آقا تست کردم.رایگانه ولی دوستان میگن ظاهرا موقتیهنقل قول:
آقا تست کردم.رایگانه ولی دوستان میگن ظاهرا موقتیهنقل قول:
درودنقل قول:
رایگان نیست اما فعلا چون توی بتا هست به نظر نیازی به لایسنس نداره
لطفا تست کنید و نظر خودتونو بگید
داردنقل قول:
این برنامه، رایگان نیست اما اگر تمایل به آنتی ویروس اورجینال دارید با قیمت خوب می تونید با دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت کنید
سلام
چقد سوت و کور شده اینجا!
خبری هم از نسخه 9 نشد!!!
سلامنقل قول:
والا دلایل این تاخیر را نمیدونیم دقیقا چی هست
البته یکی از کارمندانشون چندی پیش فوت کرد و شاید یکسری اختلالات کوچیک پیش اومده باشه که البته زیاد مطمئن نیستم
بهرحال ما امیدوارم بودیم خیلی زودتر از این حرف ها حداقل به مرحله بتای عمومی برسه ولی هنوز خبری نشده
بطور حتم کیفیت نرم افزار بسیار پر اهمیت تر هست و شاید بخاطر همین مسئله هم به تاخیر افتاده ارائه نهایی آن
برای خالی نبودن عریضه و خارج شدن از سوت و کوری یه تصویر از حومه شهر سالزبورگ که دفتر مرکزی شرکت امسی سافت در اون قرار داره، براتون میگذارم :n12:
(View out of my office in the countryside of Salzburg, Austria)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه اینجا از سوت و کوری در بیاد یه سوال داشتم.چرا امسی سافت برای نصب برنامه هایی که حتی امضای دیجیتالی معتبر هم دارن هشدار هایی میده که مثلا برنامه در حال دستکاری در رجیستری است؟
سلامنقل قول:
میشه نمونه نرم افزاری که تست کردید را ارائه کنید
سلام دوستان.
من نسخه اينترنت سکيوريتي رو امروز نصبيدم ولي هرچي ميگردم فايروالش رو پيدا نميکنم!
مگه اينترنت سکيوريتيش فايروال نداره؟ :n29:
سلام.نسخه 9 امسی سافت کی منتشر میشه؟ هنوز بتا هم نیومده؟
Emsisoft Online Armor فایروال شرکت امسی سافت هست اگر نصب نکرده اید از طریق لینک زیر دانلود، نصب و پیکربندی کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا چی بگم قرار بود آخر 2013 بیاد ولی 4 ماه گذشته و خبری نیست
میگند در مرحله آلفا هست
امیدواریم حداقل با این هم تاخیر دچار مشکل خاصی نباشه و واقعا بتونه حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه و رقابت کنه
خيلي ممنون. بعد موقع نصب آنلاين آرمور با توجه به اينکه اينترنت سکيوريتي رو دارم آيا ميتونم گزينه Free رو بزنم؟ گزينه پوليش ديگه لازم نيست که؟نقل قول: