مگه این حرفا و تبلیغو اینا مهمه؟نقل قول:
نهایتا واسه کسی که اصل بازی واسش مهمه،BF تجربه ی شیرین تری از مدرن 3 به ارمغان میاره
Printable View
مگه این حرفا و تبلیغو اینا مهمه؟نقل قول:
نهایتا واسه کسی که اصل بازی واسش مهمه،BF تجربه ی شیرین تری از مدرن 3 به ارمغان میاره
به دلیل موانع فنی ناشی از ضعف کنسول ها ؟!!نقل قول:
ها چی میگه این ؟ طرف زده به سرش واقعا این حرف عجیبه تو E3 مدیر قسمت کنسول سونی میاد میگه ما هنوز اصلا به فکر کنسول بعدی نیستیم و باید منتظر 2016 باشید چرا که کنسول ما هنوز بسیار بسیار پتانسیل پشتیبانی داره کخ الحق هم همینطوره دیگه خدای جنگ با اون عظمت گرافیکی نتونست از تمام پتانسیل کنسول سونی استفاده کنه بتلفیلد که دیگه هر چی باشه به اندازه خدای جنگ که نیست اینا بد دارن کارهاشون رو توجیه می کنن بهتر بگم اشتباهاتشون رو
اصلا کلا این مسئولان هم قاتی میکنن همون اول من تو این فکر بودم ، یه مدت میگن Ps3 هنوز خیلی جا داره که البته واقعا هم همینطوره یه جا میان میگن تموم شد کنسول یه دوره ای هم میان یه تعریف دیگه می کنن ..گیمر رو گیج میکنن تا این که تو نسخه نهایی بازی حرف هیچ کدوم درست نمیشه میبینی یه چیز دیگه از اب در اومد.نقل قول:
کلا امسال باید دید چگونه میشه این روند گیج کننده
دوست عزیز اصلآ درست نیست این 2 بازی رو که سبکهای مختلفی دارن رو اونم در زمینه گرافیکشون باهم قیاس کنیم!نقل قول:
بتلفیلد که دیگه هر چی باشه به اندازه خدای جنگ که نیست
بالا بریم پایین بیاییم..... عمر کنسولا دیگه تموم شده....... .نقل قول:
این کنسولا مال 5...6 سال پیشن مال زمان dx9 الان dx 11 سرکار اومده........ .مایکروسافت به زور تسلیشن(که میگه اون زمان تو کنسول قرارش دادیم)و نورپردازی و سونی هم به زور فناوری mlaa (که لبه ها رو صاف می کنه)و پردازنده cell اش چند تا انحصاری بهتر بیرون دادن....... .
ولی اونها هم دیگه تا کی میتونن گیمرها رو گول بزنن؟؟؟؟؟
uncharted3 یاgears3 هر چقدر هم گرافیک عالی داشته باشن بالاخره رو dx9 هستن و به زور ساپورت این شرکتا هستن که از لحاظ گرافیکی مورد توجه هستن و گرنه اگه بازی مثه crysis2 از اول رو dx11 میمود هیشکی به اینا از لحاظ گرافیکی نیگاهم نمینداخت
در کل e3 سال بعد منتظر معرفی کنسولهای نسل بعد مایکرو یا سونی یاشین (به احتمال 99 درصد)
.
.
ps3 از DirectX پشتیبانی نمی کنه. از معادلش یعنی Open GL استفاده می کنه. البته دقیقا معادلش نیست. معادل Direct3D و DirectDraw به حساب میاد.نقل قول:
uncharted3 یاgears3 هر چقدر هم گرافیک عالی داشته باشن بالاخره رو dx9 هستن
در ضمن این کوته فکریه که dx9 رو به عنوان مهم ترین عامل محدودیت گرافیکی این کنسول ها بدونیم. آیا بازی های dx9 در کامپیوتر و کنسول از همه نظر یکسان اند؟ خیر. در کامپیوتر بازی ها زیباتر به نظر می رسند، چون قدرت پردازشی کامپیوترهای فعلی بیشتر از کنسوله و امکان اجرای افکت های بیشتر و سنگین تری رو میده.
انتظار دیگه ای نمی شه داشت. نسل قطعات PC هر سال داره عوض میشه. در حالی که نسل کنسول هر 5-6 سال یکبار.
نقل قول:
بله دوست عزیر بنده هم از اینا اطلاع دارم.......ولی کلی عرض کردم دیگه وارد جزییاتش نشدم..... .
چیزی که در کل مشخصه اینه که عمر کنسولهای امروزی به اخر رسیده و وقت وداعشون هس...(کم کم):31:
به نظر هم میرسه که دو شرکت مهم کنسول سازی هم سال بعد کنسولاشو نمایش بدن و واسه سال 2013 اینا عرضش کنن
.
.
چرا نشه ؟! چیکار به سبک دارم من ؟نقل قول:
هر بازی ای که با موتور مخصوص خودش فروست بایت برای بتلفیلد مثلا برنامه نویسی میشه درست میشه روش کار میشه تا برای اجرا از یه سری از پتانسیل های گرافیک و پردازش و حافظه و ... استفاده کنه که ما در سخت افزار پیشرفته بهش می گفتیم منابع سیستمی پایدار که باید بر اساس همونا یک App ساخته و پرداخته بشه
حالا اینکه یک App چه بازی چه نرم افزار چه سیستم عامل اصلا چقدر میتونه از ظرفیت این منابع سیستمی استفاده کنه به خود سازنده ربط پیدا می کنه نه به سبک و نوع App
مدیر این شرکت میگه ما 1080p رو نداریم برای کنسول میدونی یعنی چی ؟ یعنی اینکه تکسچر 1080p برای بازی از قبل درنظر نگرفته بود میتونی بری از یکی که فقط کمی با بازیسازی آشنا هست بپرسی
بعدش میان میگن ما اینکارو نکردیم چون کنسول ها ظرفیتشو نداشتن این چه ربطی به سبک داره اصلا ؟
فکر خدای جنگ یه بازی استراتژی باشه یا اصلا RPG باشه چه ربطی داره موضوع بحث ما استفاده از اون منابع هست که کنسول در اختیار بازیساز قرار میده این ربطی به نوع بازی نداره
سلامنقل قول:
نظرتون برام خیلی قابل احترامه اما باهاش مخالفم
به نظر من در اکسپو 2012 هم میل شرکت ها به سوی ارتقا سیستم های آنلاین و دستگاه های پرفرال خواهد بود
با ارائه سیستم دسورات صوتی از طرف مایکروسافت و هماهنگی جالب بیشتر کمپانی برای استفاده از این قابلیت ها و پشتیبانی کینکت مطمئنا سونی و دیگر رقبا بیش از دست رو دست نخواهند گذاشت و این میدان مبارزه فعلی رو ترک نخواهند کرد
نسل جدید کنسول ها به نظر من یعنی وارد شدن به یه مرحله جدید به یک میدان نبرد جدید سونی و نینتندو و اپل که داره کم کم میاد تو این خط و خیلی شرکت های دیگه که حتما میدونید نخواهند توانست موفقیت پیش بینی شده مایکروسافت رو تحمل کنن پس این جنگ در همین حوزه تشدید میشه
همچنین من فکر می کنم همچنان کنسول های امروزی قابلیت پشتیبانی بازی های بروز رو دارن و کهنه نشدن
خود من ترجیح میدم Dirt3 رو روی X360 بازی کنم تا روی کامپیوتر
کامپیوترو وصل می کنم به LED42 Full HD SAMSUNG تمام تنظیمات روی درجه Ultra با کارت گرافیک 5870X2 و یک سیستم که در همون حد بستم
یه چند مرحله بازی می کنم بعد بازی رو از روی کنسول اجرا می کنم حالا چه PS3 چه X360 نمیخوام بگم گرافیک کامپیوتر پایینه اما به من کلا گرافیک کنسول بیشتر می چسبه انگار تصویر واقعیه تصویر تمیز تمیزه
همینو برای کرایسیس 2 هم امتحان کردم روی PS3 کرایسیس 2 باهات حرف میزنه
و مطمئنم نه تنها من بسیاری از کنسول داران در سرتاسر دنیا میتونم بگم بیشترشون اینطور فکر می کنن اینو میشه از استقبال از بازی نسل حاضر فهمید حالا چه کنسولی و چه مولتی پلتفرم
نقل قول:
سلام بر شما
در مورد نمایشگاه سال بعد این پیش بینی من و کلا امکان داره اشتباه بشه یا نشه.....ولی فک کنم رونمایی بشن و زمان عرضشون رو هم اگه 2013 حساب کنیم 2شرکتای کنسولی 2 سال وقت دارن که کنسولای فعلیشون رو بفروشن که عالیه......... .
