دانشگاه شاهد هیچ فرقی با دانشگا ههای دیگه نداره وفقط پذیرشش از طریق مصاحبه هست.نقل قول:
دانشگاه شاهد هیچ فرقی با دانشگا ههای دیگه نداره وفقط پذیرشش از طریق مصاحبه هست.نقل قول:
دانشگاه شهید رجایی امسال تعهد خدمت می گیره و کلی مراحل دیگه واسه گزینش.. اگه میخوای تو آموزش پرورش خدمت کنی اونجا رو بزن دانشگاه خوارزمی امسال از آموزش پرورش جدا شده و مثل تمام دانشگاه ههای دیگه تهران مدرک میده و دانشگاه خوبیه.نقل قول:
دانشگاه شاهد پذیرشش از طریق مصاحبه هست و سهمیه خاصی هم لازم نداره اگه مصاحبه دعوت شی وبری قبول شی قبولیت قطعیه ولی اگه در مصاحبه شرکت نکنی انتخابهای دیگت تو انتخاب رشته بررسی میشهنقل قول:
برای انتقالی هم می تونی اینجا تمام قوانینش رو پیدا کنی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا هرکی چیزی میدونه این رو جواب بدهنقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم . انتخاب رشته زبان چطور هست ؟ فامیلمون زبان هم شرکت کرده اومده اینجا برای انتخاب رشته . من نمیدونم چطور هست . باید یکی از ریاضی یا زبان رو تعیین رشته بکنه ؟ یا هر کدوم جدا ؟ اگر جفتش قبول بشه تکلیف چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
شما تو همون لیست انتخاب رشته باید بزنید هر دو رو، و هر اولویت رو که زود تر انتخاب شدید همون رو قبولید فقط، در واقع دو تا لیست جدا نیست و شما هم فقط یک رشته از انتخاب ها رو قبول میشیدنقل قول:
رتبه بندی دانشگاههای ایران سال 2012 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباهه. این رتبه بندی وبومتریک هست یعنی وبسایتهای این دانشگاهها رو بررسی کرده و هیچ ارتباطی به سطح علمی یا پژوهشی دانشگاهها نداره. الان تو این رنکینگ دانشگاه شریف پنجمه و فردوسی مشهد چهارم!!!نقل قول:
الان ایران خودش با دقت بیشتری رتبه بندی میکنه و رتبه بندی سال 90 هم منتشر شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی مختصر مهندسی پزشکی + چارت درسی گرایش بیوالکتریک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یادم رفت سایتش رو بنویسمنقل قول:
من با 173 منطقه 1 و 289 کشور (بومی تهران و دختر) احتمال داره برق شریف قبول شم؟
انتخابام احتمالا این جوریه:
برق شریف
برق تهران
بعدش نمی دونم واقعا باید چی انتخاب کنم....؟!!!