به خاطر یه گیم بیام دروغ بگم ! ؟ فقط مرحله ی اول که tutorial هسش استفاده کردمنقل قول:
:sq_6: شما تو چشمای من نگاه کن بگو از اول بازی یه بار هم از instinct استفاده نکردی...!
Printable View
به خاطر یه گیم بیام دروغ بگم ! ؟ فقط مرحله ی اول که tutorial هسش استفاده کردمنقل قول:
:sq_6: شما تو چشمای من نگاه کن بگو از اول بازی یه بار هم از instinct استفاده نکردی...!
مگه نشون نمیده؟ شما پایین سمت راست صفحه رو که نگاه کنی یه منحنی زرد رنگ هستش که موقع استفاده از instinct عین فتیله ی دینامیت شروع می کنه به سوختن و کم شدن(حالا چه واسه پوشوندن صورت و یا کند کردن زمان واسه شلیک به چند نفر) در ضمن اگه کارایی بکنین که به ثواب نزدیک باشه! ( پیدا کردن evidence، انجام بخش های ماموریت و ...) این نوار دوباره پر میشه.نقل قول:
بابا حرفه ای... ای ول:sq_14:نقل قول:
خب همونطور که در جریان هستید از همین الان خبرهای هیتمن بعدی شروع به انتشار کردن و خود اسکوئر هم اولین آرت ورک های نسخه بعدی را منتشر کرده.
احتمالا از این به بعد سالی 1 هیتمن خواهیم داشت که روند ساختش مثل کال قراره بشه. کاش گند نزنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقعی که داشتم آرت بوک همین ابسولوشن را میخوندم با عناوین Hitman : Burning Hope - Hitman : Victoria روبه رو شدم. حالا اینا چیه من نمیدونم!
شما هر وقت پست من رو کامل خوندی میفهمی که چرا به من INSTINCT نشون نمیدهنقل قول:
حق با شماست. تو آخرین درجه سختی هیچ کمکی وجود نداره. sorryنقل قول:
ایا تو purist intinct کار میکنه یا نه و در ضمن ایا دوستی که گفت از instinct استفاده نمیکنه پس وقتی باید از یه جایی رد شد وبا طرف blend in بشیم چیکار میکنه ؟
ای بابا این پدر سخت هم در آورده
خیلی سخته
هیتمن باز واقعی و حرفه ای به کسی میگن که درگیر اسلحه انتخاب کردن نباشه ! و بدون کشتن کسی مرحله رو رد کنه ... (قابل توجه آقا حمید! :31:)نقل قول:
آره ،ولی این که نمیشه آدم خودش اسلحه انتخاب کنه خیلی اذیت میکنه ، تو Blood Money این مرحله ی انتخاب اسلحه و upgrade کردن خیلی ساده و درعین حال جذاب بود!
آخه با یه اسلحه ای که Silencer نداره ....چی بگم آخه !دی ! همونطور که حامد گفت اسلحه ی نقره ای کلتش واقعا محشره ومثل سری قبل به نظر من این اسلحه باید ثابت میموند تو بازی
قرطی بازی کجا بود! بازی طوری طراحی شده که مجبوری ازین ویژگی استفاده کنی! دشمن بهت شک میکنه باید اینکارو کنی ... میخوای ببینی هدف کجاس باید این کارو کنی !نقل قول:
خب علی آقا شما اینکارو نکن ...من خودم اصن از INSTINCT استفاده نمی کنم ...کسی که حرفه ای باشه و هیتمن باز هیچ وقت نمیاد از این قرطی بازیا استفاده کنه !دی ! قابل توجه آقا مجید !
حالا اینکه ببینی دشمنا دارن کجا میرن و مسیر بعدیشون کجاس نباشه هم موردی نداره ... ولی واسه این دو تا چیزی که گفتم کاربرد داره.
تو برو فعلا به فکر آپ کردن اسلحه هات باش :31:نقل قول:
جمع کن این بچه بازیارو ... مردی بدون INSTINCT برو ...!
بازی رو کلا نباید با واقعیت مقایسه کرد چون خیلی فرق دارن ! بازی ممکنه حس واقعی بودن رو داشته باشه ولی هیچ وقت واقعی نیست.نقل قول:
من که دارم بازی رو روی purist میرم و خیلی به واقعیت شبیهه چون آدم تو واقعیت نمیدونه که دشمنا دارن کجا میرن یا چی کار میکنن ولی چند تا مورد آزار دهنده هست
1-instinct باید توی این درجه سختی نامحدود باشه چون آدم تو واقعیت میتونه هر چه قدر که میخواد صورتش رو بپوشونه یا کلاهش رو بکشه پایین
2-شک کردن آدم هایی که لباسشون با هیتمن یکی هست هم غیر طبیعی هست چون اونا که همه رو نمیشناسن که بخوان بفهمن که ما مثلا پلیس نیستیم یا ....
3-باید instinct رو نشون بده که ما بفهمیم چه قدر ازش مونده نه این که با بسم الله و .... ازش استفاده کنیم
1- درسته ولی حد و حدودی هم داره ! مسلما اگه اینکارو میکردن که هر وقت بخوای کلاتو بدی پایین کلا مسخره میشد! چون دیگه بازی هیجانی نداشت و غیر طبیعی میشد که هر وقت بخواد این کارو بتونه بکنه. اینجوری کردن که فقط جاهای خاصی که لازمه این حرکت رو انجام بده (در کل میخوام بگم اگه اینکارو میکردن که هر وقت بخوایم اینکارو کنیم غیر طبیعی میشد! یعنی بر عکس حرف شما:20:)
2 در مورد شک کردن ... آدما به لباس 47 شک نمیکنن. 47 دیگه مثل قبل ناشناخته نیست و کمی از کاراش لو رفته و الان تحت تعقیبه. اونا چهره ی 47 رو میشناسن و از بارکد پشت کله ش متوجه میشن.بخاطر همینه که تو مرحله ی سوم 47 بارکد پشت کله شو با تیغ میبره.(به نظرم این کار خیلی بازی رو جذاب تر کرده چون قبلا لباس هر کیو میپوشیدی دیگه کسی بهت شک نمیکرد و انگار نه انگار که قیافه ت و آرم پشت کله ت تابلوعه) !!
3 سمت راست پایین صفحه نشون میده.
امیدوارم هیچ وقت اینجوری نباشه که هر سال یه هیتمن داشته باشیم :sq_3: چون جذابیت خودش رو از دست میده و خز میشه :sq_3:نقل قول:
Hitman : Victoria
باید هر 5 سال یه بار بیاد که برامون جذاب و خاطره انگیز باشه ... آخه تو یه سال میخوان چی بسازن :sq_3:
ویکتوریا که اسم دختره س تو این نسخه.
داداش شما حرفه ای بی خیال :sq_2:نقل قول:
به خاطر یه گیم بیام دروغ بگم ! ؟ فقط مرحله ی اول که tutorial هسش استفاده کردم
خوش بحالتون من اعصابم نمیکشه یه مرحله رو اینجوری رد کردم الان دارم مثل گیم های شوتر بازی میکنم میرم تو همرو سوراخ سوراخ میکنم و با امتیاز منفی تموم میکنم :sq_6:
چه باحال ...خیلی باحال گفتی :31:نقل قول:
خوش بحالتون من اعصابم نمیکشه یه مرحله رو اینجوری رد کردم الان دارم مثل گیم های شوتر بازی میکنم میرم تو همرو سوراخ سوراخ میکنم و با امتیاز منفی تموم میکن
پس مجید جون زیادی درگیر Dishonored شدی ! هیتمن اسمش روشه یعنی آدم کش ! باس حداقل یه چن نفریو با اون کلت خوشگلت بکشی عزیز:31:نقل قول:
هیتمن باز واقعی و حرفه ای به کسی میگن که درگیر اسلحه انتخاب کردن نباشه ! و بدون کشتن کسی مرحله رو رد کنه
مجید جدا از شوخی این آپ کردن خیلی به درد میخوره بعضی جاها ...تو Hitman Blood Money واقعا عالی کار شده بود این قسمت البته اینجام عالیه ولی نمیدونم چرا قبل بازی نزاشتن که آدم خودش انتخاب کنه !نقل قول:
تو برو فعلا به فکر آپ کردن اسلحه هات باش