تبلت دل 7 اینچ چطوره ؟
Printable View
تبلت دل 7 اینچ چطوره ؟
دوستان من چون هدفم بیشتر از خرید تبلت فیلم دیدنه ، نظرتون چیه به جای همه تبلت های موجود یه هزینه سنگین کنم و galaxy tab 7.0 plus را با قیمتی حدوده 850 بگیرم . چون تگرا 2 نیست و فول اچدی هم ساپورت میکنه .
به نظرتون این ارزش داره یا برم تو نخ همون ایسوس یا ایسر یا حتی تبلت لنوو مدل k1 ؟
برای فیلم دیدن تبلت 7 اینچی با رزولوشن 1024x600 مناسب نیست بخصوص اگه بخوای با زیرنویس ببینینقل قول:
شاید هنوز مدلهای بدون سیمکارت گلکسی 8.9 یا 10.1 حدود 850 تا 900 در بازار گیر بیاد
ایسوس ترنسفورمر نسبت به ایسر و لنوو از همه لحاظ بهتره و هنوز با قیمت مناسب پیدا میشه
سلام به همگی
میخواستم بدونم الان تبلت مدل Samsung Galaxy Tab 10.1v P7100 تو بازار ما موجوده ؟ ( تهران منظورمه ) و قیمتش چقدره؟
سلام دوستان ....
با توجه به اینور اونو اونور اونور :دی شدن قیمت ارز میخوام سریعا یه تبلت بگیرم !
میخواستم بدونم بهترین تبلت از نظر شما چی هست رو معرفی کنین ممنون ...
کاره خاصی باهاش ندارم فقط واسه مواقعی که لپتاپ همرام نیست میخوام ازش استفاده کنم ..:27:
طبق نظر دوستان من تا حالا این چند مورد رو متوجه شدم که خوبن ! البته اگه بازم موردی بود حتما بگین ممنون :40::
asus Transformer Prime ---- ipad 2 3g ---- samsung galaxy tab 10.1----- sasung galaxy 7.7
البته جدیدا اینم دیدم انصافا مشخصاته جالبی داشت ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کدومش خوبه ؟(البته من فعلا ای پد رو بیخیل شدم !) بازم اگه مورد دیگه ای بود بگین ممنون میشم :40:
سلام دوستان ....
با توجه به اینور اونو اونور اونور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شدن قیمت ارز میخوام سریعا یه تبلت بگیرم !
میخواستم بدونم بهترین تبلت از نظر شما چی هست رو معرفی کنین ممنون ...
کاره خاصی باهاش ندارم فقط واسه مواقعی که لپتاپ همرام نیست میخوام ازش استفاده کنم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق نظر دوستان من تا حالا این چند مورد رو متوجه شدم که خوبن ! البته اگه بازم موردی بود حتما بگین ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
asus Transformer Prime ---- ipad 2 3g ---- samsung galaxy tab 10.1----- sasung galaxy 7.7
البته جدیدا اینم دیدم انصافا مشخصاته جالبی داشت ! : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کدومش خوبه ؟(البته من فعلا ای پد رو بیخیل شدم !) بازم اگه مورد دیگه ای بود بگین ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی نیست جواب سوال منرو بده ؟
Galaxy Tab 10.1v P7100 تا بحال وارد بازار ایران نشده
با سلام خدمت دوستان.
من یه شش ماهی است که از دنیای تبلت خبر نگرفتم ، الان یک دفعه لینک زیر رو دیدم برق از کلم پرید ، لطفا بفرمایید قضیه ی این تبلت ها چیه؟ چرا اینقدر ارزون هستند ؟ آیا شبیه گوشی های چینی هستند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط وارد ایران نشده درسته ؟نقل قول: