خیالت راحت باشهبه من اطمینان کننقل قول:
Printable View
خیالت راحت باشهبه من اطمینان کننقل قول:
اين خرداد 90 ...ولي من هنوزم ميگم اگه هسته ها رو كسي ننوشته باشه هيچ نمره اي كم نميشه ....چون اصلا حرف زوره :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا این جا یک سوال پیش می اید کل سوال 1.25 داره یعنی کسی مثل ما که نمودار را کامل رسم کرده و اجزای مثل نهاد و مفعول و متمم و فعل را نوشته است اگر تمام نمره را بگیره یعنی همان 1.25
چگونه می خواهند به هسته ها نمره بدهند این گونه که تعداد نمره های از 20 نمره زیاد می شود .
یعنی نمره کمکی می خواهند بدهند
بد امتحان خوب بود با همین کلید هم می شوم 17 ولی بی دقتی خیلی کردم در اصل می باید بشوم 18.5
راستی یک سوال از اساتید اهل فن در امتحان های نهایی
نگاه کن یک سوال به ما می دهد خوب مثلا ما دو تا جواب می دهیم که یکی از انها درست است خوب ایا نمره بهش تعلق می گیره
بعد یک سوال تشریحی به ما می دهد خوب جوابش 2.5 خطه ما 4 خط می نویسیم که در این چهار خط 2.5 خط درست را نوشته ایم ایا بازم نمره می دهند
کلا باید جواب درست باشد . حالا زیاد هم نوشتیم مشکلی نیست
بابا این منظورش اینه که اگه به جای گروه، هسته گروه رو نوشته باشی هم نمره میگیری
یعنی اگه به جای عطار نیشابوری نوشته باشین عطار بازم نمره بهتون تعلق میگیره
این که نه :31:نقل قول:
نگاه کن یک سوال به ما می دهد خوب مثلا ما دو تا جواب می دهیم که یکی از انها درست است خوب ایا نمره بهش تعلق می گیره
این طوری وقتی شک داری بین دو تا موضوع هردوتاش رو مینویسی نمرش رو میگیری نمیشه که!
این آرهنقل قول:
بعد یک سوال تشریحی به ما می دهد خوب جوابش 2.5 خطه ما 4 خط می نویسیم که در این چهار خط 2.5 خط درست را نوشته ایم ایا بازم نمره می دهند
ولی بازم حساسیت هست سعی کنید زیاد زیاده نویسی نداشته باشین
البته در کل کلا به حال و روز مصحح بستگی داره یکی ممکنه زیاد بنویسی بگه بذار دلش خوش باشه یه نیم نمره بیشتر بدم یکی برعکس ناراحت بشه هیچی نده ولی قانونش همونه که اول گفتم
قضیه فیزیک و دیفرانسیل چیه؟ باید به چه شماره ای اس ام اس کنیم؟نقل قول:
خوب نگاه کنید منظورم اینه مثلا طرف دو تا را می نویسه خوب کنار یکی تیک می زنه کنار یکی نه خوب ایا بازم نمره می دهند
و بعد یک سوال دیگر حالا طرف دو تا را نوشت مثلا یم خط داده اند که باید خیلی بنویسی تا به جواب برسی خوب ایا فرد دو تا از این خط بکشد بیرون و بنویسید و دور هیچ کدام خط نکشد ولی در بین این دو تا از میان خیلی از انها یکی جواب درست باشد امکان دارد مصح درست بگیرید .
یعنی چی قضیه فیزیک یعنی نمره اضافه می کنند یا نه یا همان مسابقه پیامکی را می گویی
من خودم درست نمیدونم رفتم مدرسه بچه ها میگفتن اگه اس ام اس میدادین از 50 % بیشتر میشد مثل اینکه نمره میدادن
من امروز گزینه 2 رو دیدم مجریش گفت این ها صرفا یه نظر سنجیه سادس و قرار نیست اتفاق خاصی بیفتهنقل قول:
فکر میکنم منظورش این بود که خبری از اضافه کردن نمره نیست
جبر چقدر خوندین ؟ :دی