يك مشكل
من وقتي كه برج كنده ميشه و يك ستوني ميره اخر برج (همون مرد چشم دو رنگ كه ميره بالا)بعد يك جاييش ميرسم كه بر ميگردي پهلو كوسه و چشمش .اونجا بايد چي كار كني؟
Printable View
يك مشكل
من وقتي كه برج كنده ميشه و يك ستوني ميره اخر برج (همون مرد چشم دو رنگ كه ميره بالا)بعد يك جاييش ميرسم كه بر ميگردي پهلو كوسه و چشمش .اونجا بايد چي كار كني؟
خوب رضا جان شما باید تو اون مرحله سه الماس قرمز رنگ به نام orihalcon fragmnet رو پیدا کنی که در سه منطقه قرار دارند تا بتونی اونا رو تو در اسانسور جاسازی کنی تا اسانسور راه بیفته . ولی برای رفتن به اون سه قسمت باید هر جا از اون اهرم های چرخان که با زدن ضربه دور و برش رو اتش میگیره رو دیدی بهش ضربه بزنی که فعال کردن اونها باعث میشه تا در هایی که دایره روشون هست به یه قسمت دیگه ای باز بشند.
مي توني يكمي بيشتر و واضح تر تويح بدي من هموني كه با شمشير بهش ميزني و اتش ميگيره را ميزنم!ولي...نميدونم
من اين مرحله رو از اول ميرم و دقيقا برات مينويسم كه چيكار بايد بكني.
دستت درد نكنه .فقط زود تر.
خوب از همون اول مرحله 15 شروع میکنیم.
اونجا بعد از کشتن اون دوتا موجود پرنده مانند باید بری تو اون مرحله forbidden land : front یعنی کنا چشم اون نهنگ بزرگ و باید به اون چرخ کنار نهنگ یا وال ضربه بزنی و اون رو فعال کنی . حالا باید برگردی به مرحله یا منطقه provisions storeroom و اون چرخ دنده ای که اونجا قرار دارد رو فعال کنی تا رنگها به این ترتیب قرار گیرند . قرمز = چپ ، بنفش=راست ، ابی = پایین . بعد به طرف دری که رنگهایی به همین ترتیب روش قرار دارد بری تا به اتاق چرخ دنده ها یا gears of modness هدایت بشی . حالا باید به مرحله altar of evil pathway بری و اولین تکه از سه تکه سنگ رو پیدا کنی و بردار که در انتهای سالون قرار دارد. بعد از برداشتن اون سنگ به اتاق چرخ دنده ها برگرد و به چرخ موجود در اون قسمت ضربه بزن تا رنگها به این ترتیب قرار گیرند. ابی = چپ ، قرمز = راست و بنفش = پایین . به طرف دری به همین مشخصات برو و تکه سنگ دومی رو در قسمت provisions storeroom که روی یک تاقچه قرار دارد رو بردار . حالا به قسمت قبل از اون یعنی rounded pathway برو و چرخ اون قسمت که کنار در و توی یه گوشه قرار داره رو به این ترتیب منظم کن . بنفش = چپ ، ابی = راست ، قرمز = پایین و به دری با همین مشخصات برو تا به مرحله یا قسمت top subterria lack برسی . وقی به این قسمت رسیدی راهتو به سمت راست ادامه بده تا به چرخ و یک در ابی در کنارش برسی . فعلا با چرخ کاری نداشته باش و به اتاق در ابی رنگ یا rounded pathway برو و تکه سنگ اخر و یا سومی رو که در انتهای اتاق قرار داره رو بردار و به سمت چرخ کنار در ابی برگرد و بهش ضربه بزن تا به این ترتیب در بیاد . ابی = چپ ، قرمز = راست ، بنفش = پایین که باید دو بار چرخ رو فعال کنی تا به این ترتیب در بیاد و در نهایت به سمت دری که این رنگها را به این شکل دارد و در کنار costomize یا همون مجسمه شیر که ساعت شنی روی دوششه برو تا به اتاق عنکبوتها برسی و بعد از کشتن عنکبوتها به طرف در قرمز رنگ برو تا برسی به کنار اسانسور و سه تکه سنگی رو که بدست اوردی در جای مشخص شده قرار بده تا دیواره کنار بره و سوار اسانسور بشی و برسی به مرحله بعد.
خوب رضا جان این هم از راهنمایی کامل این مرحله . امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
اگه مشکل دیگه ای بود در خدمتیم.
دمت گرم
كارت درسته
منم سعي ميكنم جبران كنم
ممنون
خواهش ميكنم رضا جان قابل شما رو نداشت .
من این بازی را در ps2 بازی کردم
فکر کنم به مراتب سخت تر از pc است چون cheat , trainer استفاده نمی شود کرد
لذت یه بازی همینه که بدون cheat تمومش کنی!
من خودم رو pc تا dante must die رفتم بدون رمز و trainer