ولی بازیاش خیلی جالب و سرگرم کننده هستن. من که باهاش حال کردم. :دی
Printable View
ولی بازیاش خیلی جالب و سرگرم کننده هستن. من که باهاش حال کردم. :دی
حداقل در ویندوز XP سرویس پک 3 نسخه 3.1.0.0 KMplayer بسیار سنگینه و گاها هنگ میکنه
در ویندوز 7 تست نکردم ببینم چنین مشکلاتی داره یا نه
من خودم از ورژن 3.0.0.1439 استفاده میکنیم و فعلا بیخیال این نسخه های جدید شدم
واقعیتش اینه که بعد از جدایی نویسنده اصلی برنامه KMplayer از تیم سازنده آن و انتشار یه پلیر سبک و قوی مجزا بنام PotPlayer برای خودش
KMplayer پیشرفت چندانی نکرد
دوستان در پست های قبلی یه توصیحاتی در زمینه رفع درهم ریختگی و 3D Texture Surface دادم
3D Texture Surface برای جلوه های Pixel Shader هستش که من به اشتباه برای رفع درهم ریختگی عنوان کردم بهمین خاطر پست رو ادیت کردم
در پست بعدی در زمینه Advanced Video Filters که در زمینه رفع درهم ریختگی تصویر ، تیز کردن تصویر هستش توضیح میدم
پس در همون قسمتی که پردازشگر تصویری رو انتخاب میکنید در زیرش گزینه VMR Renderless Setup ( تنظیمات VMR بدون رندر) در حالت عادی بر روی حالت پیش فرض بذارید
جهت استفاده از جلوه های Pixel Shader و تنظیمات موردنیاز در پست های بدی توصیح خواهم داد
دوستانیکه نسخه 3.1.0.0 رو دارند ، KMplayer یه پچ اصلاحی داده
گویا باگ های این نسخه همه گیر بوده که در عرض 10 روز پچ اصلاحی داده
بهمین خاطر ورژن R2 رو برای این نسخه منتشر کرده که بهتره از این نسخه استفاده کنید
(تجربه به من میگه نسخه هایی از KM که با پچ اصلاحی منتشر شدن خوب نبودند)
Advanced Video Filters
درکنار استفاده از پردازشگر تصویری ، فیـلـتـرهای پیشرفته ای هم هستند
که چنانچه در پخش یک فایل ویدیویی ایرادی دیدید که بخاطر خود فایل ویدیویی یا فیلم هستش
بوسیله این فیـلـتـرهای پیشرفته برخی ایردات تصویر برطرف میشه
بالاخص وقتی که فیلم وضوح پایینی داره و یا جلوه های ناخواسته ای در فیلم رخ میده این فیـلـتـرها بکار میان
با کلیک راست بر روی محیط برنامه و رفتن به بخش Video Advanced می تونید این فیـلـتـر های مخصوص رو مشاهده یا فعال کنید
برای تنظیمات این فیـلـتـر ها هم می تونید وارد تنظیمات پلیر شده و در زیر شاخه Video Processing
وارد تنظیمات گزینه مورد نظر خودتون شده و تغییرات دلخواه رو اعمال کنید
اینجا میخوام یک مثال از نحوه عملکرد این فیلـــتــر ها بزنیم
به این عکس در هم ریخته از یک فیلم توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از استفاده از Deinterlacing (رفع درهم ریختگی) :
با استفاده از Sharpen (تیز کردن) :
با استفاده از Add Noise (افزدون نویز) :
هرکدام از این فیـلـتـرها در برخی جاها مفید هستند مثلا Deinterlacing و Post Processing (پس پردازش) گاها خیلی به کارم اومده
برخی اوقات هم Sharpen , ...
نکته 1 - استفاده از این فیـلـتـرها سبب افزایش مصرف Cpu میشه و سرعت و کیفیت آن بستگی به قدرت Cpu شما داره
پس درحالت عادی این فیـلـتـرها رو غیرفعال بگذارید
اگر سیستم شما ضعیف هستش زیاد از فیـلـتـرها استفاده نکنید مگر اینکه فیلمی کیفیت بدی داشته باشه
نکته 2 - برای استفاده از جلوه های Pixel Shader باید یکی از پردازشگرهای زیر رو قبلا انتخاب کرده باشید
Enhanced Video Renderer
Enhanced Video Renderer (C/A)
VMR9 Renderless
و زیر آن در قسمت VMR Renderless Setup ( تنظیمات VMR بدون رندر) گزینه زیر رو انتخاب کنید
Use 3D texture surfaces
موفق باشید
نمی دونم جاش اینجاس یا نه.من یه فیلم دانلود کردم که 5 پارت هست.فرمتش هم mkv هست. می خوام ببینم چطور می شه این 5 تیکه رو مرج کنم تا یه تیکه بشه.ترجیحا بدون استفاده از نرم افزار اضافی و بدون افت کیفیت.
چطور میشه درهنگام دیدن فیلم یک صدای دوم روی فیلم لود کرد.
نقل قول:
اگه منظورتون یه فیلمه که 5 قسمت تقسیم شده و فرمت هر کدوم از فایلهای mkv هست و میشه هر کدوم رو با نرم افزار پلیر باز کرد و دید از این روش استفاده کنید. اما اگه چند پارت هست اما نوع فایلها نامعلوم هستن حتما از نرم افزار hjsplit استفاده کنید که مخصوص این کاره. اما برای چسبوندن فیلم ها به همدیگه. این روش روی فایلهای دیگه هم جواب میده. مثلا صدا . اما روی فایلهایی که بیت به بیتش اهمیت داره جواب نمیده مثل فایلهای rar , exe
1- cmd رو اجرا کنید. ( start > run > cmd )
2- آدرسی که فایلها داخلش هستند رو تایپ کن و enter کن. مثلا : D:\Videos
3- از این دستور استفاده کنید برای چسبوندن دو فایل به همدیگه. یعنی باید فایلها رو 2 به دو به هم دیگه وصل کنید.
copy /b filename1 filename2
بعد تو همون پوشه یه فایل جدید ایجاد میشه که ترکیب این دو فایل هست.
مثال: copy /b 123.mkv 124.mkv
اگه پسوند mkv داره باید حتما پسوند رو بزنی اما اگر پسوندی نداره لازم نیست.
**** تو تایپ دستورات به فاصله ها توجه کن.
چجوری این ارور هارو درست کنم ؟ تا باز میکنم برنامرو میاد
به احتمال زیاد اگه albumart رو غیرفعال کنی درست بشه یا اینکه flashplayer رو نصب کن.نقل قول: