خدا بگم چیکارت نکنه دلفین. می دونستم کار خودته. دوباره این تایپیک رو آوردی بالا. هان نکنه فسفرا ترمیم پیدا پیدا کردن. یا اینکه یه منبع فسفر پیدا کردی:21::31::46:
Printable View
خدا بگم چیکارت نکنه دلفین. می دونستم کار خودته. دوباره این تایپیک رو آوردی بالا. هان نکنه فسفرا ترمیم پیدا پیدا کردن. یا اینکه یه منبع فسفر پیدا کردی:21::31::46:
من عاااااااااااااااااشق اين تاپيكم مگه مي ذارم الكي الكي خاك بخوره؟ :31:نقل قول:
زور فسفرم به اين كلمه آخريه كه نمي رسه هيچ جوري ولي واسه كلمات بعدي حسابي دوپينگ كردم :21: :31:
آنالیز ترکیبی ...:5:نقل قول:
اینو به خودت می گفتن میتونستی حلش کنی؟ قرار بود مرکب نباشه کلمات.نقل قول:
اینو حدس بزن:نقل قول:
من عاااااااااااااااااشق اين تاپيكم مگه مي ذارم الكي الكي خاك بخوره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زور فسفرم به اين كلمه آخريه كه نمي رسه هيچ جوري ولي واسه كلمات بعدي حسابي دوپينگ كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و س ن ی ن ر ی و گ ه ب ز و
راهنمایی : جاییست
گفتم دوپينگ كردم ولي ديگه نه در اين حد :31:نقل قول:
حرف اولشو كه مي دونم "ن" بيد حرف دومشو بگو تا بگم چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بوسنی هرزگوویننقل قول:
ا - ت - ر - ف - ل - م - ن - ه - ه
ببخشید ولی "بوسنی و هرزگوین"نقل قول:
بله، ممنون از توجهتان، من اشتباه کردم، چون از طریق لینک زیر به جواب رسیدم(!)، و اسم کشور را copy&past اینجوری شد.نقل قول:
و باز هم ممنون از لحن تذکر بجایتان.کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/فهرست_کشورهای_جهان
برای اینکه اسپم نشه:
راهنمایی: این روزا تقریبا هر کسی یکی از اینا داره.
تلفن همراه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ت - و - پ - ا - ف - ش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنمايي: چون خيلي آسونه نمي تونم زياد راهنمايي كنم فقط مي گم نه اسم جاييه نه اسم كسيه در ضمن مركبم نبيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه منظورت فتوشاپ(فوتوشاپ) می باشد!نقل قول: