فکر کنم 5 اذر ماه میادنقل قول:
Printable View
فکر کنم 5 اذر ماه میادنقل قول:
نقل قول:اينجور كه دوستمون گفتن پوليه !نقل قول:
دوستان..من منابع آزمون کارشناسی...ترمی رو گرفتم...فقط نمیدونم...رشته های ریاضی و شیمی و فیزیک...3 سال دبیرستانه..مثل کاردانی......یا برای کارشناسی ...شامل پیش دانشگاهی هم میشه؟؟؟؟؟
سلام
من ثبت اينتر نتي دانشگاه علمي كاربردي رو انجام دادم منتظره اعلام نتايجم تو سايت سينجش هنوز اعلام نكرده بايد چجوري از زمان اعلام نتايج با خبر شم؟؟؟؟؟؟ لطفا من را راهنمايي كنيد
سلام
براي ثبت نام در دانشگاه هاي علمي كاربردي بايد چي كار كنم ممنون ميشم اگه كسي در اين رابطه كمكم كنه
نتايج پودماني كي اعلام ميشه لطفا راهنمايي كنيد.
متشكرم
سلام من عضو جدید سایت هستم. من دانشجوی((( I T فناوری اطلاعات))) ترم 4 علمی کاربردی ام.(کاردانی) .میخوام از حالا واسه کارشناسی بخونم که دولتی اگه نشد آزاد رو سال اول قبول شم .ولی نمیدونم باید چه طوری واسه کنکور کارشناسی خودمو خوب خوب آماده کنم و چه درسایی رو بخونم که مربوط به کارشناسی I T باشه. تو رو خدا کمکم کنید دوستان.
یعنی چی آخه این سوالنقل قول:
اول بگو وضعیتت چه جوریه دیپلم داری فوق دیپلم داری در کدوم مقطع می خوای شرکت کنی تا بعد
با سلام . نتایج علمی و کاربردی کاردانی اعلام شده ولی وقتی به لیست پذیرفته شدگان می رم و اسمم رو میارم نمی زنه پذیرفته شدم یا نه فقط مشخصات و شماره پرونده و کد رشته متمرکز و غیر متمرکز رو زده رو زده نمی دونم باید چی کار کنم کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون خودم فهمیدم واسم مسیج فرستادن و گفتن قبول شدم:27:نقل قول: