:thumbsup::thumbsup:نقل قول:
امیر جان واقعا باید بهت آفرین گفت با این مطلبی که گذاشتی:33::33:
من در مورد این قضیه فکر میکنم همه جا و از همه کس سوال کردم بغیر از شما که آخرش جواب رو از شما گرفتم.
شاید باور نکنی ولی حتی از نمایندگی ها هم این مساله رو سوال کردم کاملا مطمئنم که اطلاعی نداشتند و یارو که مونده بود چی بگه میگفت که نه بابا این امکانات در ایران کارایی نداره:18:
حالا هرچی بهش میگفتم که شما کلی رو این امکانش تبلیغ میکنید اونوقت میگید کارایی نداره گوشش بدهکار نبود. اینو از چندین نمایندگی سوال کردم و تقریبا همه یک پاسخ رو میدادند.
جا داره که اینو به افتخارت بزنیم بالا:7:
امیرجان شما 650 داری یا 690؟ آیا مشکل 650 با زیرنویس و تلتکست فارسی با آپدیت حل میشه؟
میشه لطف کنی و بگی به نظر خودت بین b650 و ال ای دی 7000 و ال سی دی ال جی sl800 کدوم یکی بهتره؟
من دقیقا دنبال یک همچین امکانی در ال سی دی ها بودم (ارتباط با کامپیوتر بصورت بی سیم) در ال جی بلوتوث موجوده که شنیدم فقط برای mp3 و عکس میشه ازش استفاده کرد.
آیا شما این حرف رو تایید میکنی؟ یعنی نمیشه فیلم رو باهاش تماشا کرد؟
یک سوال از روی کنجکاوی چون فرصت نکردم فضولی کنم!!! وقتی روی صفحه ال سی دی دست میکشم رد انگشتم میافته و تا یکی دو ثانیه مشخصه و یک جورایی حالت نرم داره
حالا سوالم اینه که در مورد ال ای دی هم همینطوره؟ یا مثل G10 پاناسونیک سفت و حالت شیشه ای داره؟
شرمنده که سوالاتم زیاد شد ولی تا بحال تنها کسی رو متوجه شدم اشراف کاملی به این قضایا داره شمایید. بنابراین ممنون میشم جواب وسالاتم رو بدید.:11: