دوست عزيز اگر يه كم وقت بذاريد و صفحات قبلي رو مطالعه كنيد ، جوابتون رو مي گيريد . ولي در كل مي تونيد با استفاده از نرم افزارهايي مثل riva tuner و ati tool كارتتون رو تا حدي كه نياز داريد اور كنيد .
Printable View
دوست عزيز اگر يه كم وقت بذاريد و صفحات قبلي رو مطالعه كنيد ، جوابتون رو مي گيريد . ولي در كل مي تونيد با استفاده از نرم افزارهايي مثل riva tuner و ati tool كارتتون رو تا حدي كه نياز داريد اور كنيد .
عزیز من کلاک 720/1675/950 رو فقط واسه تست 3d mark تنظیم میکنم ( حداکثر تست 15 دقیقه ) . البته من شاید تست 30 دقیقه ای هم با این کلاک گرفتم ، مشکلی نبود . البته در کیس بازه و تهویه بد نیست .نقل قول:
من کولینگ خاصی ندارم ، فن خود کارت هست .
چون این کارت برای memory ها سینک نداره ( مموری های لخت هستن ) احتمال داره بعد از مدت زمانی برای مثال 1 یا دو ساعت که کارت رو حالت 3D باشه ، مموری ها به شدت داغ میکنن و پایداریشون رو از دست میدن .
البته این مشکل زمانی هم که تغذیه مموری ها مطبوب نباشه پیش میاد ، این مشکل رو من وقتی vga های برند winfast رو اور میکردم ، بهش برخوردم ! اون 8600gt هم رو فرکانس 850 به بالا برای رم همینطوری میشد ، در صورتی که مموری ها سینک هم داشت !
من خودم رو کلاک های 650/1500/850 fix میکنم ، تا حالا هم شاید n ساعت بدون مشکل کار کرده . بالا تر از این کلاک ها رو هم برای usage های طولانی مدت اصلآ توصیه نمیکنم .
میشه شما ببینی مدل و برند memory که تو این xfx geforce 8600gt ddr3 استفاده شده چی هست ؟
دوست عزیز شما سرچ کردی ؟!!؟ حقیقتآ شما اگه شما 10 صفحه آخر همین تاپیک و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید ، خودتون تو این کار خبره میشد !!!! :31:نقل قول:
با این سرعت من چه خاکی توسرم کنم :19:بزار یک هفته دیگه Adsl برام بیاد اونوقت نشونتون میدم:8:.فروم باز کیه :21:
ادم با مرام کیه :10:فعلا لابلای این خط دیال اپ گیر کردم یه سوال هم که میپرسم کسی کمکم نمیکنه:5:
نقل قول:
دوستان یک راهنمایی بکنید بنده را :11:
اوه ه ه ه ه ببین تاپیک چن سال پیشه
من یادمه اوركلاك میکردم اخر
یک پنکه هم میزاشتم جلوی کیس ؟( درش باز بود )
عالی میشد
یعنی درجه اش خیلی میود پایین
كارت 8600 جي تي من با برند كلوب هست
كه با ريوا تيونر هستش 680 كردم و مموريشم 880 «1760»و نوع مموريش سامسونگ هست و در حالت عادي دماش 49 هست و در لود سنگين از 68 بالاتر نميره،دماش نرمال هست يا زياده؟
سلام دوستان
من یه کارت گرافیک XFX 9600 GT XXX با core clock 700 و mem clock 2000 دارم . میخواستم بدونم این کارت قابلیت اورکلاک داره ؟
میخام یه اور پایدار و همیشگی داشته باشم نه واسه ثبت رکورد ؟
ممنون میشم از راهنماییتون .
Main : Asus P5B
Cpu : E6550
Ram : 4*512 Geil 800
این کارت خودش میشه گفت زیاد اورکلاک شده و به نظر من اورکلاک دائمی و پایدار بالاتر از این مقدار فقط به کارتتون صدمه می زنه.نقل قول:
آخه من یجایی خوندم که core رو فش 770 و memory رو هم تا 2250 اور کردن .معمولیشو البته نه اور شده رو .
راستی قیمتشو ندارین ؟ XXX منظورمه ؟
قابل مقایسه با 8800gt هست ؟