سلام دوست عزیزنقل قول:
من از کنترلی که با دستگاه بود استفاده کردم
میشه یه توضیحی بدین هم در مورد کنترل و اینکه چطور باید وارد منوی مخفی سری e بشم
شاید من یجا اشتباه کردم
ممنونم
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
من از کنترلی که با دستگاه بود استفاده کردم
میشه یه توضیحی بدین هم در مورد کنترل و اینکه چطور باید وارد منوی مخفی سری e بشم
شاید من یجا اشتباه کردم
ممنونم
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که در پست اول شما به سوالتان پاسخ دادم و توجه نکردید برای دسترسی به آیتمهای منوی مخفی باید غیر از کنترول تلویزیونتان از کنترول مخصوصی که طرز ساخت آن را قبلا هم به شما گفتم استفاده کنید و اول با کنترول تلویزیونتان
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و سپس با کنترول مخصوص که طرز ساخت آن را در این تایپیک یادخواهید گرفت می سازید و با آن دیگر آیتمهای را که نمی توانید بطور عادی ببینید فعال و قابل دسترس می کنید
این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سپس دیجیتال و فارسی ساز تان را فعال می کنید
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
IR Blaster توانائي ها و كارش چيه ؟
يراي غير سامسونگ هم كار ميكنه ؟
دوست عزیزنقل قول:
تعریف
بلستر IR دستگاه به طور مستقل کار تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده قرار گیرد که به طور معمول توسط پرس های کلیدی از راه دور کنترل می شود.
تابع
بلستر IR اغلب استفاده می شود برای فعال کردن دستگاه های ضبط مانند DVR ها برای تغییر کانال از طریق دستگاه های رادیو های رایج مانند گیرنده های ماهواره ای و جعبه کابل. این اجازه می دهد تا دستگاه ضبط و کانال مناسب قبل از ضبط را انتخاب کنید. بلستر IR نیز استفاده می شود به گسترش سیگنال های مادون قرمز به تجهیزات و یا دستگاه هایی که در پشت درهای بسته هستند.
جزئیات
بلستر IR به عنوان یک کنترل از راه دور مادون قرمز، یا دستگاه کنترل از راه دور عمل می کند، که ارتباط با دستگاه های دیگر از طریق سیگنال های مادون قرمز عمل می کند.سیگنال های مادون قرمز هستند تا از نور مادون قرمز، و یا تابش الکترومغناطیسی ساخته شده است.بلستر IR با استفاده از LED های مادون قرمز، یا دیود ساطع نور، اشعه مادون قرمز ساطع می کنند. این اشعه از طریق یک لنز پلاستیکی را به یک پرتو باریک، که هدایت سیگنال متمرکز شده است.
با IR-بلستر شما می توانید برخی از مجموعه ستاب باکس و یا blueray پلیر را در ترکیب با کنترل از راه دور جهانی (صفحه لمسی) را کنترل کنید.
معمولا با همه منطبق می شود
با هزینه 2 میلیون و خورده ای برای یه نفر میخوام فوری تلویزیون سامسونگ 40 اینچ وال ای دی (الزاما 40 اینچ و ال ای دی)بخرم
ولی حقیقتش فرصت تحقیق آن چنانی ندارم
دوستان اگر کمک کنند ممنون میشم
سه چهار دقیقه سرچ کردم اخرش به این فروم رسیدم
چی بخرم به نظر شما؟
دوست عزیزنقل قول:
شما با این مبلغ فقط می توانید از بانه مارکت خرید کنید چون تلویزیون سامسونگ 40 اینچ در نمایندگی های سامسنگ بالای دو میلیون است به این سایت مراجعه کنید
بانه مارکت را در گوگل جستجو کنید
و این سایت نمایندگی سامسونگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون بابت پاسختوننقل قول:
آدرس سایت رو اگر ممکنه اصلاح کنید چون وارد نمیشه
راستش به دو تا مدل رسیدم
samsung 40ES5960
samsung 40EH5560
ظاهرا هر دو تاشو میشه با دو و خورده ای خرید
فقط یه جا سرغ دارم که دومی 5560 رو میده 2و 600
ولی 5960 خیی زیباتره، چکار کنم؟ کدومش؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر من باشم 40ES5960 را می خرم چون هم شیکتر و هم کارایی بهتری دارد و امکانات ش هم خوب است چون خودم از نزدیک با این مدل کار کردم و بسیار راضی هم بودم.
الان یکی پیدا شده که 5560 رو بهم در دو قسط میخواد بده ولی 5960 رو نهنقل قول:
منم با 5960 و نظر شما موافقم..ولی اگر چاره ای نداشته باشم که 5560 رو بگیرم غیر از قیافه،چه امکانات مهمی رو از دست میدم؟