اگه میشه واسخ منم کی جدید بفرستید ورژن انتیه من این
Avira Internet Security 2014 14.0.7.468 اگه جدیدتر اومده میشه لینکشو بذارید ممنون میشم
Printable View
اگه میشه واسخ منم کی جدید بفرستید ورژن انتیه من این
Avira Internet Security 2014 14.0.7.468 اگه جدیدتر اومده میشه لینکشو بذارید ممنون میشم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز همون گونه که گفتم نگارش 2015 فقط تونستم پیدا کنم.
لایسنس برای شما ارسال شد.
** توصیه می شود برای پشتیبانی از avira لایسنس اورجینال تهیه کنید.
با تشکر
سلام
یه سوال:
تو نسخههای جدید 2015 اینترنت سکوریتی کماکان فایروال داخلی نداره؟
نقل قول:
توسعه میشه همون نسخه 2014 نصب کنید چون بیس و انجینش هیچ فرقی نکرده و نسخه 2015 فقط محتویاتش کمتر شده و اسمش هم به antivirus pro تغییر کرده حتی فایروالشم قابلیت های کمتری نسبت به 2014 داره دیگه ترافیک رو نشون نمیده و برای اضافه کردن rule دنگ و فنگ بیشتری پیدا کرده .
از من میشنوی Avira Internet Security 2014 14.0.7.468 نصب کن چون تمام نسخه های 2015 بیسن انجینشون 14.0.7.468 هست
سلام
ممنون.نقل قول:
من بیشتر از 1سال هست که به Bitdefender مهاجرت کردم. البته بعد از 3سال استفاده از آویرا
بیتم خوبه منم 2015 شو چند وقت امتحان کردم ولی بدجور خودسر ترافیک رو میبرد بالا با اینکه ادرس اپدیت سرورش رو پاک میکردم بازم الکی ازم ترافیکک میکشید واسه همین دوباره برگشتم به اویرا ازشم راضیمنقل قول:
سلام
واقعاً از لحاظ کاربر-پسند بودن، آویرا فوقالعادهست. با بیشتر آنتیویروسها حداقل 6ماه کار کردم.
Norton-ESET-Kaspersky-McAfee-AVG
تو ردهی شرکتی، هیچ کدوم کنسول McFaee رو ندارند اما در ردهی خونگی به هیچ وجه هیچکدوم با آویرا قابل مقایسه نیستند.
همین بیت کلافهم کرده.
من Avira.AntiVirus.Pro.2015.14.0.7.342 رو میخام نصب کنم ولی موقع نصب لایسنس میخاد کسی فایل لایسنس داره؟
کی ارسال شدنقل قول:
سلام.اگر زحمتی نیست لایسنس 2015 را هم در اختیار من قرار بدید.نقل قول: