سلام من یه جفت اسپیکر ایستاده HAYMER دارم که توییتر هاش سوخت ایا قابل تعمیر هستند اگ نه از کجا میتونم توتیر خوب گیر بیارم
Printable View
سلام من یه جفت اسپیکر ایستاده HAYMER دارم که توییتر هاش سوخت ایا قابل تعمیر هستند اگ نه از کجا میتونم توتیر خوب گیر بیارم
لطفا مشخصات باندهاتون و یا مدل رو بفرمایید بهتر بشه راهنمایی کرد..
چی شد که سوخت آمپلیفایرتون مشکل داشت؟
سلامی دوباره خدمت همه دوستان، من امروز رفتم فروشگاه راستین، بلندگو سروین وگا رو که تکی نمیفوروش ! با امپیلی فایر میفروشه که خیلی هم قیمت رو بالا گفت !!! نزدیک به ۵ میلیون تومن ! که اصلا واسه من به صرف نیست ! من از کجا میتونم بلندگو سروین وگا رو تهیه کنم که فقط بلندگو بفروشه ! و اینکه منصف باشه !!! اصلا یه بلندگو و امپیلی فایر که بتونه برابری کنه با سروین وگا رو اگه میشناسه پیشنهاد بده، من مدل Cerwin vega XLS 28 میخوام، قصد من خریدن اسپیکر بود برای کامپیوتر که با مشورت کردن با چند نفر گفتن امپیلی فایر بخرم از طریق AUX به کامپیوتر وصل کنم و یه بلندگو خوب که از اسپیکر هم خیلی بهتر باشه، حالا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه، ممنونم از همتون
اسپیکر ایستاده مدل s664 هایمر ساخت کانادا
مدل بیس رفلکس با پسیو رادیاتور
Haymer s664
اسپيكر خوبيه و صداي واضحي داره به شرطي كه تقلبيش كه چين زده نباشه !!! :)نقل قول:
تشريف ببر پاساژ امجد طبقه زير زمين سمت راست يه مغازه است كه اون داره كارش همين باند و ... است
پيغام بگذاريد.ممنوننقل قول:
اقای harmankardon قیمت میدرنجاتون و کراس اور رو اگه میشه بهم پیغام بدید:n01:
سلام خدمت دوستان
من تا حالا سیستم صوتی خانگی حرفه ای نداشتم و فقط سیستم ماشینم تقریبا حرفه ایه و میدونم صدا سلیقه ایه.
میخواستم بپرسم ایا با بودجه 2 میلیون میشه سیستم صوتی جمع کرد که جوابگوی متراژ 125 متر باشه؟
وضوح صدای بالا و حجم صدای بالا داشته باشه و بیس نرم و قدرتی و بتونه جوابگویه مهمونی باشه
برای همچین سیستمی حداقل چقدر باید هزینه کرد؟
فرق امپ استریو و av recever تو تعداد کانالاشه؟کیفیت صدای کدوم بهتره؟
صدای 5 یا 7 کاناله بهتره یا استریو؟
جمهوری رفتم قیمت هارو دیدم و پیشه خودم به این نتیجه رسیدم که اول امپ یا av recever بگیرم با 2 میلیون وفعلا باند های ضبطم رو بهش وصل کنم. بعدا که پول دستم اومد اسپیکر یا بلند گو بگیرم ایا این کار منطقیه؟
فرق بلند گو با اسپیکر چیه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
آمپ استریو و av reciver در این تفاوت دارند که آمپ استریو فقط برای صدا هست و بیشتر برای دو عدد بلندگو
اما AV reciver هم برای صدا هست هم برای تصویر و برای سینمای خانوادگی هست و به همین علت هست که 5 کاناله یا 7 کاناله رو ساپورت می کنند.
شما اگر قصد استفاده برای تصویر را ندارید دنبال آمپ استریو بروید . تجربه دوستان نشان داده بهتر است بلند گو و آمپ با هم خریداری شوند به خاطر اینکه بحث مجینگ و ست کردن می باشد
در ضمن اگر قصد خرید برای سینمای خانوادگی دارید که باز بحث آن و بلندگو های آن جدا می باشد
در این سایت فروم سینمای خانوادگی هست می توانید به آن رجوع کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کنم
سلام به همه دوستان........
عزیزان من برای خرید دنبال آمپلیفایر زیر میگردم.میشه لطف کنید و اگه جایی آکبند این آمپ رو دید خبری بدید؟ممنون..........:n12:
Marantz pm 15 s2 limited edition