نقل قول:آقا ایول من اصلا خبر نداشتم فردا میرم یکی میگیرم حتمانقل قول:
خوب شد سوال کردم
ممنون از همتون
ببینم من کاردانی خوندم الآن کاردانی دارم میتونیم شکرت کنم دیگه
واحدهام رو تطبیق میزنن؟
Printable View
نقل قول:آقا ایول من اصلا خبر نداشتم فردا میرم یکی میگیرم حتمانقل قول:
خوب شد سوال کردم
ممنون از همتون
واحدهام رو تطبیق میزنن؟
دوستان سلام
دقیقا من هم همین طورم منتها من خیلی بدترنقل قول:
بچه ها من ریاضی ام نمیدونم چه رشته ای انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمیدونم که مهندسی صنایع زیر شاخه هاش چه فرقی با هم دارن و ...
پارسال که سوم بودم تراز آزادم 5400 شد حالا نمیدونم چه حدودی میشم
شما پیشنهادی چیزی ندارین؟
بین مهندسی صنایع و it و نرم افزار و مکانیک...
خیلی ممنون
از یه طرف آزاد برا روز مباداست
از یه طرف میخوام هوافضا بزنم اما از خرج سنگینش میترسم
از طرف دیگه که هوافضا رو ول کنم میخوام مکانیک بزنم که اونم توی یکی از شهرستان های نزدیکمون داره که آزاد شهر ما خودش چیه که اون چی بخواد باشه
از طرف دیگه بعد همه اینا موندم که عمران بزنم یا شیمی گاز یا پلیمر
عمران رو موندم که بزنم یا نه از یه طرف تا بگی عمران مهندسش پر شده از یه طرفش برادرم تازگی ارشدش رو تموم کرده و خیلی وارده
از طرف دیگه پلیمر رو دوست دارم ولی از بازار کارش بی اطلاع
شیمی گاز هم بدم نمیاد اما میدونم که بازار کار خوبی داره
-----
راستی برای اطلاع از تراز رشته درخواستیتون میتونید از این وبلاگ بخواید(زود جواب میده)
کد:http://andishefarda.mihanblog.com/
من که آشنا داشتم کارشناسی امتحان داد اندازه یه سال واحدهاش رو تونست تطبیق بزنهنقل قول:
واحدهام رو تطبیق میزنن؟
بچه ها من منظورم ترازهای رشته های ریاضی و فیزیک مقطع کارشناسی هستش نه کنکور کاردانی به کارشناسی.
یه چند تا سوال در مورد انتخاب رشته ای که میخوام بکنم داشتم هر کی برای هر کدومش جوابی داشت دریغ نکنه
1-تفاوت مکانیک انرژی با بقیه ی مکانیکها چیه؟
2-اینده ی شغلیش چطوره؟
3-من میخوام امسال انتخاب رشته ام (ازاد) طوری باشه که حتما یه مهندسی قبول بشم.حالا میخوام ببینم مکانیک انرژی
علوم تحقیقات تهران بهترین انتخابِ یا بهتر از اون هم رسته ای هست که من بتونم قبول بشم(تراز میانگینم توی کانون تقریبا 4900)
4-تراز میانه ی این رشته از میانگین تراز من پایینتره.حتی تراز اخرین نفر قبولی این رشته در دانشگاه ازاد هم از تراز پارسال خودم توی دانشگاه ازاد 700-800 تا پایینتره.حالا به نظر شما این یک انتخاب معقول و درسته؟
چون این رشته پارسال برای اولین بار بود که توی دفترچه اومده بود ایا امکان داره امسال تراز این رشته انقدر بالا بیاد (1000 تا)
تا من نتونم قبول بشم؟
اصلا ایا این همه پیشرفت تراز ظرف یکسال تا حالا توی یکی از رشته های دانشگاه ازاد وجود داشته؟
سلام من برای آزمون کارشناسی ارشد در رشته مکاترونیک نمونه سئوال می خواستم. کسی میتونه راهنماییم کنه.
با سلام
زحمت کشیدید.اما هر کاری می کنم لینک RAPIDSHARE برای دانلود ERROR می زنه.فکر کنم باید مجددا upload کنید.ممنون می شم.
با سلام
زحمت کشیدید. ولی لینک rapidshare برای دانلود هرکاری میکنم error می ده . فکر کنم باید دوباره upload کنید. ممنون می شم.
سلام دوست خوبم.نقل قول:
به نظر من شما رشته های ناشناس و جدید رو اینطوری انتخاب نکن. میتونی بری هون دانشگاه و از دانشجو ها و حتی مدیر گروهشون سوالاتو بپرسی.
اگر دیدی واقعا علاقه داری این رشته رو انتخاب کن. راستی خودتم می دونی نباید بلند پروازی کنی چون ترازت چندان خوب نیست.
سلام این لینک دانلود با توجه به محدودیتس که داشته توی رپید شیر دیگه قابل دانلود نیست می شه خواهش کنم دوباره فایل رو بزارید یا اینکه تو یه سرور دیگه بزارید؟ ممنون می شم
بازم سلام!
یه لینک پیدا کردم که سرورش نا محدوده:
پایینش برید داره سوالاروکد:http://forum.karshenasi.com/viewtopic.php?f=6&t=1757