شما به صورت خیلی راحت چند صفحه قبل تایپیک رو مرور کن میبینی که به صورت کامل توضیح داده شدهنقل قول:
برای دانلود V34 گذاشته شده
Printable View
شما به صورت خیلی راحت چند صفحه قبل تایپیک رو مرور کن میبینی که به صورت کامل توضیح داده شدهنقل قول:
برای دانلود V34 گذاشته شده
شما تو سایت های روسی بگردنقل قول:
حتماً جواب میگیری (اگه روسی بلد نیستی از گوگل ترنسفر استفاده کن) اما عوض کردن سریال و توضیحاتی که با نرم افزار دانلود میشه رو جدی بگیر بخون
بله در صورتی که روی چیپست چسب بزنی تا خونده نشه اوکیهنقل قول:
با سلام
من پرینتر scx-4521F دارم چهارکاره سامسونگ
دادم شارژ کردن کارتریجشو ...بعد که گذاشتم تو دستگاه تا پرینت بگیرم ..موقعی که روشن میشه میخواد گرم بشه
رو مانیتورش این پیغام رو میزنه:
fuse error
از طرف پرسیدم مشکل پیه میگه باید ریستش کنی....
حالا میخوام اینکارو خودم انجام بدم...میهش راهنمائی ساده بفرمائید..
ممنون
آی سی مذکور رو در آوردم اما یه ارور جدید می ده
paper jam 1 open clse door
سلام.نرم افزار ریست clp-315 اکتبر 2008.دستگاه فقط چراغ قرمز روشن میشه وهیچ کاری نمیکنه.کارتریج هاشم هنوز رنگ داره ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من به ریستر ML-2525 احتیاج دارم لطفا نحوه ریست رو هم بطور مختصر بگید
خیلی ممنون:n26:
در ضمن با نگه داشتن دکمه Stop به مدت ده پانزده ثانیه یه ریپورت چاپ کردم اما توش چیزی به اسم Os Version یا Firmware version نیست چطوری بفهمم فریمورم چه ورژنی هست ؟؟
بله اما نیاز به پیدا کردن پسورد دارید چون پسوردشو بلد نیستم
البته روش کار پیدا کردن سه شماره نسخه فریم ویر ، کد های زیر می باشد
آدرس دانلود آخرین فریم ویر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا سریال نامبر دستگاه من این است .
Serial of machine : Z7ENB8KC5B0121F
CRUM 12051485993
model : SCX-3405FH
Firmware: V3.
Serial number
برای پیدا کردن باید به منوی مخفی سامسونگ رفته که با دستور زیر می توان این کار را انجام داد.
other link
کلمه عبور را پیدا کردید اطلاع رسانی کنید بقیه هم بتونند استفاده کند.
در ضمن سایت ایرانی در لینک زیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام داشته است که در حال آماده سازی فریم ویر دستگاه می باشد.
برای رفتن به حالت سرویس منوی پرینتر های سامسونگ باید کلیدهای زیر را به ترتیب فشار دهید
Menu>#>1934>Menu>Tech mode
در ضمن در وبلاگ زیر نیز با قیمت ...هزار تومان می توانید فریم ویر دستگاه 3405 را گیر بیاورید البته دقت کنید مربوط به شماره سریال دستگاه شما باشد.
نحوه بروزرسانی فریم راحت است تنها برنامه دانلود و با کابل یو اس بی متصل به پرینتر اقدام به بروزرسانی می کنید . تنها کافی شماره های گفته شده با شماره های فریم ویر تان مطابقت داشته باشد .
برای اینکه به منوی سرویس سامسونگ رفته
سپس گزینه report را انتخاب و بعد گزینه supplies info را انتخاب کنید تا برگه ای چاپ شود که حاوی اطلاعات فریم ویر می باشد.
سلام خدمت دوستان:n01:
برای سامسونگ 1640 چه نوع پودری واسه شارژ خوبه؟؟؟؟
در ضمن قیمتش چنده؟؟؟