بیا اینم کلی راهنمایی مراحل بصورت PDF! دیگه پست دادن لازم نیست
کد:http://kami666.parsaspace.com/Silent%20Hill%20-%20Homecoming.zip
Printable View
بیا اینم کلی راهنمایی مراحل بصورت PDF! دیگه پست دادن لازم نیست
کد:http://kami666.parsaspace.com/Silent%20Hill%20-%20Homecoming.zip
من برات از اول توضیح میدم:اول باید تو همون اتاقی که هستی رو بگردی یه ماسک رو پیدا میکنی بعد برو طبقه دوم در باز هست از محل نصف شده بپر و به دستشویی میرسی و ماسک و عروسک رو بردار به پایین بیا در باز هست برو بعد از اون وارد در بعدی بشو دو تا ادم هست که به یک چوب صلیب مانند بسته شدند باید ماسک ناراحت رو در پشت و ماسک خوشحال رو در جلو قرار بده از این معما بیرون بیا دمویی مبنی بر روشن شدن در میده که باید چهار چراغ در کامل روشن بشه تا در باز بشه.مرحله بعد قسمت مدال هست به طبقه بالا برو قبل از اینکه وارد شیروانی بشی یه جعبه سیاه هست بده کنار یه مدال پیدا میکنی بالا برو همه جا رو خوب بگرد و تا مدال دوم رو پیدا کنی و مدال سوم هم پیش حل معما است حالا سه مدال رو داری از چپ به راست مدال ستاره و مدال قلب و مدال V مانند رو قرار بده بیرون بیا چراغ دوم روشن میشه.قسمت سوم هم در بالا هسته قبل از تنظیم ساعت کنارش رو با چاقو پاره کن و داخل برو چاقو و نقاشی رو بگیر.راستش من این ساعت رو یک بار رو 4:30 تنظیم کردم شد ولی دوباره که بازی رو از اول شروع کردم و تا به این معما رسیدم و رو 4:30 گذاشتم عمل نکرد.اینو نمیدونم ولی رو 4:30 بذار اگه شد که هیچ.نشد بگرد پیدا کن به ما هم بگو. قسمت اخر هم زیر زمین هست راه رو طی کن تا به مکان مورد نظر برسی چاقو را از روی جسد اویزان بردار حالا سمت کوشت روی میز برو روی صفحه چاقو ها ساتور و چاقوی که اندازه قالب اون هست رو بذار و چاقوی نازک رو روی گوشت بذار بیرون بیا اینم حل شد.سومی رو خودت باید پیدا بکنی.شرمنده.موفق باشید:11::46:نقل قول:
سلام.
بچه هامن هنوز نتونستم مشکل صدا رو حل کنم و توی دموها و بعضی قسمتهای بازی صدای بازی به شکل خیلی اعصاب خردکنی خراب میشه.
کارت صدای منم Realtek HD هستش.
میشه بگین که راه حل خوبی برای حل این مشکل اومده یا نه؟
من هم اون صدای مدم رو قطع کردم و هم جدیدترین Directx و درایور گرافیک رو هم وصل کردم.
از روش زیر عمل کننقل قول:
بروی My Computer راست کلیک کن و کزینه Propertise را انتخاب کن.
در پنجره باز شده به تب Hardware برو و بعد روی Device Manager کلیک کن
پس از باز شدن Device Manager بروی Sound,Video and games controllers کلیک کن تا زیر شاخه آن باز شود.
سپس بروِ Unimodem half-daplex device راست کلیک کرده و Disable را فعال کنید. حله!
به خاطر جواب سریعت ممنونم:46:
اما توی Device Manager سیستم من اصلاً گزینه Unimodem half-daplex device وجود نداره که غیر فعالش کنم!!!!
بعدش من این راه رو می دونستم ولی هرچی گشتم این گزینه نبودش!!
دیگه واقعاًً نمیدونم چیکار کنم. توی یکی از سایتهای خارجی نوشته بود که این بازی با کارت صداهای آنبورد Realtek HD مشکل داره.
کمک...
شما طبق راهنمایی اول این پست عمل کن ببین مشکلت حل میشه:نقل قول:
اگه شد که هیچ و گرنه!!؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4002840&postcount=9547
نه دوست عزیز کارت صدای من هم onboard Realtek HD هستش و منم همین مشکل در XP داشتم ولی این کارو کردم مشکلم حل شد حالا هم از ویندوز 7 استفاده میکنم و چنین مشکلی اصلا نداره!نقل قول:
ساعت رو باید رو 2:06 تنظیم کنی.نقل قول:
اگه با پی سی بازی میکنی این ساعته یه باگ بزرگ بازی هست...ایشالا که شما مثل ماها نشی ولی معمولا نمیشه درستش کرد...حالا اون اعدادی که دوستان گفتن بزن ببینیم خدا چی میخواد...نتیجه رو هم بگو...:10:نقل قول:
والله تا اونجا که من می دونم باید روی 2:06 دقیقه تنظیم بشه بعد سیوش کنی وقتی دوباره لود کنی پنجره ها باز میشه...نقل قول:
این راه حل تست شدس و درصد جوابش خیلی بالاست:21: