چون اون موقع من رو صندلی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر همین هیچ کس تحویل نمی گرفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
Printable View
چون اون موقع من رو صندلی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خاطر همین هیچ کس تحویل نمی گرفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
mohammad ashena جان
به نظرت این تاپیک زیادی مسخره نیست ؟؟؟؟( خدا رحم کنه )
آخرش چی می شه ؟؟
کدوم فصل رو بیشتر دوست داری ؟
کدوم بو رو بیشتر دوست داری؟
اگه تو جنگل آمازون گم بشی چی کار میکنی؟
1 نه چرانقل قول:
نوشته شده توسط bb
2 هیچی همینجوری همه اعضای ÷ی سی ورلد میان رو صندلی میشینن
3 زمستان
4 بوی رنگ
5 وصیتنامه مینویسم :sad:
سلام اقا محمد بازم منم
1- كارتون ميبيني؟
2- بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
3-بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
4- دوست داري واسه تولدت چي كادو بگيري؟
5- آشنا توي آي دي ات چيه؟
سلام magmagfنقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
1 اره بعضی وقتها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 میتونم خودم کنترل میکنم
3 تو بعضی چیز ها خیلی حساس هستم ولی در کل ادم زد حالی نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 واسه تولدم ... حالا چون توئی یه نوت پت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي اقا محمد
منظورم از سوال اخر اين بود كه محمد اشنا كه اي دي شماست يعني چي؟
محمد كه اسمته آشنا چيه؟ فاميل؟صفت؟
سلام
من دیدم فرانک اینجاست دیدم نمی شه من سوال نکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب هستید محمد جان؟
اینکه سنت نسبت به دوستان دیگه کم تر هست تا به حال برات تو p30 مشکل آفرین بوده؟ منظورم اینه که تا به حال شده حرفی بزنی بگن برو بچه با بزرگترت بیا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج از p30 چه طور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جز اینجا توی فروم های دیگه هم فعالیت داری؟
دوست داری دانشگاه بری یا ترجیح می دید بعد از دیپلم وارد بازار کار بشی؟ ( خصوصا چون گفتی کامپیوتر دوست داری پرسیدم)
نظرت در مورد Monica چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد ترین کاربر p30 که ازش متنفری اسمشو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کدوم آیکون از همه بیشتر خوشت می یاد؟؟؟
MerC & BYe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجدد
منظورم از سوال آخر اين بود كه
محمد اشنا يعني چي؟
محمد كه اسمت؟ آشنا چيه؟
نه فامیلم یه چیز دیگستنقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
من همینجوری برای اینکه محمد خالی نباشه نوشتم اشنا
سلام مجدد
من یه سواله دیگه هم بپرسم؟
اوالا اینکه چرا سوالای قبلیمو جواب ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد تاپیک خانوما چیه؟
در مورد آقایونی که اخبار اونجا رو از خانوما شدید تر دنبال می کنن چه نظری داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت در مورد دایناسوز های قرن 21 چیه؟