اقا جدا شدن سبکا مرادی تو سبک انچارتد یدونه تو 360 نشونمون بده..؟
این پستها عوارض اینه که به یاهو نمیای وگرنه اونجا حل میکردیم :31:
Printable View
این پستها عوارض اینه که به یاهو نمیای وگرنه اونجا حل میکردیم :31:
من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم .نقل قول:
شما خودت فن سونی هستی و میایی خیلی راحت بازی 360 را میکوبی ، الان این جملتون که گفتید گرافیک اونی نبود که فکر میکردید یعنی چی؟ یعنی گرافیک بده ؟
خوب این گرافیک که نسبت به بازی قبلی در حده وحشتناکی پیشرفت کرده خوب یعنی شما چی فکر میکردی که الان اون نیست ، مثلا باید در حد فیلم های هالیوودی میشد .
کاملا مشخصه با این جملتون دارید بازی را میکوبید .
اولا من یه نصفه جمله به طور کلی در مورد سونی گفتم ، نه از عنوانی حرف زدم نه چیزی که شما اومدی تو یه پست متلک گونه گیرز رو طلا کردی و بردی تو موزه !!! ، خوب این چه معنی داره ؟ اصلا من این جوری گفته بودم که شما این جوری جواب دادی ؟ .
والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟
الان ما مایکروسافتی ها به شما کار داریم یا شما اومدی تو تاپیک ما داری بحث راه میندازی . حداقل بزارید از پست قبلیتون 5 دقیقه بگذره بعد حرف خودتون رو نقض کنیدنقل قول:
سلام
توروخدا فن بازی و بحث رو تموم کنید بیاید از بازی بگید...
محتوای مخفی: خاکستر
ولی جدا بس کنید بحث های فن بازی رو. من خودم عشقم این بازیه اما دارم میام صحنه ها و ویژگی های احساسی این بازی رو مطرح میکنم با هیچ بازی مقایسه هم نمیکنم.
دقیقا غیر از اینه مهدی جان...نقل قول:
والا ما با بازی خودمون داریم حال میکنیم ، شما سونی ها اومدید پست های ما رو نقل قول کردید ، ما به کسی کاری نداشتیم که . غیر از اینه ؟
میگم مهدی جان برم یه تاپیک دیگه بزنم اونجا نظرمو بگم..؟ بنویسم کسانی که طرفدار سونی هستن بیان انونجا نظرشون رو بگن
من نظرمو گفتم میدونی به نظر من گرافیکش اونی نبود که انتظار داشتم ممکنه یکی خوب ببینه یکی بد این دیگه به میل و سلیقه افراد برمیگرده شما کاربر فهمیده ای هستید فکر کنم الان اون حرف منو درک کردید که نظرم بود و برای چیزی یا کسی تحمیل نکردم
ولی شما تو پستت حرفی زدی که منم تصدیقش کردم غیر از اینه..؟ بعد پستتون میبینید که من چی گفتم اینم غیر از اینه..؟
در پست بعدیم هم به صورت یک تذکر گفتم که اون حرف شما دلیلی میشه بر این بحث ها که نمونش از حرف دوستمون
در ضمن این حرف رو شما گفتید ما ها اینجا شما ها اونجا یا هر چی درست هست یا نه..؟ منم گفتم حرف رو شروع نکنید ما و شما رو نداشته باشمنقل قول:
الاناس که یه جنگی چیزی در بگیره اینجا
:46:نقل قول:
من پست آخرم را در باره این موضوع میزنم و دیگه در این مورد دوست ندارم بحث کنم .
تاپیک تو یکی از ارزشمند ترین تاپیک های فروم هستش بر منکرش لعنتنقل قول:
اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .
سوکوم رو من بازیش کردم درسته واقعا نمی تونه به سطح گریز برسه حرفت حقه :46:نقل قول:
تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .
اونوقتی که 90 درصد کاربرای اینجا اهمیت نمیدادن من تاپیک بازیهای تراز اول سال 2011 رو زدم و بازیها رو بر اساس سبک بندی که گیم اسپات و بقیه سایتا انجام دادن انجام دادم...... .نقل قول:
اونجا مشهودا نوشتم که کدوم بازیها هم سبک این بازیها هستن......... .
اگر به زاویه دوربین باشه که گفتم باید splintercell و metalgear و lanoire و infamos و بقیه بازیها هم سبک gears باشه... .
تنها بازی هم سبک gears تو ps بازی socom هستش و بازی uncharted همتایی از لحاظ انحصاری در x360 نداره..... .
+
البته اگه منظورت از اینکه :منظور دیگه ای باشه گفتم که من سال قبل تو تاپیکش نوشتم که سبک اینا چیه......... .البته اگه میخواهین یکی حساب کنین هم فرقی نداره.... .نقل قول:
اقا جدا شدن سبکا
دو تا بازی هستن و ارزش خاصی برای من ندارن اصلا بگین هر دو ورزشی هستن
.
.
منو باش که به یک PC که دارم دلم خوشه می یام اینجا ببینم گیرس عزیز چه کارها کرده اونوقت آقایان سر ایکس باکس و پلی شون درگیرند دارند به رخ همدیگه میکشند انگار ارث اب و اجدادیشونه که دارن ازش دفاع می کنند بشینید درباره بازی حرف بزنید ببینیم چه ها داره لذت ببریم
بازی سراسر هیجانه انگار که قسمت های قبلیرو تا حالا ندادن و این اولین قسمت این بازیه انقدر که گیم پلی لحظه به لحظه ادرنالین بازیباز رو کم و زیاد میکنهنقل قول:
حتما به دوستان توصیه میکنم ادرنالین همراهشون داشته باشن که نیاز هستش
کلا هر چیزی که فکر میکنی به یه بازیباز لذت میده این داره
تمام شد انشالله ؟!
3 صفحه نظاره کردم همه ی باقالی ها به خاطر 2 تا جمله ی فیلسوفانه کاشته شد:
نقل قول:
واقعا PS3 میخاد با چه عنوانی با این بازی رقابت کنه ؟
کمی جنبه داشته باشید وقتی یک بازی با این همه فاکتور در سطح عالی دارین تجربه می کنین نیاین به این شکل پست تهاجمی و ترول گونه بدین جو آروم یک تاپیک رو تخریب کنین ;)نقل قول:
آره واقعا بیچاره سونی..........!!!!!!!!!!!
بالاخره ما نفهمیدیم این تایپیک درباره geow3 هست یا درباره مقایسه بین xbox و sony.
بهتر نیست به جای این حرف های تکراری کمی درباره خود بازی و گرافیک و گیم پلی و نحوه انجام دادن مراحل بازی بحث کنیم؟؟؟
دیشب بعد از موارد فوق که رخ داد :31: چی میچسبید ؟ مطمئنا هیچ چیز جز این بازی اون لحظه فاز نمیداد
تا ساعت 3 صبح بازی کردم به کوب یک ضرب انقدر گیم پلی بازی عالی هستش ادم فکر میکنه نیم ساعت هستش بازی کرده
مخصوصا که همه شخصیت ها یه حسی به ادم میدن انگار داریم فدایی همدیگه میشیم
فعلا تا اینجا فوق العاده باید گفت به این بازی