سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 21/04/1385 برابر با 12/07/2006
Printable View
سلام
ضد ويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 21/04/1385 برابر با 12/07/2006
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 23/04/1385 برابر با 14/07/2006
توجه ×××× توجه
آپدیت McAfee VirusScan Enterprise v8.0i هم اضافه شد.
سلام
دوستان عزیز،
همونطور که میدونین قبلا آپدیت VirusScan Enterprise v8.0i مشکل نداشت ولی مثل اینکه جدیدا اونم آپدیتش مشکل شده، در هر صورت این موضوع منو به این فکر انداخت که قسمت آپدیت VirusScan Enterprise v8.0i رو هم به همون فایل آپدیت قبلی اضافه کنم. ;)
به این ترتیب، از این به بعد، یعنی از آپدیت تاریخ 21/04/1385 به بعد شما میتونین با دانلود همون فایلی که مربوط به آپدیت فایل شناسایی ضد ویروس مک آفی میشه (يعني با دانلود McAfee Updater كه براي آپدیت ضدویروس نگارش 9 و 10 تهیه شده بود)، VirusScan Enterprise v8.0i خودتون رو هم آپدیت کنین. :happy:
از این به بعد دوستان میتونن با دانلود این فایل هم نگارش 9، هم نگارش 10و هم نگارش Enterprise v8.0i رو آپدیت کنن. :laughing:
wonder boy
سلام ممنون از زحمتتون
سلام
baby عزیز ممنونم که آپدیت ها رو دنبال میکنی. :happy:
موفق باشی.
كسي نيست جواب ما رو بده
اينم لينك دريافت فايل آخرين آپديت مك آفي اينتر پرايس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها من الان نسخه دهش رو دارم و وقتی میزنم روی آپدیت میگه که ویروس یاب شما آپ دیت هست . یعنی دوستان اگه سایت آپدیت کرد من هم بدون مشکل آپدیت میشم؟ یعنی ویروس یاب من بدون مشکل به یرور وصل شده و مشکلی با آپدیتش نخوام داشت؟
سلام من از اسپم كيلر مك آفي استفاده مي كنم و سرويس ميلم هم جيميل هست . در واقع من در دادن آدرس براي لوگين جيميل توي مك آفي اسپم كيلر مشكل دارم . pop3 جيميل هم فعاله اما هر چي ميزنم لوگين نميكنه !
لطفاَ كمك كنيد.
اصلا من به راحتي هر وقت وصل اينترنت مي شم اگه آپديت جديد اومده باشه آنتي ويروسم شروع به آپديت كردن مي كنه و تا 100 درصد مي ره و تاريخ اپديت رو كه نگاه مي كنم مي بينم كه درست آپديت شده
فكر كنم كه ديگه سايت مك آفي مي ذاره آپديت كنيد
من فقط نمي دونم كه چه جوري آپديت ها رو ذخيره كنم كه اگر ويندوز رو عوض ردم نيازي به دوباره كاري باشه