رونمایی نشدم که نشد....:31:
+
در مورد دوم هم بله من خودم صد در صد یه کنسول رو واسه بازی خیلی به یه pc ترجیح میدم ولی این ترجیح تا زمانی هستش که کیفیت کنسول نزدیک به کیفیت pc و یا در اون حد باشه....... .(مثلا تا حالا من به جز crysis2 نسخه dx 11 و batllefield3 این نیازو احساس نکردم:31:)
بالاخره از سال بعد با وارد شدن بازیهای مثه battlefield3 و یا bioshock که کلا تفاوت فاحشی از لحاظ کیفیت رو کنسولا و pc دارن نیاز به تغییر نسل احساس میشه...... .
راستی در مورد کرایسیس2 هم نسخه x360 اش بهتر بود فعلا نسخه x360 اون بهترین گرافیک کنسولی رو داره:31:(ps3 اش رزولوشن کمتری داش)
.
.
.
یعنش شما میگی گرافیک Crysis 2 روی PS3 از یه PC قدرتمند (و حتی معمولی)بالاتره؟؟!:18::31: رزولیشن PS3 که از HD هم پایین تره!!! آبجکت ها و افکت ها و در کل کیفیت بازی هم تقریبا معادل پایین ترین درجه PC هست!!! اون موقع کجا باهتون حرف میزنه؟:13:نقل قول:
همینو برای کرایسیس 2 هم امتحان کردم روی PS3 کرایسیس 2 باهات حرف میزنه
و مطمئنم نه تنها من بسیاری از کنسول داران در سرتاسر دنیا میتونم بگم بیشترشون اینطور فکر می کنن اینو میشه از استقبال از بازی نسل حاضر فهمید حالا چه کنسولی و چه مولتی پلتفرم
شما تریلر های BF3 رو اگه با دقت ببینی... کاملا معلومه که تقریبا قویترین عنوان صنعت گیم از نظر گرافیکی تا به امروز هست...(البته این رو قطعی نمیشه گفت تا وقتی عنوان عرضه بشه)نقل قول:
به دلیل موانع فنی ناشی از ضعف کنسول ها ؟!!
ها چی میگه این ؟ طرف زده به سرش واقعا این حرف عجیبه تو E3 مدیر قسمت کنسول سونی میاد میگه ما هنوز اصلا به فکر کنسول بعدی نیستیم و باید منتظر 2016 باشید چرا که کنسول ما هنوز بسیار بسیار پتانسیل پشتیبانی داره کخ الحق هم همینطوره دیگه خدای جنگ با اون عظمت گرافیکی نتونست از تمام پتانسیل کنسول سونی استفاده کنه بتلفیلد که دیگه هر چی باشه به اندازه خدای جنگ که نیست اینا بد دارن کارهاشون رو توجیه می کنن بهتر بگم اشتباهاتشون رو
از تخریب پذیری فوق العاده عالی و زیبا... تا Ambient Occlusion بسیار قدرتمند و .. و ... و... تازه همه ی این ها نسخه ی Pre Alpha بوده:18:
اون وقت روی کنسول ها با فریم ریت 60 چه جوری اجرا بشه؟
شما عکس های Witcher 2 رو برای X360 دیدی؟ چه قدر از PC ضعیف تره؟ اصلا تقریبا Volumetric Light نداره! بافت ها بی کیفیت...!!!
من نمیگم کنسول بده... یا از این حرف ها... و اتفاقا بسیار هم خوبه! شما با هزینه ای واقعا مناسب با کنسول ها میتونید گیم های روز رو با کیفیتی قابل قبول اجرا کنید... ولی واقعا این که بیایم بگیم از نظر گرافیکی کنسول ها از PC قویترن اصلا درست نیست.
موفق باشید.
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
شما با این سیستم بازی هایی مثل Metro 2033 و Crysis Warhead رو همین طوری مقایسه کن ببین چه نتیجه ای حاصل میشه:46:نقل قول:
کامپیوترو وصل می کنم به LED42 Full HD SAMSUNG تمام تنظیمات روی درجه Ultra با کارت گرافیک 5870X2 و یک سیستم که در همون حد بستم
یه چند مرحله بازی می کنم بعد بازی رو از روی کنسول اجرا می کنم حالا چه PS3 چه X360 نمیخوام بگم گرافیک کامپیوتر پایینه اما به من کلا گرافیک کنسول بیشتر می چسبه انگار تصویر واقعیه تصویر تمیز تمیزه