سلام ببخشید من منظورتون رو در رابطه با کلید های لمسی این گوشی نفهمیدم منظورتون اینه که می شه با دکمه پخش انتخاب کرد و با کلید آهنگ بعدی یا آهنگ قبلی روی منو ها چپ و راست کرد ......... منظورتون اینه؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام ببخشید من منظورتون رو در رابطه با کلید های لمسی این گوشی نفهمیدم منظورتون اینه که می شه با دکمه پخش انتخاب کرد و با کلید آهنگ بعدی یا آهنگ قبلی روی منو ها چپ و راست کرد ......... منظورتون اینه؟؟؟؟؟؟؟
آهان.پس ببخشید.ادبیاتم خرابه.نقل قول:
نه حسام جان
فکر کنم منظورشون از "این" w960 بود
یعنی »
می خواستم بدونم w960 مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
مثل اینکه من شیرازی هستم
به به.سلام همشهری.خوب هستید.
منطورم از ( این) W960 بود که دوستان جواب دادند
کسی قیمت به روز از این گوشی داره ؟
دوستانی که از این گوشی استفاده میکنن لطف میکنن ایراداتش رو بگن.
این گوشی جز کاملترین گوشی های سونی اریکسون هست کدوم گوشی نوکیا رو دیدید که صفحه لمسی داشته باشه 8 گیگ مموری داشته باشه سیستم عامل داشته باشه مهم تر از همه واکمن هم باشه خوش دست و بسیار زیبا هم باشه تمام این موارد در گوشی W960 i سونی اریکسون موجود هست شما گوشی ان95 8 گیگ رو در نظر بگیرید کار کردن باهاش بخاطر سیمبین بودن و داشتن صفحه نمایش بزرگ و نداشتن صفحه لمسی بسی مشکل است.
تاچ بودن خیلی خوبه ولی هیچ کدام از کاربر های ان 95 تا به حال از گوشی شون نا راضی نبودننقل قول:
چون ان 95 یکی از بهترین ارگونومی ها رو داره در ضمن
دابلیو 960 بجز تا چ بودن چه برتری ای نسبت به ان 95 داره ؟
دوربین 5 داره ؟
فیلمبرداری عالی داره ؟
جی پی اس داره ؟
ال سی دی 16 میلیون رنگ داره ؟
خروجی تی وی داره ؟
موشن سنسور داره ؟
سی پی یو دو هسته ای داره ؟
شتاب دهند ه ی گرافیکی 3 بعدی و ساپورت از نسل جدید بازی های ان گیج داره ؟
جواب همه ی سولات بالا یه نه بزرگ هستش !
هر چند که مقایسه ان 95 8گیگ با دبلیو 960 زیاد درست نیست !
لطفا منصف باشین و الکی رو گوشی ایراد نزارین !
ولی فکر نکنم cpu دو هسته ای داشته باشه ها.
از ورژن 9.5 سیمبین این قابلیت اضافه میشه.
برتری های N95 رو قبول دارم ولی این رو هم شما قبول کن که اکثر قابلیتهاش استفاده برای عموم نداره یا کم استفاده میشه.البته باز به استفاده شخص بر میگرده.من افراد عادی منظورم هست.