نه عزيز نميشه گزينه ها و پاسخ ها رو عوض كرد ...نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
حتي نميشه نظرسنجي رو برش داشت فقط ميتوني از مدير انجمن مربوطه بخواي نظر سنجي رو ببنده ... (نه اينكه حذف شه )
نه عزيز نميشه گزينه ها و پاسخ ها رو عوض كرد ...نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
حتي نميشه نظرسنجي رو برش داشت فقط ميتوني از مدير انجمن مربوطه بخواي نظر سنجي رو ببنده ... (نه اينكه حذف شه )
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
بله ميشه سوال نظر سنجي رو عوض كرد و گزينه هاش رو تغيير داد و حتي گزينه ها رو كم و زياد كرد (بايد از مدير قسمت مربوطه بخواهيد)
اما نميشه كلا برش داشت
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Amin
پس درواقع خود کاربر قادر به انجام این کار نیست.
حالا امین جان خودت که یه زمانی همکار متفرقه و بازی ها بودی بفرمایید که همکار هم می تونه گزینه ها رو ویرایش کنه و...؟
ممنونم :happy:
Kolang جان منظورم تو جمله اول پست قبليم كاربر بيد كه نميتونه .... اشتب نشه ...نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
شواليه جان ببخشيد ولي همكاران و مديران هر دو مي توانند ... در كل فكر نكنم امكانات بيشتر از يكديگر داشته باشند ...نقل قول:
نوشته شده توسط chovalier
WookMan و Amin جان
خیلی ممنون بابت توضیحات کامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ...
یه سوال داشتم
مثلا یه جا نوشته برای دانلود اینجا کلیک کنید وقتی که این لینک رو تو قسمت فرستادن پست PASTE میکنم
لینکش از بین میره وباید از Hiperlink استفاده کنم ... میخواستم بدونم کاری میشه کرد که لینکش پاک نشه ...
سلام مجددنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
چرا سامان جان من می دونم خیلی امکانات از همکارا بیشتر دارن مدیران گرامی.
مثلا مدیر می تونه تاپیکی رو انتقال بده ولی همکار نمی تونه. :tongue:
دوست عزيز فكر نكنم بشه چون بايد توي text box كادر hyperlink لينك رو قرار بدي ...نقل قول:
نوشته شده توسط M A T I N
البته اگه اشتباه ميكنم خواهشا دوستان جواب بدن ...
من يه مشكل كوچيكى دارم، اونم اينكه همونطورى كه مشاهده مىكنيد، فاصلهى خالى زير امضاءم خيلى زياده! هر كارى هم كردم كم نشد كه نشد! عيب كار از چيه؟