اقا یه سوال دارم...این نرم افزار بازار رو چطوری باید انیستال کرد...من از گوگل دانلود میکنم اما چیزی نمیاد....یعنی گزینه ایی بنام اینستال نداره...همونو باید ریخت تو گوشی؟
اقا یه سوال دارم...این نرم افزار بازار رو چطوری باید انیستال کرد...من از گوگل دانلود میکنم اما چیزی نمیاد....یعنی گزینه ایی بنام اینستال نداره...همونو باید ریخت تو گوشی؟
چرا دیگه باید گزینه Install بیاد. شاید فایلی که دانلود میکنید مشکل داره. از خود سایت بازار دانلود کنید که مطمئن باشه، با حجم حدود 720 کیلو بایت
با Browser گوشی برید سایت getbazaar.com
گزینه Get Bazar رو بزنید تا برنامه دانلود بشه
من با UC Browser دانلود کردم و بعد از دانلود سوال در مورد Install شدن پرسیده شد و مراحل نصب انجام شد
یا از همین سایت بازار، با کامپیوتر دانلود کنید بریزید تو گوشی و نصب کنید
نقل قول:
من برنامه sms fix رو از این جا گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا مشکل حل شده..
نقل قول:
سلام مبارکتون باشه...
شما به وسیله کابل USB و یا یک شارژر دیگه تست کنید.. و ایا دوام باطریتون عادی هست؟ یک روز کامل دوام میاره؟
وای فای زمانی که امواج موجود نیست و گوشی هم استفاده نمیکنه خاموش میشه.. شما وقتی که از وای فای استفاده میکنید باز هم علامتش نمیاد؟!
[QUOTE=akbarrazmi;7146892]سلام مبارکتون باشه...
شما به وسیله کابل USB و یا یک شارژر دیگه تست کنید.. و ایا دوام باطریتون عادی هست؟ یک روز کامل دوام میاره؟
وای فای زمانی که امواج موجود نیست و گوشی هم استفاده نمیکنه خاموش میشه.. شما وقتی که از وای فای استفاده میکنید باز هم علامتش نمیاد؟![/QUOT
سلام . ممنون.
مشکلم با وای فای حل شد. من فکر میکردم صرف روشن کردن وای فای باید علامتش بالای صفحه بیاد تا بدونیم روشنه و اگه نخواستیم خاموشش کنیم.
بله دوام باتری عادیه فکر میکنم. با یک شارژر دیگه امتحان کردن به نظر میومد سریعتر شارژ میکنه. حالا چک میکنم ببینم اشکال از کابله یا خود شارژر.
بسیار ممنون از راهنماییهاتون.
سلام برادرها
یه چنتا سوال دارم دستم به دامنتون زود جواب بدین میخوام این گوشی و بخرم :31:
آیا هیچ رام miui درست و حسابی و بدون باگی برای این گوشی هست ؟ miui 4 چطور ؟
اندروید 4 براش میاد ؟ اومده ؟ چجوریاست ؟
آیا هیچ مشکل خاصی نداره این گوشی ؟ کیفیت صدا و مکالمش چجوریاست؟ gps اش سریع فیکس میشه ؟
در کل بخرم یا نه ؟
نقل قول:
سلام (در حد اطلاعات خودم:
درباره رام اطلاعی ندارم، قبلا توی همین تاپیک دوستان یه لینک داده بودن که مدل این گوشی هم جزء گوشیهایی بود که به اندروید 4 (رسمی) آپ میشه ولی هنوز توی ایران که خبری ازش نیست ولی فک کنم کاستوم رام اندروید 4 واسش باشه...
من خودم فقط از کیفیت دوربینش (و صدای فیلم برداریش) ناراضیم، تاحالا واسه کیفیت صدای مکالمه مشکلی ندیدم، GPS آفلاین معمولا کمتر از 5 دقیقه فیکس میشه
به نظر من ارزش خریدن داره...
(ببخشید که جوابم کامل نبود)
ممنون که جواب دادیننقل قول:
GPS آفلاین معمولا کمتر از 5 دقیقه فیکس میشه
5 دقیقه که خیلی زیاده ! پس این همه از جی پی اس htc تعریف میکنن که
سلام .ببخشید من نتونستم GPS آفلاین رو توی گوشیم فعال کنم میشه یه توضیح در مورد چگونگی فعال کردنش بدین.
نقل قول:
کاری نداره..فقط شما باید یک برنامه جی پی اس بریزید رو گوشی.. که نیازی به اینترنت نداشته باشه..
اگر با برنامه ای مثل گوگل مپ کار کنید نیاز به اینترنت دارید.. البته نقشه هایی که میبینید کش میشوند و بار دوم که میخواهید ببینید نیازی به اینترنت نیست.