سلام ! من شاتل دارم، می خواستم بدونم از دوستان کسی یوزر نیم و پسورد شبانه ی شاتل رو می دونه؟
ممنون
Printable View
سلام ! من شاتل دارم، می خواستم بدونم از دوستان کسی یوزر نیم و پسورد شبانه ی شاتل رو می دونه؟
ممنون
شاتل مثل صبا نت دو اکانتی نیست.همان اکانتی که داده در ساعاتی که تو سایت زده از حجم کم نمی کنه.نقل قول:
دوست عزيز ميشه بگي سرعت شاتل تو مشهد چه جوريه؟نقل قول:
اگه ممكنه يك تست هم ازش بزار.
چه عجب يك نفر پيدا شد كه اشتراك از شاتل گرفته باشه.نقل قول:
دوست عزيز ميشه بفرماييد:
چه سرعتي اشتراك گرفتيد؟ سرعتتان در عمل چقدر است؟
چقدر هزينه كرديد؟
آيا راضي هستيد؟
مورد توجه دوستاني كه فيبر نوري دارن
اشنا فيبر نوري رو ساپورت نميكنه من تماس گرفتم
البته گفتن يه خبرايي داره ميشه كه تا چند مدت ديگه مخابرات امادگي خودشو براي فيبر نوري اعلام ميكنه و مشكلات حل ميشه
مژده:
زين پس،در سرويس هاي اقتصادي (ECO) شاتل هم مصرف شبانه رايگان وجود دارد.
منبع:نقل قول:
ترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي ECO بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
سلام
من خطم دو ماهه فیبر نوری شده.قبلا ای دی اس ال داشتم.بعد که فیبر شد قطع کردن.هر جا رفتم گفتن رو فیبر نمیدن.بعد رفتم پیش رییس مخابرات منطقمون اعتراض کردم.هفته پیش اومدن تجهیزاتو از خود مخابرات برام گذاشتن.بعد یه اشتراک صبا نت گرفتم از ماورا.:thumbsup:نمیدونم چرا از اعتبارم بعضی وقتا کم نمیشه.خیلی جالبه.سرعت دانلود هم بعضی وقتا میره رو 180.یه فایله 16 مگی رو تو یه دقیقه دانلود میکنم البته خیلی کم پیش میاد سرعتم اینقد بشه.البته من برا 64 سه ماهه شارز کردم:27:
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
♥♥♥
سلام.نقل قول:
من هم همینطور شنیدم.
خداکنه همینطور باشه.
با توجه به تعرفه هاي جشنواره صبانت، با حداكثر 15 هزار تومان در ماه مي توانيد سرويس 1 مگابيت بر ثانيه بگيريد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]