تمام اطلاعات رو باید دقیق و کامل وارد کنی ... و بعد ریسپرینگ یا ریستارت کنی ... درست میشه خودم یه مدت استفاده میکردم :20:نقل قول:
Printable View
تمام اطلاعات رو باید دقیق و کامل وارد کنی ... و بعد ریسپرینگ یا ریستارت کنی ... درست میشه خودم یه مدت استفاده میکردم :20:نقل قول:
جوکر جان واقعا ازت ممنونم.البته راجب پخش ویدیو باز هم ازم خاست که فلش پلیر8 یا بالاتر رو دانلود کنم!پس مشکل از چیه؟
با iDevice رفتی و فلش پلیر میخواست ؟ یا چیز دیگه ...نقل قول:
ببخش که سوال رو میپرسم.منظورت با ای دیوایس همون ایفون یا ایپاد یا ایپد هستش؟اره فقط فلش پلیر 8 یا بالاتر میخاست.همین.الان تو 4 داری یا 4اس؟چون ایپاد من نسل دومه شاید به دلایلی به خاطر فریمور پایینش باشه که ازم بخاد فلش پلیر داشته باشم و تو فریمور های 5 این مشکل برطرف شده
iDevice همون آیفون و آیپاد و آیپد هست ...:46:نقل قول:
من از iPod Touch 4g استفاده میکنم ...
در مورد تغییرات توی فریمور ها باید بگم حق با شماست این مشکل از فریمور 4 به بعد حل شد و دیگه مشکلی نداشته !:20::46:
پاسخ به سوالات شما وظیفه ی من هست :40::10:
من ایپاد 4 دارم الان ورژن 5.0.1 روش هست ایا نیازی به گرفتن shsh دارم ؟
برای دانگرید شاید احتیاجتون بشه ...ذخیره کنید ضرری نداره چون اپل گفته میخواد جلوی ذخیره کردنش رو بگیره . میتونید از برنامه tinyumbrella استفاده کنید :46:نقل قول:
وقتی برنامه رو دان می کنم بعد از ریبوت شدن گوشیم ایکون برنامه سفید می شه چه کار کنم؟
برنامه sbsetting رو از سایدیا دانلود کنید درست میشه !:20:نقل قول:
سلام
دو تا سوال داشتم که ممنون می شم راهنمایی کنید
1. میخوام اینترنت گوشیم رو فعال کنم اما نمیدونم چه طوری این کارو کنم تو سایت همراه اول هم نگاه کردم یه سری توضیحات داده که برام گنگه مثلاً گفته برای تنظیمات mcinet رو انتخاب کنید در صورتی که برای من انتخاب کردنی نیست باید بنویسی واسش همینطور یوز و پسورد !(آیفون4 ورژن4.3.5)
2.گوشیم مدام این پیغام رو می ده:
this accessory is not optimized for this iphon
you may experience noise caused by celluler interference and decrease in cellular signal sterenght
گوشی فقط زنگ می خوره و آهنگ و فیلم و بازی و غیره صدا ندارن:13:(البته گاهی صدا برمی گرده اما معمولاً واسه یه زمان کوتاهه):41: