فقط دموی بازی در اون روز منتشر بشه و خود بازی تاریخ انتشارش معلوم نیست :wac:حالا دوستانی که این%<:/:@2Eبر رو خوندن فرض رو بر این بگیرید که خواستند تاریخ انتشار دمو رو اعلام کنن و بازی در همان روز طبق تاریخ خودش پخش میشه در صورتی که جواب درستی از طرف منابع داده شد این پست رو ویرایش میکنم و شکل درست خبر رو میزارم بقیه دوستان هم پیگیر باشن اگه من وقت نکردم در صورت تغییر محتوای خبر بهم اطلاع بدن که اصلاح کنم