دستتون درد نکنه:20:
دوستان لطف کنید آوردن مدلهامون رو بجای خودمون و دشمن آموزش بدین:26:
Printable View
دستتون درد نکنه:20:
دوستان لطف کنید آوردن مدلهامون رو بجای خودمون و دشمن آموزش بدین:26:
خواهش می کنمنقل قول:
این کار که شما می خوای واسه اول کار پیچیدس، حداقل باید یه مقدار Unreal Script بلد باشی، بدون کد نویسی نمی شه. البته یه قسمتاییش راه آسپیرینی هم داره ولی اصلا توصیه نمیشه.
شما هم الان بیخیال این مورد شو، رو اصولش برو جلو، بعدش یه چند هفته هم Unreal Script کار کن، اونوقت دیگه مثل آب خوردن می تونی این کارارو بکنی.:8: تا بعد.
سلامنقل قول:
خوبه که همه پستا رو خوندی، ولی همون طور که گفتم منبع جامعی تا 2 ماه دیگه نمیاد.
حالا مگه اینا رو خوندی و به نتیجه نرسیدی؟ اصلن شما این دو تا منبع رو کار کردی؟
اونا رو بخون مشکلی بود بپرس.:8: تا بعد.
نقل قول:
مرسي كه جواب دادي اما فكر نكنم منظورمو درست متوجه شده باشي ! كار اين : ميخوام يه ميداون تير مجازي طراحي كنيم كه در زمان اجرا بشه انواع سيبل رو به تعداد دلخواه داخلش بسازيم بعد اونا رو به مكان بازم دلخواه در زمان اجرا منتقل كنيم بعد بهشون شليك بشه و .... به نطرت بازم با اون روشا ميشه ؟!
شما رو باید کاربر فعال کنن
شما لطف داری، ولی نه، ممنون. من همینجوری راحت ترم.نقل قول:
تازه اگه یوقت سرم خیلی شلوغ شد دیگه فعال نیستم.:31: اونوقت هی گیر می دن پس این فعالیتت کو؟
الان نوکر و رئیس خودمم، به کسی هم نباید جواب بدم.
با این همه ممنون.:8: فعلا.
بهت که پول نمی دن که بگن فعالیت کو ولی UDK اگه مثل QUEST 3D نباشه واقعا عالیه چرا اصلا از کانال کشی خوشم نیومد
مسئله اونش نیس، کلا همین جوری راحتم.نقل قول:
در مورد اون هم، خوشحالم، کسی تاحالا ندیدم از این سیستم UDK بدش بیاد، ایشالا شما هم حسابی ازش خوشت میاد.:20:
سلامنقل قول:
نه نخوندم میخواستم با یه منبع که کامل کار کنم . راحت تر .
سلامنقل قول:
اون 14 تا مقاله ای که در حال حاضر توی UDN هست، بیش از 95 درصد مسائل رو شامل میشه، دیگه نمی دونم منظورت از یه منبع کامل چیه. کاملتر میشه دوماه دیگه که اون کتاب بیاد، که اونم همین الان دقیقا نصفش توی این 14 تا هست، پس می تونی از همونا شروع کنی.:8: فعلا بای.