خوب فریمور 2.3.4 برای اروپا عرضه شد.میتونید از لینک زیر دریافتش کنید:
کد:http://hotfile.com/dl/124831067/3d27a39/S5660XXKQ3_S5660XXKQ3_S5660SEBKQ1.rar.html
Printable View
خوب فریمور 2.3.4 برای اروپا عرضه شد.میتونید از لینک زیر دریافتش کنید:
کد:http://hotfile.com/dl/124831067/3d27a39/S5660XXKQ3_S5660XXKQ3_S5660SEBKQ1.rar.html
پس نسحه خاورمیانه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل اینکه گوشی فارسی نمیشه و سرکاریم . اصلا واسه خاورمیانه نمیاد.........................
من این فایل RAR رو دانلود کردمنقل قول:
اما مثل قبل فایل های Apboot.md5 و code.md5 و CSC.md5 و Modem.md5 توش موجود نبود
لطفا راهنماییم کنید که با Odin_Multi_Downloader_v4.42 چجوری به 2.3.4 آپدیت کنم.
با تشکر
lمن از یکی دوستان سوال کردم واسه خاور میانه نمیاد گفت نه. چون اگه میخواست بیاد . همون 2.3.3 میومد .....................
راست میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.
نقل قول:
دوستان خودم با تحقیق بیشتر در اینترنت متوجه شدم باید چکار کنم
باید طبق عکس زیر فایل S5660XXKQ3_S5660XXKQ3_S5660SEBKQ1_HOME با پسوند TAR. رو در قسمت phone قرار می دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمي دونم اين مدل اندرويد چه مشكلي داره كه همه مي خوان آپديت كنن باور كنيد از جايي كه همه دوستام برنامه بازي و ميگيرند اين گوشي بهتر از بقيه برنامه هارو اجرا مي كنه فقط angry birds هست كه يكم كنده ولي بقيه بازي ها وبرنامه هايي كه من اجرا كردم باموفقيت اجرا شدنقل قول:
(البته به جز بازي هاي geme loft )
سلامنقل قول:
البته اگه تیک one package رو بزنید هم میشه که باید تو قسمت آخری فایل رو وارد کنی...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تو فایل منیجر خود گوشی میخواستم یه عکس رو با بلوتوث بفرستم که اشتباهی تیک پیشفرض رو زدم و روی picasa زدم که هر وقت روی هر فایلی اشتراک رو میزنم وارد برنامه picasa میشه.
چطور میشه این پیشفرض رو برداشت و عوض کرد.
البته من gio ندارم ace دارم؛ ولی زیاد فرق ندارن
چون تاپیکش سوت و کوره اینجا پست دادم
ممنون
نقل قول:
اینطور نیست
هر ورژن از اندرویدی که سامسونگ میده بیرون نسخه ی قبلیش رو کامل میکنه. یعنی اگر باگ یا مسئله ی داشته باشه برطرف میشه.
خیلی از دیوایس های اندرویدی همین 2.2 رو هم ندارن
من هیچ مشکلی با 2.2 ندارم و خیلی هم راضی هستم. گیم لافت هم نصب و اجرا کردم. نسخه ی جدید انگری برید ریو آخرین آپدیت که من نصب کردم مشکلی نداشتنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دلیلی که برای آپدیت برای من مصرف کمتر باطری هست . و گرنه قابلیت های آنچنان چشمگیری اضافه نمیشه.
گوشیم رسید و نمایندگی فارسیش کرد ولی مشکل چق چق دکمه پاور رو برطرف نکرد.کسی مشکل چق چق دکمه پاور رو داره؟
هزینش چقدر شد؟نقل قول: