مرسی عزیز. مشکلش اینه که سیدر و لیچر نداره :n02: برم ببینم تو تورنت های خصوصی پیداش میکنم یا نه. مرسی بابت راه حل :n16:نقل قول:
Printable View
مرسی عزیز. مشکلش اینه که سیدر و لیچر نداره :n02: برم ببینم تو تورنت های خصوصی پیداش میکنم یا نه. مرسی بابت راه حل :n16:نقل قول:
مرحله اول رو که تموم میکنم بعدش صحفه سیاه میشه و همینطور میمونه چکار کنم؟ اشکال از کرکه؟ کرک سالم کسی سراغ داره؟
سلام
من بازی رو با کرک skidrow تموم کردم اما وقتی روی بخش زامبی کلیک میکنم بازی ارور stopped working میده.
مشکل از چیه ؟
سلام.
یکی از دوستانم میگه بعد از یه مدتی که بازی کرده، هروقت باز میکنه call of duty را، پیغام میده که:
Call of duty has stopped working.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پی نوشت:
دوستم میگه داشته بازی میکرده و بازی تموم شده بصورت کاملا عادی و خاموش کرده کامپیوتر را. دفعه بعد که روشن کرده، اینطور شده که گفتم.
سلام دوستان
کسی میتونه این فایل رو برای من آپلود کنه؟!!!
توی پوشه sound محل نصب بازی فایل spl_haiti.all.sabs
واقعا ممنون میشم ....
سلام دوستان
من توی مرحله ای که توی خیابونش سیل اومده(آب جمع شده) گیر کردم! ( اسم مرحلشو نمی دونم! :دی) بعد اینکه 2-3 مین بازی میکنم بازی میاد بیرون stop working میشه! مشکل از چیه؟
سلام...
من والا یکی دو ماه پیش بازی رو خریدم اما نتونستم نصبش کنم و بیخیالش شدم تا الان.
اول مشخصات سیستمم رو بگم:
سی پی یو: Interl Core 2Quad 2.5 GHz
مموری: 4 گیگ
گرافیک: ati Radeon HD 5700 (آپدیت هستش تا 12.10)
ویندوز: 7 64bit
دایرکت ایکس: 11
من بازی Max payne 3 رو خیلی راحت روی Ultra high بدون لگ بازی کردم...فکر نمیکنم COD خیلی شاخ تر باشه. اما در هر صورت من مشکل زیر رو دارم:
بازی رو که نصب میکنم ، حتی قبل از اینکه کرک رو بریزم وقتی اجراش میکنم ارور
[HTML]Error quit was not requested in the main thread[/HTML]
رو میده. حالا وقتی کرک های مختلف رو هم بریزم باز همین مشکل رو دارم.در واقع همون
[HTML]has stopped working[/HTML]
هستش. که بعد از چند بار Close program زدن ارور بالا رو نشون میده توی Console
کرک های مختلفی رو تست کردم اما نتیجه نگرفتم...حتی زمان سیستم رو به 14november تغییر دادم..time zone رو hong kong کردم... Compatibility رو هم فعال کردم... خلاصه هر چیزی که توی نت بود رو تست کردم..اما نتیجه نداد.
کسی هست بدونه مشکلم چیه؟ :(
سلام رو ایکون بازی کلیک میکنم بازی اجرا میشه و تصویر اول بازی میاد ولی دیگه پیشرفتی نداره ؟
دانلود و کپی کردم ولی دیگه الان بازی بالا نمیاد واررور میدهنقل قول:
دوستان خواهشا به من کمک کنید تو یکی از مراحل گیر کردم مرحله ای که باید رییس جمهور رو با ماشین ببرم وقتی با ماشین حرکت میکنم بعد از
چند ثانیه گیم آور میشم بیش از 100 بار رفتم ولی...، پیغامی هم که میده failed pesident :n13: