سرویس جدید مخابرات چطوره؟
کسی امتحان کرده؟
Printable View
سرویس جدید مخابرات چطوره؟
کسی امتحان کرده؟
اینترنت نامحدود با ضریب اشتراک یک به ده است و برای سرعت دو مگابیت قیمت یکساله آن نهصد و پنجاه هزار تومان (یک ماه سرعت دو مگایایت هشتاد هزار تومان) و سرعت 512 یکساله دویست و هفتاد هزار تومان است (یک ماهه با سرعت 512 بیست و دو هزار تومان) حالا اگر همین سرعت 512 با ضریب اشتراک یک به ده مخابرات را محاسبه کنیم
۱۲۸Kbps=16KBps
256Kbps=32KBps
512Kbps=64KBps
1024Kbps=128KBps
2048Kbps=256KBps
بنابراین باید سرعت تقسیم در ده شود یعنی سرعت دانلود 64 که برای 512 کیلوبایت است تقسیم بر ده شود و 6.4 بشود
اما دو نکته
نکته اول: وقتی سرعت دانلود تقسیم بر ده می شود که واقعاً منطقه مخابراتی شما ده نفر مشترک داشته باشد و هر ده نفر هم در همان زمان در حال دانلود باشند یعنی هر ده نفر 24 ساعته در حال دانلود باشند ولی اگر بعضی از آنها در آن ساعت دانلود نداشته باشند فکرنمی کنم سرعت به یک دهم کاهش یابد؟ مگر اینکه مخابرات از عمد سرعت را روی یک دهم بسته باشد نه اینکه در آن زمان ده نفر در حال دانلود باشند یعنی مخابرات سرعت شما را روی 6.4 فیکس کند اگر چه حتی ده نفر مشترک در آن منطقه مخابراتی نباشد یا در حال دانلود نباشد
نکته دوم: در حال حاضر مخابرات تعرفه های محدود هم دارد مثلاً شما می توانید از مخابرات سرعت 256 کیلوبایت محدود بخرید ولی مخابرات عملاً سرعت شما را روی یک مگابایب می بندد تا شما سریع تر پهنای باندتان تمام شود یعنی اگر شما از تعرفه های محدود مخابرات مثلاً سرعت 256 استفاده کنید عملاً خود مخابرات سرعت شما را بالاتر می بندد مثلاً سرعت یک مگابایت دارید تا پهنای باندتان سریع تر مصرف شود و تمام شود
حال سوال است که مخابرات با افرادی که تعرفه نامحدود بخرند چگونه رفتار خواهد کرد؟ یعنی سرعت واقعی به آنها می دهد یا اینکه مثلاً سرعت آنها را روی 6.4 ثابت قرار می دهد؟
سلام
از دوستان قمی کسی سرویس های جدید اینترنت نامحدود شرکت مخابرات را تست نکرده؟!
می خواستم بدونم مثلا برای سرویس 512 حداکثر و حداقل سرعتی که میشه دانلود کرد جقدر هست؟!
با تشکر
راست میگهنقل قول:
لطفا اگه کسی استفاده میکنه بگه که سرویس نامحدود مخابرات ارزش خریدن داره با کیفیت هست ؟
کسی نبود شاید بهتر باشه در فروم های قمی سوال بپرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جدیدا نامحدود مخابرات رو گرفتم
سرعت محدودش واقعا خوب بود و من با 128 تا 64 و بیشتر هم دانلود داشتم
ولی جدیدا طوری قیمت گذاری کردن که نمی صرفه محدود بخری مثلا اختلاف قیمت محدود با نامحدود رو خیلی کم کردن که نامحدود بخری
سرعت هم چه خطوط خلوت باشه و چه شلوغ همون ضریب 1/10 رو داره
من با 128 دارم حداکثر 15 کیلو میکشم و این خیلی بده
فقط می تونم متاسف باشم برای کسایی که همچین برنامه ای رو پیاده کردن
و امیدوار باشم روزی هم سرعت اینترنت ما از عقب افتاده ترین کشور آفریقایی یه روز بیشتر بشه :41:
اونکه در سرویس محدود 128 سرعت بالاتر بوده روشی است برای مصرف سریعتر حجم،اما اگر 128 را با سرعت ثابت 15 بدن،خوب است.
اینکه شما با سرعت 128 نامحدود دانلود 15 کیلوبایت دارید آیا به این معنی است که اگر ما با نامه و اجازه رسمی سرعت 512 نامحدود بگیریم سرعت ما 60 کیلوبایت خواهد بود؟نقل قول:
من می توانم نامه ببرم که سرعت بالای 128 نامحدود بدهند ، ولی سؤالم این است که ضریب یک به ده در سرعت 512 نامحدود چقدر است؟ اگر 128 سرعت 15 داره سرعت 512 نامحدود 60 هست؟
کی گفته برای بالای 128 نامه میخان؟؟؟؟ اصلا اینطور نیست واسه 2مگ هم بدون نامه گیر نمیدن.
اون طور که من اطلاعات دارم سرعت سرویس های نامحدود رو تقسیم به 8 کنید بعد عدد بدست اومده رو تقسیم به 10 کنید میشه سرعت تقریبی دانلودتون. بنده در حال تحقیق هستم ببینم نامحدودش ارزش گرفتن داره یا نه....یا 512 نامحدود میگیرم یا 2مگ محدود
دوستان راهنمایی کنن
چیزی که ما دیدیم. برای بالای 128. نامه یا کارت دانشجویی می خوان. شما رو نمیدونم کدوم شهر رو میگی.نقل قول:
ضمنا. اون تقسیم هایی که انجام دادین مربوط میشه به حداقل سرعت. یعنی 128 میشه 16. 16 تقسیم 10 میشه 1.6. اونوقت اینه سرعت تقریبی؟نه اینطور نیست. این پایین ترین سرعتی هست که سرویس دهنده می تونه بده و مشترک هم شکایتی نمی تونه بکنه طبق قرارداد. ولی خب همیشه هم که 1.6 نیست. خلوت باشه به قول دوستمون تا 15 میره. البته من که شاتل دارم با سرعت 250. 3 گیگ در ماه. خیال خودما راحت کردم. هر چی باشه از مخابرات بهتره. ماهی 20 گیگ هم دانلود رایگان می کنم.