اگه قرار باشه به همه امارها شك كنيم كه نميشه...پي هر اماري كه بايرن بين اول تا سوم نيست غلط ديگه؟؟!!!
بيخيال بابا
Printable View
اگه قرار باشه به همه امارها شك كنيم كه نميشه...پي هر اماري كه بايرن بين اول تا سوم نيست غلط ديگه؟؟!!!
بيخيال بابا
بابا منظور بردیا این نیست که آمار زبونم لال زبونم لال گوش شیطون کر غلط یا تغلبیه:31:نقل قول:
نه اون میگه(من سخنگوی رسمیشم:31:)که نمیشه نظر 10هزار نفر رو به میلیون ها نفر ربطش داد...
البته اگه این امار رو از محله های غیر اسپانیایی نشین جمع اوری میکردن نتیجش حتما فرق میکرد..:27:
بهرحال کسی نمیتونه منکر محبوبیت دوقطب فوتبال اسپانیا در جهان فوتبال باشه..:20:
پس خوب شما خودتون هم ميگيد....محبوب هستند ديگه...چون زياد خرج ميكنند...ستاره تو تيم هاشون زياد دارند مردم دوست دارند بازي ستاره هاي فوتبال جهان رو ببينند...
ببينيد مثلا اگه بارسا با اتلتيكو بازي كنه و بايرن با دورتموند اينا بازي بارسا رو پخش ميكنند..چرا؟؟چون بيننده دوست داره بازي بهترين بازيكن جهان رو ببينه...يا بهتره بگم بهترين بازيكنان جهان....دوست داره دريبل هاي مسي پاس هاي ژاوي گل هاي داويد ويا و پاس كاري هاي بارسا رو ببينه...نه تك روي هاي روبن رو....ببينيد بايرن هم طرفدار داره زياد ولي به همون دلايلي كه بالا گفتم بازي بارسا يا رئال ترجيح داده ميشه....
بهرحال نظر شما محترمه...نقل قول:
خوب من طرفدار بایرنم وبرام بازیش جذاب ودیدنیه..
خوب شما طرفدار بارسایی وبازیش برای شما جذاب ودیدنیه..
این دقیقا درمورد مردم هم صادقه...
یه عده طرفدار بایرنن..
یه عده هم طرفدار بارسا...
علت پخش رو نمیشه به بهترین بازیکن یا دریبل یا نمیدونم پاس ربطش داد...من وشما خوب میدونیم پخش برنامه های صداوسیما کاملا از روی احساسات وعواطف یه عده مدیر ومسئولشه....
یه سال بندسلیگا رو پخش میکنن..
یه سال فوتبال جزیره..
یه سال لالیگا...
یه سال هم لیگ ایتالیا..
ودقیقا نه بخاطر تماشاگرپسندیشونه نه...بلکه مسئله فقط سلیقه ایه وبس..
تراکتور کوش ؟نقل قول:
تراکتور یکه ! :31:
جدی باید تجدید نظر بشه 1
تراکتور مال همه قاره هاست :31:
نظرسنجی اگه درست و بی طرفانه انجام شده باشه نتیجه رو میشه تعمیم داد, علم آمار برای همینه..نمیشه که نظر تک تک مردم رو در مورد یه موضوع پرسید!!نقل قول:
البته ما عادت کردیم وقتی نتیجه بنفعمون نباشه بگیم تقلب شده ( قضیه 24 میلیون! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
این رو بله حق داری..نقل قول:
هرحال اینم یه اماره وقابل تغییر:31:
امروز فرداست که یه نظر سنجی به نفعمون میدن بیرون:18::27:
در مورد اون 24میلیون هم چی بگم والا...بزاریمش برداشت آزاد بهتره:31:
دوست عزيز بايد بگم من نه تنها طرفدار بارسلونا نيستم بلكه ازش متنفر هم هستم....به خاطر غرور طرفدارهاش....
اون رو مثال زدم....
مثل اينكه امضائ من رو نخوندين
ديدارهاي يکشنبه شب رقابتهاي لاليگا با برگزاري 5 بازي به پايان رسيده است.
سایت فوتبال 3-
هفته دوم از فصل جدید رقابتهای لالیگا دیشب 5 دیدار برگزار شد. یک دیدار باقی مانده نیز امشب میان دو تیم آلمریا و رئال سوسیداد برگزار خواهد شد.
با دیدارهای برگزار شده هفته دوم، اتلتیکو مادرید و والنسیا با 6 امتیاز در صدر جدول قراردارند وسویاو رئال با4 امتیازدر رده سوم و چهارم قرار دارند. و تیمهای ویارئال ،ختافه، بارسلونا، هرکولس هریک با سه امتیاز از دو بازی برگزار شده در رده های بعدی هستند.
در دیدارهای برگزار شده نتایج زیر به دست آمده است:
* ختافه 4- لوانته 1
گلها: گاویلان (5 و 90)، کلونگا (11) و آریسمندی (90) برای ختافه و خوردا (14) برای لوانته
* اسپورتینگ خیخون 2- مایورکا 0
گلها:بوتیا (47) و کاسترو (86، پنالتی ) برای خیخون
* ساراگوسا 3- مالاگا 5
گلها: ادمیلسون (40)، پرس (67) و ارررا (80) برای ساراگوسا و فرناندو (1 و 27)، لوپس (7 و 29) و آبه یه (34) برای مالاگا
*ویارئال4- اسپانیول0
*سویا0 لاکرونیا
[HTML]http://www.football3.ir/news.do?itemid=27433[/HTML]
2010/09/13
چی بگم والا..نقل قول:
این چندوقته طرفداری از 2-3ویاحتی4تیم باب شده..یعنی مد شده:31:
بهرحال منظوری نبود...:20: