من نتونسم رد کنمنقل قول:
کسی یه کمکی بکنه این قسمتو رد کنم
Printable View
من نتونسم رد کنمنقل قول:
شما باید کلید f1 رو بزنین بعد پیج نقشه رو بیارین بعد کلید space رو بزنین بعد روی اون قسمت نقشه که میرین اسم مینویسه کلید enter رو بزنین وبعد okرو بزنیننقل قول:
من نتونسم رد کنم
یک شکل کوچولی هست روی نقشه که میری روش اسم منطقه رو مینویسه.
آرمین چطوری یک آیتم لول رو بالا میبره آخه......نقل قول:
آقا افق های امید برای وجود لول بالاتر از 30 داره نمایان میشه! من الان که دارم آپگرید می کنم آیتم های قابل آپگرید شدن رو تا لول 34 آپگرید میشه نمی دونم شاید تاثیر Gnomad باشه من هر 4 تاشون رو پیدا کردم یه هاروستر به شکل عروسک نومد داد بهم
منم دارم از سلاح قرمز رنگ لول30 استفاده میکنم که تا لول 35 بالا بردمش.ولی هیچ تآثیری نداره تو لول خود Death.
نه بابا لول خودم که روی 30 هست من تا قبل این ندیده بودم سلاح قابل آپگرید بیش از 30 بره بالاتر ولی اینکه رفت شک کردم شاید واسه لول Death هم راهی باشه که بالا بره ولی اگه بره بالا حتما توی اکسپنشن پک های آتی این اتفاق بیفته یه مسئله هم مشکل سازه من الان بعد تموم کردن بازی دارم روی ساید کوئست Shamans Craft کار می کنم از ما می خواد چند تا دشمن خاص رو بکشیم من استالکر گیر آوردم توی فجورد لند ولی از اون کندوها پیدا نمی کنم که تا از بین نبری از توش موجودات زنبور مانند در میاد موندم از کجا گیر بیارم از اونا تقریبا توی متن ماموریت هرچی بود داغون کردم به نظرتون کجا گیر بیارم؟نقل قول:
آرمین چطوری یک آیتم لول رو بالا میبره آخه......
منم دارم از سلاح قرمز رنگ لول30 استفاده میکنم که تا لول 35 بالا بردمش.ولی هیچ تآثیری نداره تو لول خود Death
آقا جواب مارو بدبن دیگه! انگار ما اصلا وجود خارجی نداریم!این سنگای قدرت چیه؟! اون دری که عکسشو گذاشتم چجوری باز میشه؟!؟!؟!
البته منظور دوستمون دکمه A توی دسته ایکس باکس بود ها . روی کیبرد نمیدونم چیه . اگر هم مثل من روی پی سی با دسته ایکس باکس بازی میکنی دکمه LS رو بزن . یعنی شوک سمت چپ رو فشار بده.نقل قول:
نه اون که سلاح لولش میره بالا چیزی نیست و فقط نمایشیه . چون فقط دمیجش و بقیه چیزاش میره بالا وگرنه که لازم نیست حتما اون لول رو داشته باشی تا لولش بره بالا . در ضمن روی خود سلاح هم که میری همون لول اولیه خودش رو نوشته نه لول اپگرید شدنش رو .نقل قول:
تنها راهی که میشه فهمید لول بالاتری هم هست یا نه اینه که بازی رو تموم کنی و دوباره شروع کنی مثلا روی مود نایتمیر ببینی بالاتر میره یا نه . اگر نرفت شاید بشه گفت dlc ای واسش میاد . چون به نظرم یه کم زود باشه که به ته لول برسی .
health steal که من همون دور اول هم پیدا کردم . دور دوم هم زیاد ریخته . در عوض من الان در به در دنبال Strength میگردم که نیست . همه اش شده Necromancer .نقل قول:
راجه به اون عکس هم مربوط میشه به اون صفحات کتابی که وولگریم بهت گفته بایستی جمع کنی . هر ده تاش که جمع شد به عنوان یک فصل کتاب ازت میخره که به جاش بهت یه کلید میده و این در رنگی ها با اون کلید باز میشه . فقط برو ببین توش چی داره .
این سنگهایی هم که راجع بهش حرف میزنیم مربوط به اون غول سنگیه است که توی Forge land : Fjord هستش و بهت میگه واسم سنگ بیار بخورم تا بهت جایزه بدم .
سه نوع سنگه که یکیش Mystic و اون یکی Power و اون یکیش یادم نیست . توی کل بازی بعضی جاهای مخفی این سنگها به جاهای مختلف مثل سقف و دیوار و ... چسبیدن که با تفنگت میزنیشون و میگیرشون . هر ترکیب سه تایی از این سنگها رو که به خورد این یارو بدی یه امتیازی بهت میده . که صفحه قبل علی اقا گذاشتن عکسشو .
این از اون ساید کوئست هاست که باید همون اول بازی بگیریش . من دور اول اخر بازی گرفتمش نمیدونستم کجا گیر بیارم اینا رو . ولی دور دوم همون اول گرفتمش و حین خود بازی و خود به خود کامل شد . استینگر فکر کنم اون زنبور کوچولوهاست که یه کندو هم دارن . ورودی در Fjord یکی هست .نقل قول:
مال من دسته معمولی pc هستش با اونا بازی میکنم :27:نقل قول:
البته منظور دوستمون دکمه A توی دسته ایکس باکس بود ها . روی کیبرد نمیدونم چیه . اگر هم مثل من روی پی سی با دسته ایکس باکس بازی میکنی دکمه LS رو بزن . یعنی شوک سمت چپ رو فشار بده.
داداش دستت درد نکنه باید همون دکمه LS رو زد تا نقشه بزرگش بیاد
سلام دوستان
من با پیسی بازی میکنم و یه مشکلی با phasewalker دارم که نمیتونم هیچ پرتالی رو باهاش باز کنم نمیدونم باگه یا روش خاصی داره تازه تو صفحه کارکتر قسمت گیرز تفنگ و اون چنگک که از قبل نشون میداد اما وقتی فیز واکر رو گرفتم وید واکر به فیز واکر تبدیل شد و تو قسمت گیرز که تا قبل این دو جای خالی داشت سول اسپلیتر رو نشون میده .............. کلا قاطی داره انگار
کسی با فیز واکر مشکل منو نداشته؟
این درا فکر کنم مال همون book of the dead page باشه که به ولگوریم که می دی بهت کلید می ده به جای هر چپترنقل قول:
آره می دونم داغونش کردم اون رونقل قول:
استینگر فکر کنم اون زنبور کوچولوهاست که یه کندو هم دارن . ورودی در Fjord یکی هست .
من نیو گیم پلاس رو در مدت حدود 5 ساعت گیم پلی تموم کردم واسه همین همه یافتنی ها و ساید کوئست ها رو نادیده گرفتم برقی بازی کردم رفتم واسه همین این کوئست موند جالب اینجاست که آخرین کوئست هست البته غیر از اون کالکتبل ها کالکتبل ها مونده و این
این اخراش بدون Trainer نمیشه بازی کرد
من با medium میرم ولی خیلی سخته