میدونم این چند ساله اخیر هم اینجوری بودهنقل قول:
بخاطر همین پرسیدم برام سواله که چرا گرونتره؟
تفاوتی داره آخه با هم؟
به نظره من که اصلا ارزش بیشتری نصب به بقیه پرایدها نداره که هیچ باید یکم هم کمتر از اونا باشه
Printable View
میدونم این چند ساله اخیر هم اینجوری بودهنقل قول:
بخاطر همین پرسیدم برام سواله که چرا گرونتره؟
تفاوتی داره آخه با هم؟
به نظره من که اصلا ارزش بیشتری نصب به بقیه پرایدها نداره که هیچ باید یکم هم کمتر از اونا باشه
بله حرف شما کاملا درستهنقل قول:
اما خوب اینجور مسائل وقتی تو بازار خودرویی کشور مد میشه کاریش نمیشه کرد.
یه جورایی جا افتاده.
به نظر من دو چیز رو باید در نظر گرفت:نقل قول:
1) میزان شلوغی شهر
2) طیف راننده ها
طبیعیه که در شهرهای شلوغ، هر چقدر ماشین کوچیک تر باشه بدلیل احتمال برخورد نسبتاً کمتر و کنترل بهتر، می تونه مشتری بیشتری داشته باشه.
اما به نظر من اصلی ترین عامل خانم ها هستند (طیف رانندگان). کلاً هر ماشینی که خانم ها باهاش راحت ترن، قیمتش بالاتره (نظر شخصی).
سلام خدمت دوستان .
میخواستم ببینیم با 6 تومن بودجه چه ماشینی میشه خرید؟ پراید بهتره یا روا ؟ چه مدلی ؟ ضمنا ما تازه کاریم این اولین اقدام من برای خریدن ماشینه . قبلا از راهنماییتون سپاسگزارم
دوست مننقل قول:
با افزایش قیمت ها دیگه نمیشه زیر 9 میلیون تومن خرید مناسبی داشت
شما با این بودجه میتونی پراید مدل 82 انتخاب کنی که 9 سال کارکرده
مگر اینکه موارد خاص پیدا کنی
اگر میتوین بودجه رو تا 9 میلیون تومان افزایش بدی میتونی تا مدل های 87 رو خرید کنی که بهتر هست.
برای اول کار شما هم پراید بهترین گزینه هست و اولین اقدام برای خرید
پیدا کردن خودروی متناسب با بودجتون هست که خیلی سخت گیر میاد
دوستان این ماشین های قدیمی خارجی شورلت و کادیلاک و .... به درد می خورند یا خیر راستش من خیلی ماشین های قدیمی رو دوست دارم اما نمی دونم خریدش فایده ای هم داره یا نه مثلا اگه خراب بشه قطعاتش گیر میاد و اینکه سوختشون از پیکان بیشتره یا نه اگه ماشین قدیمی خریدم چی بخرم؟؟
از نظر قدرت چطور اند قدرتی عمل می کنند سرعت چی؟؟
می ترسم دوستان بگند قصد تبلیغات دارم برای همین لینک آگهی های مربوط به ماشین های قدیمی رو نمیذارم فقط از دوستان می خوام بنده رو راهنمایی کنند
سلامنقل قول:
دوست من برای کسب اطلاعات فنی و مفید بهتره این موضوع رو در بخش خودروهای آمریکایی مطرح کنید
دوستان اونجا تو این زمینه استاد هستن
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
با حدود 5-6 تومن تو بازار الان چی میشه خرید؟
پراید نباشه ، پیکان نباشه
دوو ریسر و اسپیرو چطوره؟میشه خرید؟
دوو اسپرو مدل 92 یا 93 با 5 میلیون شاید بتونی پیدا کنینقل قول:
دوستان با 10 میلیون میشه یه وانت باردو خرید!:n09:
واگه دست دوم مد نظره ماشین کتلت شده رو میشه با این اوضاع خرید درسته؟یا من اشتباه میکنم؟:n08: