(سلام) از چه راههايي مي تونيم درآمد باشگاه رو بالا ببريم واگه ميشه آدرس دقيق آپديت 4 رو بنويسيد؟:20:(مهم=من تازه عضو شدم ونمي دونم چطوري پيام تشكر بفرستم.اگه ميشه توضيح...)
Printable View
(سلام) از چه راههايي مي تونيم درآمد باشگاه رو بالا ببريم واگه ميشه آدرس دقيق آپديت 4 رو بنويسيد؟:20:(مهم=من تازه عضو شدم ونمي دونم چطوري پيام تشكر بفرستم.اگه ميشه توضيح...)
دوست عزيز پچ هاي 2 و 3 و 4 رو توي پست اول گذاشتم از اونجا دانلود كنيد. پچ 2 پچ 1 رو شامل ميشه واسه همين لينك پچ 1 رو پاك كردم درصورتي كه پچ هاي 2 و 3 رو دانلود كرديد مي تونيد پچ 4 رو كه ديتابيس بازي رو به روز مي كنه رو نصب كنيد. لينك همگي رو در پست اول گذاشتم.نقل قول:
اينم ليك آپديت پچ 4
کد:http://www.4shared.com/file/94793412/4846b8db/FM09DBUpdate4.html
آقا من پچ 3 رو نصب کردم و روش دوباره 2 رو نصب کردم
بازی رو از اول اوردم و یه گزینه جدید اضافه شده که میتونی مالک کل باشگاه شی ...
فقط میخاستم بگم که چون که کراسر عزیز در صفحه اول گفته میونی سرمربی استخدام کنی چه جوری؟و لطفا یک سرمربی خوبی برای لیگ اسپانیا تیم دیپورتیوو لاکرونیا که تا حالا اول هست بگید!!!??نقل قول:
با دانلود پچ در کجا میشه کل باشگاهرا بخری؟
من كه يه زد حالي از اين بازي خوردم كه ديگه به سراغش نمي رم تمامي فايل هاي save من بعد از 2 دوره قهرماني با تيم يونتوس با رتبه مربيگري 6 و 1 زن و 1 بچه همگي خراب شد بازي رو كه لود مي كنم لودينگ تموم نشده از بازي خارج ميشه خواستم از اول با رئال بازي كنم اونهم ميرم تو قسمت ساختمان هاي باشگاه تا مي خوام يه ساختمان بخرم از بازي خارج ميشه حالم زد به هم
سلام آرمان جان منم این مشکلو دارم:41: وقتی میخوام extend facility کنم از بازی میندازه بیرون. اینجا هم مطرح کردم کسی جواب نداد......
یه سوال دیگه من تو هر فصل لول مربیگریم مثلا میرسه به 6 بعد فصل بعد که میرسه دوباره میاد به لول 4 میخواستم ببینم همه اینطورین یا من یه کاری نمی کنم.....در ضمن کسی از این scout ها کسی خیری دیده ...من که نمیتونم مدیرییتش کنم....خیلی شلوغ میشه و دسته بندی درستی نداره...اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.....
راستش من خودم مربیم نمیدونم چطوریه .نقل قول:
بعد از اینکه پچ رو ریختی به new game میری و گزینه ی own club رو انتخاب میکنی .
من دقیقا همین مشکلو داشتم .نقل قول:
اگه بازی رو از اول نریزی کلا دیگه نمیتونی سیو کنی .
خوب بعدش میتونی چی کار کنی؟نقل قول:
بعد از اینکه پچ رو ریختی به new game میری و گزینه ی own club رو انتخاب میکنی .
راستی من بالاخره با تیم لاکرونیا با این پچ تونستم قهرمان اسپانیا بشم.پیش به سوی جامباشگاه ها!!راستی چه مهاجم گل زنی خوبه؟
سلام به همگینقل قول:
سرمربی که نمیشه انتخاب کرد کمک مربی فقط میشه....
شما پچ 2 را نصب کن سپس کرک رازور را در محل بازی کپی کن...
شما با افزایش قیمت بلیط می تونی در آمد زایی کنی.نقل قول:
بدون پچ هم این گزینه وجود داره.نقل قول:
دوستمون محل دقثق را برات نوشتهنقل قول:
راستی باید پول خریدش را هم داشته باشی.
برای من هم این اتفاق افتاده...نقل قول:
برای من هم وقتی پرسنال لایف را می زنم میره بیرون...نقل قول:
اسکات هم به نظر من به درد هیچی نمی خوره...
موفق باشی....انشااللهنقل قول:
مهاجم خوب به نظر من هانری و اتوئو و رونی و رونالدو و زلاتان و اگوئرو و ... خوب هستند...
راستی اگر می خوای به باشگاهت با رمز پول اضافه کنی بگو تا بهت یاد بدم...
راستی rz21 می خوای بیای مسابقات را انجام بدیم....
خودم با رمز همه ی منیجر ها را میرفتم.:دینقل قول:
موفق باشی....انشاالله
مهاجم خوب به نظر من هانری و اتوئو و رونی و رونالدو و زلاتان و اگوئرو و ... خوب هستند...
راستی اگر می خوای به باشگاهت با رمز پول اضافه کنی بگو تا بهت یاد بدم...
راستی rz21 می خوای بیای مسابقات را انجام بدیم....
کدام مسابقات؟مگه چی شده/