سلام.من می خوام یه گوشی windows mobile بگیرم.ولی بین htc touch 2و b7300 omnia lite موندم.کسی میتونه یه نظر کارشناسی بده.کسایی که استفاده کردن نظرشون در مورد این گوشی چیه.:20:
Printable View
سلام.من می خوام یه گوشی windows mobile بگیرم.ولی بین htc touch 2و b7300 omnia lite موندم.کسی میتونه یه نظر کارشناسی بده.کسایی که استفاده کردن نظرشون در مورد این گوشی چیه.:20:
نه دوست عزیز از ما هم همینطوریه.نقل قول:
بهتر بود قبل از هارد ریست همینجا میپرسیدین تا بچه ها راهنماییتون کنن
یه نفر جواب ما رو بده خواهشا.روی گوشی مموری باید باشه یا نه؟
من مخوام یه گوشی windows mibile بگیرم و بین htc touch 2 و b7300 omnia lite موندم.کسی می تونه یه نظر کارشناسی بده.دوستانی که این گوشی رو دارند نظرشون در مورد این گوشی چیه؟:20:
نه دوست عزیزنقل قول:
یه نفر جواب ما رو بده خواهشا.روی گوشی مموری باید باشه یا نه؟
مموری رو گوشی نیست .
بدون شک امنیا لایت بهترهنقل قول:
2 تا باگ بزرگ از Mobidiv و کیبورد های spb و finger
اگه مسیج فارسی که برات میاد بیشتر از یکی دو خط باشه کادر تصویر شماره 1 نمیتونه همش و نمایش بده مجبوری باز روش کلیک کنی که توی پنجره جدید هم اینطوری نشون میده(تصویر شماره 2)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باگ بعدی
وقتی میخوای یه مسیج (چه انگلیسی باشه چه فارسی) و جواب بدی و روی قسمت Tap here to reply (تصویر شماره 3)فشار میدی و شروع به تایپ میکنی کلید space یا همون فاصله توی هیچ کدوم از کیبورد ها کار نمیکنه الا samsung keyboard
شما هم این مشکلات و دارین؟
1. چرا omnia lite بهتره.نگید چون صفحش بزرگتره و g-sensor داره و....
2. تو omnia 1 یه مشکل بود که تمتم برنامه ها رو تو حاففظه گوشی می ریخت و حافظه گوشی زود پر می شد و سرعت به شدت افت می کرد ولی ظاهرا تو htc ها این مشکل وجود ندارد.می خواستم بدونم تو omnia lite هم این مشکل هست یا برطرف شده.:20:
برای من مشکلی نداشت و تصویری هم که مشاهده می کنید برنامه نصب شده بروی گوشی خودم است شما یا قبلا SPb Shell 3.5.3 را نصب نکرده اید یا اینکه قبلا تم دیگری را نصب کرده بودید.نقل قول:
با تشکر
دوستان لطفا مطالب قبلی را مطالعه کنید و سوال تکراری نپرسید.نقل قول:
دوست عزیز مشکل در هم ریختگی SMS بصورت کامل در پست 416 همین مطلب توضیح داده شده است شما کافی ست در همان صفحه به هم ریخته انگشت خود را بروی صفحه نگه دارید تا منوئی ظاهر شود و از منو گزینه Select All را انتخاب کنید SMS درست می شود.
در مورد مشکل کار نکردن Space هم این مشکل زمانی اتفاق می افتد که درهمان حالت نمایش حبابی گزینه tap to reply را انتخاب کنید اما اگر وارد SMS بشوید یعنی همان صفحه سفید که الان با فارسی در هم ریخته اش مشکل دارید و گزینه reply از سمت چپ را انتخاب کنید هیچ موردی وجود ندارد و Space کاملا جواب می دهد. تا آنجا که من می دانم هم این مشکل تنها در Finger Keyboard وجود دارد و در کیبورد خود سامسونگ همانطور که خودتان گفتید در هر حالت Space کار می کند
نکته آخر هم اینکه وقتی یک برنامه اصولا برای یک گوشی خاص طراحی نشده و این امکان برای تمامی گوشی های بطور مشترک ارائه می شود مشکل آن در یک گوشی خاص اصولا یک "باگ" محسوب نمی شود امری که در مورد کیبوردی که لزوما برای این گوشی هم ارائه نشده یعنی (Finger Keyboard) هم کاملا صادق است
نقل قول:
درود
دوست عزیز همونطور که گفته بودید
مشکل از SPb Shell 3.5.3 بود.
سپاس