نکاتي درباره ديدار واليبال ايران و ايتاليا
بازيکن شماره 9 تيم ملي واليبال، محوريترين بازيکن اين تيم به شمار ميرود.
خبرگزاری فارس: تيم ملي ايران در اولين ديدار خود مقابل ايتاليا جمعه، 7 تير ماه ساعت 20 به وقت مودنا (22:30 به وقت تهران) در سالن پالاکاسا به مصاف اين تيم خواهد رفت و سپس دومين مسابقه اين دو تيم روز يکشنبه، 9 تير ماه ساعت 19 به وقت ساساري (21:30 به وقت تهران) در سالن پالاسراديميگني برگزار ميشود.
ميانگين سني لاجورديپوشان 25 سال بوده؛ ميانگين قدي اين تيم هم 197 سانتيمتر است.
* محوريترين بازيکن ايتالياييها ايوان زايتسف، بازيکن شماره 9 اين تيم است که هماکنون با کسب 130 امتياز بهترين بازيکن ليگ جهاني محسوب ميشود. همچنين اين بازيکن عنوان دومي بهترين اسپکر و دومين سرويس زن را در اختيار خود دارد.
* زايتسف هم توانايي بازي در پست پشتخط را دارد و هم ميتواند در پست دريافت بازي کند. سرمربي ايتالياييها تصميم دارد در ليگ جهاني از اين بازيکن در پست پشتخط استفاده کند، چراکه در حملات بسيار خود ظاهر ميشود. زايتسف در مسابقات المپيک در پست دريافت کننده بازي کرده بود.
* نقطه قوت چکمهپوشان سرويسها و حملات آنها است. اين تيم در دريافتهاي موجي هم کمي دچار مشکل است و ميتوان اين موضوع را يکي از نقاط ضعف آنها قلمداد کرد.
* بيرارلي، بازيکن شماره 15 ايتاليا به عنوان يک سرعتيزن تمام عيار بعد از محمد موسوي به عنوان دومين دفاع روي تور اين رقابتها شناخته شده است. نبرد تن به تن و رويارويي او با موسوي در اين دو مسابقه در نوع خود ديدني است.
* ترکيب احتمالي لاجورديپوشان به اين شرح خواهد بود:
تراويکا، زايتسف، ساواني، پارودي، بيرارلي، روسيني، گيووي، برتا.
زريني: يك بازي آبرومندانه را مقابل ایتالیا به نمايش می گذاریم
بازیکنان ایتالیا در این دوره خیلی آماده هستند و من فکر نمیکنم شانسی مقابل این تیم داشته باشیم اما مي توانيم يك بازي خوب و آبرومندانه را مقابل آنها به نمايش بگذاريم. خیلی خوشحال میشوم که حتی بتوانیم یک ست از ایتالیاییها بگیریم.
به نقل از افکار نیوز :
پس از موفقیت بزرگ فوتبال در راهیابی به جام جهانی برزیل، همه مي گفتند حالا نوبت والیبال است که با فروغ خود در لیگ جهانی، دل مردم را شاد کند. ناگفته نماند كه واليباليها هم تحت تاثير جو قرار گرفتند و روحيه شاد مردم به آنها هم انتقال يافت و اگرچه در بازي نخست مقابل صربستان شكست خوردند اما ملي پوشان كشورمان بيش از هر كسي به توانايي هاي خود آگاه بودند و براي همين هم دست از رقابت نكشيدند و در بازي دوم ديديم كه واليبالي ها كاري كردند كارستان، گذشتن از قهرمان اروپا آنهم در ليگ جهاني بدون شك كاري است بس دشوار كه ملي پوشان كشورمان از پس آن به خوبي برآمدند.
به گزارش افکارنیوز - در بازي دوم مقابل قهرمان اروپا حمزه زرینی قدرتیزن باتجربه ایران یکی از ستونهای اصلی پیروزی که در ست نخست به شمار میرفت در ست دوم هم با آبشارهای مهار نشدنی خود سد دفاعی حریف را میشکست. حمزه نسبت به بازی قبل کاملا متحول شده بود. به تنهایی در زمین همه کار میکرد. سرویسهای خوب میزد و دریافتهای مطلوبی ارائه میداد و آبشارهای مهار نشدنی به دست دفاع صربستان میکوبید و همين هم شد كه در پايان بازي به عنوان امتيازآورترين بازيكن ميدان انتخاب شد. اما تصميم و تغييرات شبانگاهي ولاسكو مانع سفر زريني به ايتاليا شد و به جاي او و پوريا فياضي، رحمان داوودی و آرش کمالوند تيم ملي را همراهي كردند از همين رو با اين ملي پوش باتعصب كشورمان درباره رقابت هاي ليگ جهاني صحبت كرديم.
بالاخره اولين پيروزي جهاني را هم كسب كرديد، چطور بود؟
خيلي شيرين بود و نشان داديم كه در بازي اول هم مقابل صربستان اتفاقي تا به آن اندازه خوب بازي نكرده بوديم و با اين برد توانايي هاي خود را اثبات كرديم. بازي سخت و پاياپايي بود و زماني كه قائمي مصدوم شد و بيرون رفت كار ما خيلي هم سخت تر شد اما با خودباوري كه بدست آورده بوديم نشان داديم كه ديگر هراسي از رويارويي با ابرقدرت هاي دنيا نداريم. ما با پيروزي بر صربستان اين نويد را داديم كه ديگر در مقابل تيم هاي بزرگ دنيا فقط براي خوب بازي كردن به ميدان نمي رويم بلكه يواش يواش بايد منتظر بردهاي ديدني ما در سطح جهان هم بود.
نسبت به بازي اول چه تغييري كرده بوديد كه باعث پيروزي تان شد؟
در بازي نخست مقابل صربستان در بعضي نقاط ضعف داشتيم به فرض مثال در توپ گيري و بخصوص منطقه ۴ كه خودم بودم ضعيف عمل كرديم. بعد از آن بازي من خودم به شخصه خيلي ناراحت بودم و كلي هم فكر كردم كه چرا نتوانستم بازي خودم را انجام دهم، خيلي عصبي و ناراحت بودم و به همين خاطر هم ولاسكو بازي با ايتاليا را به من استراحت داد.
اما در بازي دوم جبران كردي و با ۱۸ امتياز عملكرد خوبي داشتي؟
بله، خداراشكر واقعا آن بالايي(خدا) خيلي بهم كمك كرد، بچه ها مي گفتند در بازي اول شانس با صرب ها يار بود كه ما را شكست دادند اما من مي گويم در بازي دوم خدا يار ما بود و كمك كرد تا پيروز شويم. من آماده بودم كه جبران كنم و از خدا هم فقط مي خواستم كه كمكم كند تا بازي خودم را به نحو احسن انجام دهم و تيم هم پيروز شود كه به آن هم رسيديم. پيروز شدن تيم از هر چيز ديگر براي ما مهم تر بود و من هم بخاطر باخت اول كه فكر مي كردم من يكي از عواملش بودم خيلي ناراحت بودم اما در بازي دوم اکثر پاسهایی که به من ختم شد تبدیل به امتیاز شد و تیم هم نتیجه دلخواهش را گرفت كه خيلي خوب بود.
خب پس الان كه ديگر ناراحت نيستي؟
نه خدا را شكر اين پيروزي روحيه ما را دو چندان كرد و من هم يك روز استراحت كردم و از ديروز هم تمريناتم را شروع كردم و با تيم ب خودم را براي رقابت هاي آتي آماده نگه خواهم داشت.
در بازی دوم هیجانی و احساسی بازی كردي؟
من همیشه همینطور بازی میکنم. کمی عصبی هم بودم، چون بر خلاف آمادگی بالایی که داشتم، نتوانستم عملکرد خوبی داشته باشم. کار بزرگی انجام دادم که توانستم به دوران خوبم بازگردم؛ از نظر احساسی من همیشه اینگونه هستم. در ضمن در این مسابقات بسیار خودم را هم کنترل میکنم. خیلی از کارشناسان میگویند که حمزه موتور تیم است؛ یعنی اگر من خوب باشم تیم راه میافتد و خوب میشود. خوشحالم که این صحبتها مطرح میشود و همیشه تلاش میکنم که با عملکرد خوبم به تیم ملی کمک کنم.
چرا ولاسكو شما را به ايتاليا نبرد؟
همانطور كه گفتم قبل از بازی با صربستان میدانستم که به ایتالیا نمیروم، چون ولاسکو میخواست به من استراحت بدهد. از طرفی مصدومیت کوچکی هم دارم که باید برطرف شود. بنابراین این تصمیم کادر فنی دلیل خاصی ندارد و خودتان خواهيد ديد كه در بازي بعدي در ارنج تيم خواهم بود.
خودت دوست نداشتي كنار تيم باشي؟
چرا مسلما خيلي دوست داشتم كنار تيم باشم اما به هر حال تصميم سرمربي اين بود و بايد به آن احترام گذاشت، اميدوارم كه بچه ها مثل بازي هاي قبلي خوب كار كنند و نتيجه خوبي هم بگيرند.
تغيير زياد در تركيب تيم را چطور مي بيني؟
همانطور كه مي دانيد بازي در ليگ جهاني خيلي سخت است و از آن هم سخت تر نتيجه گرفتن است و در اين ميان ولاسكو مي خواهد بازيكنان را در ميدان سخت آزمايش كند تا به يك ارنج خوب برسد. مطمئن باشيد با پايان ليگ جهاني اين تعويض ها و تغييرات هم پايان خواهد يافت و او به تركيب اصلياش خواهد رسيد.
آرش كمالوند جايگزين شما شده. او را چطور ارزيابي مي كني؟
آرش فیزیک بدنی بسیار خوبی دارد و اگر مصدومیت اذیتش نکند میتواند یکی از خوبهای تیم ملی باشد. من نمیتوانم در مورد انتخاب وی صحبت کنم، چراکه صلاحدید مربی است. شرایط تمرین با مسابقه متفاوت است و امیدوارم آرش مانند تمرینات در مسابقه هم عملکرد خوبی داشته باشد.
بازي با ايتاليا را چطور مي بيني؟
خيلي بازي دشواري خواهد بود، به نظرم اگر بتوانیم در دو بازی حداقل یک امتیاز هم از حریف بگیریم کار بزرگی کردهایم. تيم صدرنشين و قدري است. اگر توجه داشته باشید ایتالیا توانسته روسیه (قهرمان المپیک لندن) را ۳ - صفر در خانه خود شکست دهد و با نتیجه ۳ - ۲ به این تیم باخته. بازیکنان ایتالیا در این دوره خیلی آماده هستند و من فکر نمیکنم شانسی مقابل این تیم داشته باشیم اما مي توانيم يك بازي خوب و آبرومندانه را مقابل آنها به نمايش بگذاريم. خیلی خوشحال میشوم که حتی بتوانیم یک ست از ایتالیاییها بگیریم.
فكر مي كني فرهاد قائمي به بازي با ايتاليا برسد؟
نمي دانم، من خيلي نگران وضعيت جسماني فرهاد هستم. بعد از مصدومیتی که برای قائمی پیش آمد او را به بیمارستان بردند. او بعد از مداوا در بیمارستان هم لنگان لنگان به هتل آمد. من فکر نمیکنم به بازی با ایتالیا برسد البته شاید هم این اتفاق بیفتد چون دکتر تیم ملی در ایتالیا همراه این تیم است و هرروز هم فیزیوتراپی انجام میدهد. به هر حال اميدوارم كه زودتر خوب شود و بتواند به تیم کمک کند.
احتمال دارد در بازي با كوبا براي ايران بازي كني؟
قرار اين است كه براي بازي با كوبا بروم. بچه ها از ايتاليا خواهند آمد و اگر بليت من هم ok شود از ايران خواهم رفت. به هر حال باید دید شرایط حضور من در کوبا فراهم میشود یا نه. اما مطمئنا در بازي با آلمان به ميدان خواهم رفت.
به نظرت اگر ولاسكو نبود هم مي توانستيد در ليگ جهاني تا به اين اندازه خوب ظاهر شويد؟
ببينيد در اينكه ولاسكو مربي بزرگ و حرفه اي است اصلا شكي نيست و ۱۰۰ درصد هم در تيم تاثير داشته است. ما قبلا فكر مي كرديم كه بين ما و تيم هاي بزرگ فرق زيادي وجود دارد اما الان متوجه شديم كه فرق ها خيلي كوچك اما اساسي است. نوع تمرين و نگرش ما تغيير كرده است اما فقط و فقط ولاسكو عامل خوب ظاهر شدن ما نبوده است بلكه بازيكنان هم نشان دادند كه از پتانسيل بالايي برخوردارند و مي توانند كارهاي بزرگ هم انجام دهند.
داورزني گفت ۸ سال ديگر به جمع ۴ تيم برتر دنيا مي رسيم، پيمان اكبري هم گفت زودتر از ۸ سال ديگر. حالا نظر تو در اين باره چيست؟
به نظر من صحبت درباره ۴ تيم برتر دنيا الان كمي زود است اما من به شما اين قول را ميدهم تا ۲-۳ سال آينده ايران اگر همين روند را ادامه دهد بدون شك به ۸ تيم برتر دنيا خواهد رسيد.
بعد از پايان دوران بازيگري ات چه خواهي كرد؟
روزي كه از واليبال كنار بروم ديگر سراغ ورزش نمي روم بخاطر اينكه در اين مدت خيلي سختي كشيدم و به آرامش نياز دارم تا آنجائيكه بتوانم از ورزش دور خواهم شد.
يعني اينقدر اذيت شدي؟
نه اتفاقا اصلا اذيت نشدم فقط خسته ام. ليگ برتر ۲۵ اسفند تمام شد، از اوايل فروردين اردوي تيم ملي تشكيل شد، مسابقات جام باشگاه ها و حالا هم رقابت هاي جهاني و ... اصلا وقت استراحت كردن نداريم. باورتان نمي شود من الان در كمدم لباس هايي دارم كه حتي مارك شان را هم نكنده ام. مي دانيد چرا؟ بخاطر اينكه وقت نمي كنم يك لباس شخصي بپوشم و به جايي بروم! فقط لباس ورزشي تنم است و تمرين مي كنم. بعضي وقتها به مردم نگاه ميكنم ميگويم كي مثلا فلان شلوار مد شده؟ چرا تيپ ها عوض شده؟ مثل اصحاب كهف شده ايم و از زندگي بدور مانده ايم و همه چيزمان در واليبال خلاصه شده است. براي همين هم روزي كه بازنشسته شوم توپ واليبال را از دور ببينم فرار ميكنم!
يعني به مربيگري هم فكر نمي كني؟
تا آنجائيكه در توانم باشد مقاومت خواهم كرد و دور خواهم بود اما بعضي مواقع هم اتفاقاتي در زندگي آدم مي افتد كه نمي شود پيش بيني كرد