سلامنقل قول:
اون یارو روته مولر اگه حالیش بود نمیومد زیر دست علی دایی کار کنه:41::41::41:
سلامنقل قول:
اون یارو روته مولر اگه حالیش بود نمیومد زیر دست علی دایی کار کنه:41::41::41:
ولی راستشو بخواید این تیم لیاقت جام جهانی رو نداره واقعا... میخوایم بریم اونجا چیکار کنیم ؟ مثل 2006 آلمان ؟ که سهمیه های بلیط ایران رو به جای اینکه در اختیار مردم ایران قرار بدن تو بازار سیاه میفروختن ؟ بریم که موقع سرود ملی کشور ( که البته من به عنوان سرود ملی اصلا قبولش ندارم ولی به هر حال ) بازیکن تر تر بزنه زیر خنده ؟؟؟
این پستت خدا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یارو رفت عیادت همسر امام ،بیچاره چند ساعت بعد فوت کرد !
دیگه استادیوم که جای خود دارد !!!!
به همه دوستان پیشنهاد میکنم از این به بعد به جای تماشای مسابقه ی تیم ایران بشینن با خودشون اسم فامیل بازی کنن که از وقتشون استفاده ی مفیدتری کرده باشن.
دقت کردین عرب ها چیکار کردن بعد از جلو افتادن؟ تا میدیدن داور روش اون وره خودشونو مینداختن زمین. به ازای هر بازیکنشون 1 دقیقه وقت تلف شه میتونن 11 دقیقه از وقت تلف شده رو تلف کنن. 5 دقیقه که هیچی.
اینجانب از خداوند متعال نابودی تک تک بازیکنان و مربیان تیم ملی و خصوصا مهمان های افتخاری نحس استادیوم آزادی را خواستارم.
یه چیز جالب یادتون ما عکس دروازبان استرالیا بعد گل عزیزی میزاشتیم بهش میخندیدم عربا دارن تصویر رحمتی رو میزارن روش اهنگ نهادن
الان شبکه سعودی اسپورت رو می دیدم آهنگ گذاشته بود و به مردم کشورش تبریک میگفت و صحنه های تمسخر بازیکنای ایران رو نشون میداد
لعنت برتو دایی که ما رو مسخره یه مشت عرب کردی
دوست من کی با دعا رفته جام جهانی که ما دومیش باشیمنقل قول:
خدا همیشه حق رو به حق دار میده
نمیشه که ما زحمت نکشین و بگیم که چند تا ذکر با تسبیح میکیم و انشااله که میریم جام جهونی
برید امضا کنید اگه میخواهید بیش از این تحقیر نشیم
کد:http://www.petitiononline.com/daei/petition.html
دقيقانقل قول:
خسرو حیدری آماذه ترین بازیکن لیگو نمیذاره بازی کنه
مهدوي کيا به زور برگشت به تيم ملي
کلا به عرب نباختيم به دايي باختيم
خوب علی دایی یه ریسکی تو زندگیش کرد. اگه ایران صعود میکرد میشد محبوبترین چهره ورزشی کل تاریخ فوتبال ایران... اما حالا برعکس شد و میشه گفت منفورترین چهره س... به هر حال خوشم میاد اهل ریسکه دمش گرم. .. اگر فکر کردین علی آبادی ذره ای احساس خجالت میکنه اشتباه کردید. چون اگه این آدم خجالت سرش میکشد بعد از المپیک باید استعفا میداد.
این قضیه ی استفاده ی تبلیغاتی صدا و سیما:
دقت کردین بار آخر که احمدی نژاد رو نشون داد زل زده بود تو دوربین؟ کم مونده بود دست تکون بده!