منم ديروز اين بازی رو گرفتم، بسيار بازيه خوبيه ، داستان خوبی هم داره ، فقط حيف که اول شخصه! بازی سوم شخص يه حس ديگه اي داره ،،،، اين آخرين بازی اول شخصی بود که خريدم،،،
Printable View
منم ديروز اين بازی رو گرفتم، بسيار بازيه خوبيه ، داستان خوبی هم داره ، فقط حيف که اول شخصه! بازی سوم شخص يه حس ديگه اي داره ،،،، اين آخرين بازی اول شخصی بود که خريدم،،،
دوستان من مرحله اول سرخپوست ها رو تموم کردم
نصف بازی رو رفتم یا نه؟
فکر کنم بیشتر از نصفش رو رفته باشی...اینجا مدالیون رو بدست میاری و میری واسه اخراش...البته فکر کنم:10:نقل قول:
ولی بیشتر از نصف رفتی:11:
sسیو مرحله اول رو کسی داره
تمام شد.. داستان بازی فوق العاده بود ..... خیلی خوشم اومد .....
بازیه خوبی بود اما اون گیرایی و جذابیت رو برای من نداشت اما ارزش تموم کردن داشت !
100 درصد ارزش تموم کردن رو داشت اما باز توی بازی هایی تو این سبک خیلی خوب بود ...
چرا نوید جون ؟ :31:نقل قول:
storyline و شخصیت پردازی کاراکتر ها که عالی انجام شده بود
دقیقا ... از خیلی از بازی های جدیدی که اومده داستانش بهتر بود و کلا داستان روون و ساده ای داشت ...:8:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:شاید اگه سوم شخص بود بیشتر درگیر شخصیت ها میشدیم .. خود من اول بازی که مربوط به جنگ شمال و جنوب بود حس کردم دارم call of duty بازی میکنم ! ولی بعد هر چقدر پیش رفت بیشتر از بازی خوشم اومد و سبک وسترن خودش رو نشان داد...نقل قول:
بعد از kane & lynch از داستان هیچ بازیه دیگه ای خوشم نیومده بود تا این یکی....
راستی جایی که بازی رو نصب کردید موزیک های بازی هستش ، خیلی موزیک های جالبی هم داره ....