ممنون از جوابت ولی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
Printable View
ممنون از جوابت ولی متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
الان مشکلت اینه تو ویندوز 8 هرچی میخوای نصب کنی میگه netframework 3.5 رو اول نصب کن دیگه . آره ؟
هر چی که نه ، یه سری از نرم افزارها از چند تا سایت معتبر هم نسخه مخصوص 8 رو دانلود کردم ولی بازم نشد !نقل قول:
چه نرم افزارهایی / ارور netframework داد ؟نقل قول:
مثلا SolidWork 2012 یا همون نرم افزار مدیریت مصرف برای خود لپ تاپ ، موقع نصب ارور میدن که باید .نت نصب کنی ، .نت هم میخام نصب کنم این ارور میده برای تمام ورژنها به جز یک :نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنون لطف کردین:n27:نقل قول:
دوست مننقل قول:
اينا رو ديجي كالا زده
مجهز به نسل سوم پردازندههای Core اینتل (Ivy Bridge)
طراحی فوقالعاده
کیفیت ساخت بالا
دارای پورتهای فراوان
کیبورد با کیفیت و مقاوم در برابر ریختن مایعات
مجهز به تکنولوژی صوتی SRS Premium Sound PRO
معايبش رو من ميگم:
1-كارت گرافيك يه خورده ضعيف تر نسبت به رقبا كه هيچ مشكلي هم نداره ميتوني تست بازيهايي كه انجام داديم رو تو صفحات قبل بخوني..مكس پين 3 و....
2-توي نصب درايور ها يه كم بايد اوستا باشي
اما برتري هاي واقعا خوبي داره
1-سيستم كولينگ بسيار قوي
2-داشتن فينگر پرينت
3-صفحه نمايش مات با روكش محافظ (كه واقعا واسه كارهاي طولاني اذيتت نميكنه)
4-حسگر ژيروسكوپ كه يه حالت خاصي داره ،نميدونم لپ تاپ من اينجوريه يا بقيه هم دارن!!
5-صداي اسپيكرهاش قويه
6-بدنه آلومينيومي
ارور چي ميده عكسشو بزارنقل قول:
دوستان اگر 4540 دارید این پست رو بخونید
درایورهای عرضه شده توسط hp برای این لپتاپ دارای مشکلی هست که فرکانس ها رو در حد واقعی اعمال نمیکنه فرکانس واقعی برای این گرافیک 450 تا 550 مگاهرتز هست
و hp برای این لپ تاپ 500 مگاهرتز رو انتخاب کرده و این کارت از direct compute5 و open cl پشتابانی میکنه که توی شات پشتیبانی نمی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این آموزش رو بخونید و طبق اون عمل کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگر ویندوز 64 bit داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگر 32 bit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دان کن !
بعد فولدر رو باز کن و copy to hard رو بزن منتظر بمون تا کپی کردن تموم شه !
وقتش تموم شد تو همون فولدر یه فایل هست به نام install روش کلیک راست کن Run As Administrator رو بزن !