کابل درایور نداره؟ این چه حرفیه دوست عزیز؟ پس ویندوز چه جوری باید گوشیو بشناسه؟نقل قول:
این درایور یو اس بی رو دانلود و نصب کن من الان وقت ندارم
SAMSUNG USB Driver for Mobile Phones x86 v1.3.450.0
نگفتی به دانلودینگ می بری یا نه؟
کابل درایور نداره؟ این چه حرفیه دوست عزیز؟ پس ویندوز چه جوری باید گوشیو بشناسه؟نقل قول:
این درایور یو اس بی رو دانلود و نصب کن من الان وقت ندارم
SAMSUNG USB Driver for Mobile Phones x86 v1.3.450.0
نگفتی به دانلودینگ می بری یا نه؟
بله به دانلودینگ مود بردم.
ممنون دوست عزیز.چون با برنامه tapatalk کار میکنم نمیتونم تشکر کنم.
اینو امتحان میکنم نتیجه رو میگم.
راستی یه سوال:چرا اینترنت رو تتر میکنم لپ تاپم به اینترنت وصل نمیشه؟. (با وایرلس) ولی ایپد مشکلی نداره.
من فکر میکنم با وقتی تحریم ها روی ایران انجام نشده باشه نمیشه به این اعتماد کرد ... تحریمها فکر کنم تیر ماه انجام میشه من که فکر میکنم دلار تا 3000 تومن هم بره و قیمت این گوشی بالای 1.700 البته این نظر من ممکنه اتفاق هم نیوفته ...:46:نقل قول:
---------- Post added at 10:54 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
کسی مشکل منو داشته تاحالا : من گوشیم 2 روز بعد از که خریدم یهو دیدم صفحش به رنگ آبی میزنه که با خاموش رو روشن کردن حل شد .. حدود 2 هفته بعد دوباره این مشکل برام بوجود اومد که باز با خاموش روشن کردن حل شد ... الانم احساس میکنم کتتراست صفحم کم شده ... در صورتی روی حالت داینامیک هست .. البته احساس میکنم مطمئن نیستم ...
یه مشکل دیگه که برام بوجود اومده گوشیم در حالت مسیج ویبره نمیزنه این در حالیه که من تنظیمات notification رو نگاه کردم ... روی حالت زنگ خوردن هیچ مشکلی نداره و ویبره میزنه ...
این گوشی سیستم مکان یابی GLONASS رو پشتیبانی میکنه؟
مگه میشه همزمان با GPS کار کنه؟
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
دوستان چطور با فایرفاکس فلش ویدیو ببینم؟
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-3
امروز برا رفیقم یک نوت دیگه گرفتم
32گیگ 1225 سفید
چقدر این لعنتی توپه! اصلا نمیشه ازش گذشت
گوشیهای 2011 سونی اریکسون همشون گلوناس رو میگیرننقل قول:
بعضی وقتها مال من تا 16 تا ماهواره پیدا میکنه
زمان قفل شدنش هم کمتر از 30 ثانیه هست :46:
سلام.نقل قول:
الآن گوشی در نمایش سایت های فارسی مشکل داره. با این کار مشکل نمایش سایت های فارسی هم حل میشه؟
بله کاملا فارسی میشه
نمیشود ! فقط Browser گوشی این قابلیت رو داره !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk