اقا چرا هیشکی اینجا جواب نمیده؟
Printable View
اقا چرا هیشکی اینجا جواب نمیده؟
بچه ها من يك ماهه 5996 فيليپس گرفتم هم كيفيت عاليه و هم فرمتها به ويژه wmv رو هم ژخش ميكنه فقط مي خواستم بدونم براي آژگريت بايد فايل رو توي دي وي كپي كرد يا سي دي چون تو سي دي برام عمل نكرد. ممنون
يه نكته بعضي فيلمها رو با كابل معمولي صدا رو توي فيليپس 5996 ندارم چرا البته تو اچ دي دارم
رضا جان سلام فایلهای wmv فیلمهای ایرانی رو هم میخونه یا نهرضا جان سلام فایلهای wmv فیلمهای ایرانی رو هم میخونه یا نهنقل قول:
من يك فرمت فيلم شجريان كه wmv بود را كه به دستگاهم دادم خواند
البته فيلمهاي ايراني كه دانلود كردم با هيمن فرمت را پخش نكرد كه براي جالبه چطو يه فرذمت رو ساپورت ميكند ولي اين فرمت را نه / به همين جهت دنبال آپگريت اين دستگاهم شايد مشكل حل بشه
نقل قول:
با سلام دوست نازنینم بله واقعا عجیبه چطوری مال منم پایونیرم اینطوریه حتما دنبال جریان باش
باید دید این سایتهای ایرانی wmv رو چه کار میکنند که اینها پخش نمیکنه تا به حال از هرکسی پرسیدم جواب درستی نداده گرچه هیچکدوم از wmv ها کیفیت avi ندارند با سپاس
Kisiya جان شما که 610 داری زیرنوس رو باید به فیلم چسبوند یا با هم نام کردم میخونه
Srt یونیکد رو ساپورت میکنه؟
با سلام دوست نازنین من هم میتونی بچسبونی وهم در پایونیر میتونی همنام کنی سوال بود در خدمتیم تلویزیون چه مارکی داری و ال سی دی یا پلاسمانقل قول: