انگار خوب اینا رو نخوندیننقل قول:
این میگه که میتونین پینگ رو تو لابی ببینین و هم چنین اگر پینگ لیمیت رومی on باشه اگه پینگت بالای 130 باشه نمیتونی وارد ش شی!:27::19:
Printable View
انگار خوب اینا رو نخوندیننقل قول:
این میگه که میتونین پینگ رو تو لابی ببینین و هم چنین اگر پینگ لیمیت رومی on باشه اگه پینگت بالای 130 باشه نمیتونی وارد ش شی!:27::19:
آدم بازی میکنه برای اینکه با دوستاش یه خورده خوش بگذرونه!نقل قول:
حالا اگه بازیش مثه این قشنگ و با تنوع باشه چرا فن نباشه!
همین بچه ها عید یا تابستون همه برمیگردن تا با هم حال کنیم.
خوش به حالتون که اینقدر خوشین .....نقل قول:
من بدبخت اینجا ...........
تازه دیگه بازی رو گذاشتم کنار ... فایده ای نداره ..... :)
نقل قول:
ای بابا لوگوی گروه رو بدیم عوض کنه که رو شونه هامون ارم ijji نباشه...
اره این مپه خیلی حال میده البته دو تا هست یکی باسه بازی کردن با همدیگر یکی دیگر رقیب ها bot ها میشن.من از دوم بیشتر خوشم میاد مخصوصا سطح سختش....نقل قول:
ولی پینگم بدجوری رفته رو اعصاب.
4نقل قول:و در عوض پینگ من رفته بالای 900 و حدود 1200 شده تو بازی.نقل قول:
-در پچ جدید مشکل پینگ بعضی از بچه ها هم حل شد
یک ثانیه طول میکشه طرف ناک اوت شده:27:
جرئت نمی کنم برم تو مپ های عادی بازی کنم .....
ظاهرا تعداد کسایی که استفاده می کنن زیاد نیست و گرنه من بدبخت می شدم.....نقل قول:
چرا؟چی شد ول کردی؟باسه سرگرمی که بدک نیست ....مخصوصا که مجانی هم هست.نقل قول:
همه برن تو سرور usa east اونجا پینگ من 150 هست ولی تو eu پینگ من 1500 هست نمی دونم چرا اینطوری هست.:31::31::31::31:
آپدیت جدید حدودا چند مگابایته؟
من هنوز اپدیت نکردم . البته فکر نکنم مشکل باشه چون قبلا موقع نصب حدود 3 گیگ اپدیت شده. اگه 1 گیگ هم باشه میشه اپدیت کرد.
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
البته پینگ بره بالا نمیشه یه راه رو مستقیم رفت . چون وقتی از یه اتاق میای بیرون بعد 5 ثانیه خود به خود از اتاق سر در میاری:31:
ﻣﻦ ﺍﺑﺪﻳﺖ ﮐﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻡ ۲۰۰ ﻣﮓ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺳﺮﻋﺖ ۱۲۸ﺳﻪ ﺳﺎﻋﺘﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﻃﻮﻝ ﮐﺸﻴﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﺭﺯﺷﻮ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﻦ ﺗﻮ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎﺗﺶ ﻧﺒﻮﺩﻡ ﻭﻟﯽ ﭘﺴﺮ ﻋﻤﻪ ﻣﻦ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﮔﻔﺖ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﺴﺎﺑﻘﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﺎﺧﺘﻦ ﺣﻴﻒ ﺍﮔﻪ ﻣﻦ ﻭ ﻣﺤﻤﺪ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﺗﺎ ﺍﺧﺮ ﻣﻴﺮﻓﺘﻴﻢ ﻭ ﺟﺎﻳﺰﺵ ﮐﻪ ﻳﻪ ﺗﺒﻠﺖ ﺑﻮﺩ ﺭﻭ ﻣﯽ ﮔﺮﻓﺘﻴﻢنقل قول:
آره حالا بعدا باهم میریم حال همه رو میگیریم!:10:نقل قول:
فعلا امتحانا حالمونو گرفته.:18:
دارم آپدیت میکنم ببینم چی میشه؟:19:
اینم ادامه پینگ لیمیتر:
نحوه فعالسازیشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]