آقا من این بازی gears of war رو چند بار نصب کردم و همیشه یک پیغام خطایی میده که منو کلافه کرده.لطفا منو راهنمایی کنید
wargame-g4wlive.exe: you cannot run the game with modified executable code. please reinstall the game.
Printable View
آقا من این بازی gears of war رو چند بار نصب کردم و همیشه یک پیغام خطایی میده که منو کلافه کرده.لطفا منو راهنمایی کنید
wargame-g4wlive.exe: you cannot run the game with modified executable code. please reinstall the game.
راه حتما از 1 جای دیگه هست.نقل قول:
این بیدار شدنی نیست.
من این غولرو با همون ماهواره ای کشتم.اون دوروبر حتما تفنگ هست.یکم بگرد.نقل قول:
درست بود یه در اون نزدیکی بود . این فقط گمراه کننده بود . من اون مرحله گلخونه هم رفتم . الان اینجا کارم گیره . 40 ثانیه بازی بهم تایم میده . چندتا از این بردارای آر.پی.جی زن هیولا میان به این راحتی هم نمیمیرن . یه بار جونم دراومد کشتمشون بعد 20 ثانیه وقت مونه بود پنج شیش تا دیگه ریخت بیرون آخه تو 40 ثانیه که نمیشه اینارو کشت حتما یه قلقی داره ممنون میشم کمک کنید . بعد از 40 ثانیه هم این کوچولو موچولو میادو می بازم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید فررا کنی و به سرعت به جلو پیش بری !
یکم که پیش رفتی یک Cut Scene نشون میده و میره مرحله بعد .
موفق باشی
.................. شما تو اون مرحله که 40 ثانی بهت وقت میده سریع اون دوتا ار پی جی دار رو که اول میان بکش .با شلیک به سرشون...........بعد سلاخشون رو بردار و بقیشون رو بکش. البته نکشی هم مهم نیست فقط سریع فرار کن و به چک پ.ینت بعدی برس ............ وقتی هم که به این قول میرسی یه راه داری که از کار بندازیش البته اگه اونا رو در 40 ثانیه بکشی به این قول نمیرسی و لی در مراحل بعدی یه جایی در یک نیروگاه جلوت رو میگیره که باید از بدنش به عنوان یه عایق برق استفاده کنی و ژنراتور روراه بندازی... طریقه کشتنش هم اینه که به اسلحه هایی که رو بدنش نصب شده شلیک کنی.......... منظورم اون دوتای که رو دستاش هست و اونی که رو سرش هست ....نقل قول:
موفق باشی ...
نه بابا اون اطراف تفنگ ماهواره اي نيست و راه هم تا جايي كه من يادمه از تو ساختمون بود(فكر كنم يك دري بود كه با لگد باز ميكرديد)نقل قول:
اين حرفا مال كدوم مرحله است؟چرا من يادم نمياد؟:13:نقل قول:
درست بود یه در اون نزدیکی بود . این فقط گمراه کننده بود . من اون مرحله گلخونه هم رفتم . الان اینجا کارم گیره . 40 ثانیه بازی بهم تایم میده . چندتا از این بردارای آر.پی.جی زن هیولا میان به این راحتی هم نمیمیرن . یه بار جونم دراومد کشتمشون بعد 20 ثانیه وقت مونه بود پنج شیش تا دیگه ریخت بیرون آخه تو 40 ثانیه که نمیشه اینارو کشت حتما یه قلقی داره ممنون میشم کمک کنید . بعد از 40 ثانیه هم این کوچولو موچولو میادو می بازم :دی
همون جا که این میاد باید از دستش فرار کرد.نقل قول:
تا جايي كه يادمه اين حدود يك اكت كامل دنبال ما بود ما بايد فرار ميكرديم:دينقل قول:
همون جا که این میاد باید از دستش فرار کرد.
اگه ممكنه اسم مرحله رو بگيد.
سلام . من پدر این غوله رو در آوردم وقتی تو اداره برق بود خیلی کشتنش سخت بود وقتی تمومش کردم قلبم تند تند میزد نفسم برید :دی. حالا به اینجا رسیدم . آخر بازیه ؟ این خوشگل که تو تصویر میبینید یه دفعه با یه عالمه خفاش دورش هست . حالا خفاش هیچ چی خیلی هم قویه . ده بار این مرحله رو رفتم ولی نمیمیره . دو سه بارم از جلو زدم رفتم ته قطار که اونجا هیچ دری نبود که برم توش و تو یک لحظه خفاشا دخلمو آوردن لامصب یه جا هم وای نمیسه هی میاد جلو .
ممنون میشم کمک کنید .