........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:عکس ها شارپنس کمی داره !نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
ابراهیم عزیز من به فتوبلاگ شما هم خیلی وقته که میرم و عکسهاتون رو می بینم ! کارهاتون واقعا زیباست و تم خاصی داره توش ...
ممنون میشم مدل دوربین و ... سابقه ی کاری رو هم بگید ...
از عکس آخر خوشم اومد !
سلام.شما زيادي به من لطف داريد و گرنه عكس ها زياد خوب نيستن.در مورد عكس آخريه دقيقا خودمم خيلي برام زيباست و آدمو به يه جاي ديگه ميبره.سابقه ي كاري ندارم و 6-7 ماه ميشه دوربين گرفتم.البته قبلا با آنالوگ و دوربين موبايل كار ميكردم كه خيلي فرق داره.دوربينم fuji film finepix s2000HD هست.دوربين بدي نيست اما يه كم نويزش زياده البته تو اين رده طبيعيه.بازم ممنوننقل قول:
آقای artara74 عکس گربه خوبه ولی با کادری که بهش دادی مشکل دارم . عکس برگ هم خیلی خوبه ولی شاخه سمت چپ باید حذف بشه .
آقای ebi66_boukan ماکرو های خوبین ولی یکمی نویز دارن . یکمی دریچه دیافت رو کم کنی بهتر میشن . یکمی هم شارپ لازم دارن .
موفق باشید .
برای اینکه تاپیک به هم نریزه آدرس مییلمو تو پیام خصوصی برات می فرستم و عکستو برام مییل کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونم بگم این بهترینشونه که انصافا زیباست اما همشون از نظر نویز ایراد دارن که خوب طبیعیه
به انتظار يار - Canon SX10 IS
اين هم يك اديت خوب از عكش آقا ابراهيم كه كم نويزش كردم و كمي هم رنگشو عوض كردم.
اين هم عكس اسپك جان. يه چيزي كه قشنگه اينجا اينه كه انگار نور آفتاب به قاب هم تابيده چون سمت چپ قاب نور افتاده و سمت راست سايه شده. فكر كنم اديت خوبي باشه.نظر شما چيه؟