از طریق سیف مود سیستم رو بالا بیارین و این درایو رو با نود32 اسکن کنید و clean رو بزنیدنقل قول:
Printable View
از طریق سیف مود سیستم رو بالا بیارین و این درایو رو با نود32 اسکن کنید و clean رو بزنیدنقل قول:
دوست عزیز شما با clean فقط دارید ظاهرا پاک میکنید ممکنه جای دیگه از سیستمتون خراب شده باشه و نمیذاره این پاک بشه.
یه بار آنتی ویروس را کاملا آپدیت کنید و سپس سیستم رو smart scan کنید.
این فایلی که پیدا کرده در حقیقت ویروس نیست و بهتر بگم یک adware هست که خطری برای سیستم نداره و فقط کاربر رو اذیت میکنه یا دقیق تر بگم مسائل تبلیغاتی هست و با clean کردن مشکل حل میشهنقل قول:
اگر مشکل خاصی داشت خود من مسائل بیشتر رو واسشون توضیح میدادم
آقا قربونت جواب منم بدی ممنون میشم 4-5 پست قبللوگ هم آماده کردم...نقل قول:
مرسی
فایل ویروسی شما احتمالاً در این مسیر قرار گرفتهنقل قول:
C:\windows\ctfmonn.exe
اگر هیدن بود از folder option -view تیگ گزینه هایی که مشخص کردم بردارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود و نتیجه رو اینجا قرار بدین
Reanalyse بزنید
چند تا مورد دیگه هست که بعد از حل این مشکل میگم بهتون
اینم لینک آنالیز در ویروس توتال:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا از آنتی ها این ویروس رو virut شناختن ولی فکر نکنم virut باشه چون در این صورت سیستمت به کل بهم میریختنقل قول:
شما اگر میتونید نسخه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستمتون رو اسکن کنید و ویروس های شناخته شده رو پاک کنید
برای سیستم های 32 بیتی هست, فقط اینکه یکم حجمش زیاده اگر امکان دانلود ندارید بگید تا یه فکری دیگه کنیم ولی ترجیحاً همین بیت دیفندر رو دانلود کنید
نود32 افاقه نمیکنه؟نقل قول:
ی مقدار حجمش زیاده ...
نه نود 32 اگه میشناخت که تا به حال جلوی فعالیت این ویروس رو گرفته بودنقل قول:
آویرا حجم کمتری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر این یکی هم نتونستین دانلود کنید از norton power eraser استفاده کنید
آموزش کاملش تاپیک زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نورتونو گرفتم منتها نمیتونم با safe mode بیام بالا . که اسکن کنه...!نقل قول:
سیستم گاهی اوقات خود ب خود ریست یا خاموش میشه (گاهی اوقات 5-6 بار پشت سر هم خود ب خود ریست میشه)و وقتی هم روشنش میکنم گاهی اوقات مانیتور روشن نمیشه باید ریست کنم !!!
یه صفخه آبی هم گاهی اوقات مید که پر نوشته هست و سریع میره که قبلا این صفحه رو دیده بودم سیستم مادربردش کارش به تعمیر رسید گرافیک هم تعویض شد . البته بعید میدونم مربوط به ویروس باشه ولی گفتم که در جریان این قضیه هم باشید.