فرض میکنیم 2 مگ دیروزم رو بین 26 نفر شیر کردن که شده 9ک در ثانیه خب حالا کل یک روز هیچ کدوم از اینا نمیخوان 10 دقیقه بیخیال اینترنت شن؟ همه هم از کل سرعت یک ضرب استفاده میکنن که سرعتم در حد دهم هم بالا نمیره؟ (این رو ج بده حتما میخوام جوابتو بدوم)نقل قول:
میدونم ولی قبلا یک بار ریست کردم و اعداد و تنظیمات رو وارد کردم و نشد اخرش بردم شرکت دوباره خودشون تنظیمش کردن الان میگشتم تو سایتشون چیز خاصی هم پیدا نکردم که بخوام با اطمینان ریست کنم...نقل قول:
به هر حال برای ریست کردن مودمت باید وقتی که تو برق هست دکمه ی ریستش رو برای 4-5 ثانیه فشار بدی.
منتها چرا دورویی؟ این حرف شما چیزی جز کنایه نبود و گرفتنش هم سادست :46: منتها من میام سرعتم رو میگم و دان استریم رو نمیگم؟ (به فرض این که داشته باشم)
نه همه نامحدود میگیرن نه دانلود میکنن نه همیشه وصل اند وگرنه شما به من بگو چطور فقط 20% کل تلفن های کشور میتونند همزمان کار کنن؟ لابد اونا هم باید محدود شن به 5 ساعت در روز که به همه برسه وگرنه کیفیتی که الان داریم یک پنجم میشه یعنی عملا 80% از شبکه خارج میشن دیگه... یا اینکه الزاما 100 با هم استفاده نمیکنن؟نقل قول:
وقتی زیربنای لازم نیست چه شکلی اینکارو کنن؟دلت می خواد همه سرعت دانلودشون روی 3-4 کیلوبایت باشه؟؟؟
اگر پهنای باند نیست چرا واسه محدود هست؟ مسئله اینه که شرکت قانون رو رعایت نمیکنه و حق کاربرا رو بهشون نمیده یعنی عمدا سرعت رو محدود میکنن یا تعداد شیرینگ رو خارج از محدوده قانون سارمان :2: اضافه میکنن (که یه سری دوستان ازقبل پیش بینی میکردن و از اجرای دیر هنگام این طرح معلوم بود و هست که شرکت ها مخالف اجرای این طرح هستند) وگرنه میشه اون پهنای باند محدود رو اورد رو نامحدود (و اینجاست که باید نظارت انجام شه که شرکت ها در اجرای این طرح کم کاری نکنن) ؛ و البته اگر کاربرا به کمترین سرعت برسند همه با هم از جمله نامحدود و محدود میرسند نه فقط نامحدود چون این رو با 2 نفر اضافه تر شیر کردند و ملت دارند با سرعت 5 و 10 شبانه روز دانلود میکنن... (معمول ملت اینقدر گوسفند نیستند) و به نظرم این حرف که سرعت محدود بیشتره از نامحدود کامل غلطه چون همه از یک منبع مصرف میکنن و پهنای باند به نوعی بین همه مشترک هست؛ از طرفی شرکت باید به اندازه پهنای باندش بفروشه و نه اضافه تر که به طور مثال هیچ کس با 512 سرعتش زیر 50 60 نره ولی اینا میان به محدود 128 سرعت 200 میدن به 512 نامحدود 10 که فروش خودشون رو بکنن
در اصل قضیه نامحدود بد نیست به نظرم ولی تو شرایط فعلی و این طرز اجرای محدود و نامحدود بد هست
یه چیز دیگه هم بگم اونم این که میگید همه میفتن با نامحدود دانلود 24 ساعته (عدم جا افتادن فرهنگ استفاده درست) بازم با اون شرایط نباید سرعت ها خیلی خراب شه طوری که سرعت ها حتی نصف بشه...! بلخره شرکت اینترنتی باید با یه زمینه ای و پیش نیازهایی اقدام به فروش کنه نه رو هوا... (البته اگر همه سرعت ها واقعی باشه که الان تو محدود ها نیست و این به ضرر هر دو گروه محدود و نامحدود هست...)
اشتباه میگم؟
منم گفتم نمیتونم ثابت کنم نگفتم...؟ یادم رفته لابد تو پست های قبلی میخواستم همینو بگم...نقل قول:
پست یکی از بچه های فروم :
ISP ها سرعت رو بین 10 نفر تقسیم نکردن.فقط به جای share بین 10 نفر بین 20 نفر share کردن که سودشون کم نشه!!!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6498910&postcount=607
حالا هیچ کس هم نمی تونه ثابت کنه ISP بیشتر از حد واقعیش share کرده