-
-
چند كتاب الكترونيكي هك
-
سلام دوستان .
می دونم اینجا جاش نیست اما شرمنده ام ، واقعا مشکل دارم . . .
یه نامردی یه برنامه رو بهم داد ( از همین سایت ) من هم غافل از همه جا اجراش کردم .حالا نگو که ویروسه . . .
فایلهای درایو d باز نمیشه . . . یعنی یه جورایی قفل شدن . . . وقتی هم پراپرتیس می گیرم با جای فایل فولدر می نویسه " new moniker " ویندوز را هم عوض کردم ، اما فرقی نکرد . . .حالا فهمستم تمامی دیتا های روی درایو d قفل شدن . . .
کمکم کیند لطفا
مرسی
-
اقا سیستم ما هک شده یه نفر یه تروجان واسه ما فرستاد ما هم از رو کنجکاوی کلیک کردیم روش, بقیه داستان رو دیگه میتونین حدس بزنین.
الان مشکل اینه که هیچ فولدری رو نمیتونم باز کنم و فایلها رو اجرا کنم این آدم عقده ای تو فایل text این نوشته رو گذاشته:
salam man persian jaguar hastam goftam ke ........ age faile baze konnande ye kampioteret ro mikhay be man email bezan .
در صورتی که ایمیلشو هم نگذاشته.
اگه کسی میتونه بگه ما چیکار کنیموگرنه که دیگه باید 78 گیگ فیلم و عکس و آهنگ تولز که همه به روز هستن رو دیلیت کنم غیر از اون باید 60 هزار تومن هاردو بسوزونم بندازم تو سطل زباله.
با تشکر قبلی ازراهنمایی شما
-
شما دوستان گرامی
راه حل های اینجانب ( تجربیات ) .
شما باید سیستم رو Restart کنید و فوری که ویندوز نصب کنید ( هنوز هم میشه , دیر نشده )
Microsoft Windows 2002 SP2 خیلی خوبه من الان 3 سال دارم با هاس دستو پنچه نرم میکنم .
خلاصه وقتی ویندوز رو نصب کردید . هیچگونه فعالیتی کنید . و فقط یه Anti Virus نصب کنید و با جستجو گر خود ویندوز بگردید دنبال فایل های Application و هر کدوم رو دیدید شک دارید Delete konin .
مطمئنا فایلی که نامردا برای دوستان ما فرستادن اجراحی بوده و فقط شما بگردید دنبال Application .
اگه بهد از این که ویندوز رو نصب کردید و این کارو کردید ( باید صبرداشته باشید و حوصله چند ساعته ) .
میتونید کامپیوتر خود رو پاک کنید .
حالا برای چی ویندوز جدید . ( شما موقعی که ویندوز جدید نصب میکنی هیچگونه فعالیتی به راه نیوفتاده که مشکوک باشده . فایلها هم Off هستند.
آخ آخ آخ به موقعی که دوباره رو یکی از اونا کلیک کنید.
خلاصه من در خدمتتون هستم .
-
بچه ها یه خبر
بعد از مدتها ( حدود 15 یا 16 ) روز کله زدن با اینترنت و شبکه تونستم با موفقیت یه Isp رو هک کنید .
من الان به تمام منایع اون دست رسی دارم .
کلیه درایوها ماله منه الان ( یهنی میتونم همه کار کنم ) .
ولی چون تا حالا هک نکردم نمی دونم چکار کنم که از دستم نپره .
-
عزیز این ویروس رو برا من هم فرستادن طرف گفته بود نظرت در مورد اين فلاش چي برا گول زدن
من رو یه ویندوز دیگه تست کردم این از رو کنجکاوی ولی هکی در کار نبود فقط یه پیغام رو یه درایو ها با بستن فولدرها
از تو registery editor دنبال همون کلمه new moniker گشتم هر چی بود پاک کردم یه فایل sysico هم مشکوک
بود پاک شد الانم همه فولدرا رو دسترسی دارم! حالا یه امتحانی بکنید .
-
من رو همون فایل فلشی که میگی کلیک کردم ولی الان هک شدم یه تروجان لعنتی بود منم از روی کنجکاوی این کارو کردم.
حالا کس نیست که چیکار کنیم من از p30world خیلی راضی بودم اما الان بعضیا اومدن با این کار اعتبار سایت رو ببرن زیر سوال.
من از اساتید سایت خواهش میکنم یه راه حلی واسه مشکل من پیدا کنن.
-
با سلام خدمت دوستمون
نگاه کنید دوست عزیز ( این دلیل نمشه که بگی از کی نا حالا فایل فلش شده ویروس )
من اصلا این ایده شما رو به عنوان برادر کوچولوتون قبول ندارم .
ویروس ممکنه هرچیزی باشه اصلا ممکنه هیچی نباشه به صورت مخفی کار کنه و یا با هزاران پسوند میشه کارش کرد .
من یه سوال می کنم اگه اونی که تو نظر هم بود برای شما هم فایل هک و ویروس فرستادن . باشه
سوال :
آیا شما نرم افزاری دارید در سیستم خودتان که فرمت swf رو ساپورت کنه . ( یعنی نرم افزار طراحی فلش دارید ) .
جوابشو خودم میدم :
اگه نداشته باشید . آیکون فایل ارسالی از طرف دوست شما به فلش نمایش داده شده ( این به این معناست که ویروس رو ضمینه آیکون فلش کرده ) متوجه منظورم شدی .
آگه نه نرم افزار Flash رو رایانه شخصی شما نصبه ( که این 50 % ممکنه ویروس نباشه )
آخه دوست عزیز اگه شما نرم افزار فلش رو سیستم خودتون نصب نیست و یا پسوند فاید ارسال شده با پسوند نرم افزارهای طراحی فلش نخوره از کجا می فهمی ویروس نیست .
فقط میخواستم اینو بگم که تاکتیک شما یه فرضیه میباشد که 25 % قابل قبولی .
نتیجه : همونی که تو پستم گفتم انجام بدید .
من 8 سال دارم کار می کنم 1 بار اینجوری شد که برای 7 پشتمم بستم بود . ولی خوب شده از تجربه دوستان استفاده کردمو این کاری که گفتم انجام دادم و بخوا تا حالا یه بار هم ویروسی نشده .
-
حالا دیدی 25% هم فرضیه شما درست نبوده